Béres Gravida (beszélgetés)
Nem komoly hálistennek, csak az orra folyik.
Kapott éjszakára kúpot, nem is volt lázas. Ma meg semmi baja. Csak picit folyik az orra. De azért holnap lehet, hogy megnézetem a doktornéninkkel.
Az biztos, hogy a játszótéren sok gyerkőc van :)
Az én kisfiam meg beteg lett :(
Szió!
És mikor tudtok majd beköltözni? :) Gyerekszoba is lesz? :)))
Szia!
Hogy megsokasodtunk:).Ma már péntek de jóóó:).Holnap valószínű nem jönnek festeni, ma voltak kifestették a leendő szobánkat, jajj már olyan jó lenne beköltözni a házikóba:),De már nem sokára itt lesz az ideje:).
Ezektől a vitaminoktól nem hízik az ember. Legfeljebb a baba lesz nagyobb, de ez sem törvényszerű.
Próbáld ki a Femibiont.
Hát szerintem is előjött volna, de majd meglátod :) ha valami gyanúsat érzel, akkor rögtön abbahagyod :)
Így van, nem szabad rágörcsölni és hipp-hopp azt veszed majd észre, hogy nem jött meg :)
Hát a festés fontosabb, mint a strandolás :) ez nálunk is így van, ha otthon dolog van, akkor az az első :)
Örülök, hogy nincs negatívumod :) mióta is szeded? Egy-két hete? De ha gond lenne vele, már akkor előjött volna szerintem.
Igaz melegbe max. a strandig menne az ember:).Nem tudom, hogy megyünk-e valamerre,mert festés lesz és nem tudjuk meddig dolgoznak...
Ma egész nap fejfájás gyötör:(, hülye front nagyon nem bírom...
Képzeld eddig semmi negatívum nincs a Femibionnal kapcsolatba:)(kop kop kop):)
Szia!
Hát nem tervezünk semmit, mert a párom dolgozik szombaton is, a vasárnap marad csak, hogy együtt legyünk, úgyhogy itthon leszünk. Ilyen dög melegben meg amúgy se szeretek elindulni, jobb itthon :)
Ti mentek valamerre? :)
Nem volt jégeső, csak tegnap este esett egy félóráig az eső. De máshol hallottam, hogy volt jégeső, meg hogy milyen károkat okozott :(
Nálunk ma megint nagyon meleg volt.
Igen sok ünnep esik egybe:)...
Én is szeretek hegyekbe kirándulni, meg amúgy kirándulni imádok:)).
Legutóbb a Plitvicei tavaknál voltunk Horvátországba, gyönyörű volt, már másodszorra jártunk ott, de harmadszorra is elmegyünk majd:)
Akkor nálatok is sok ünnep esik egybe :)
Na látod én nem hegyvidékes helyen lakok, ezért is szeretek nagyon a hegyekbe kirándulni :)
A Balatonon már voltunk, csak régebben :)
De arra felétek csak átutazóban voltunk ha jól emlékszem :)
Köszönöm :)
Igen majdnem egy napon, de kicsit érkezhetett volna hamarabb is, mármint pont a szülinapomon :) de így is hamarabb jött egy héttel, mert május 3-ára voltam kiírva :)
És Te szép helyen laksz? :)