Urinoterápia (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem tudom hogy ezek az orvosok minek kínlódnak majd egy évtizedig a tanulmányaikkal, amikor olyan egyszerű a gyógyulása bármely betegnek. A reggeli vizelet közepéből inni kell egy pohárral és máris kigyógyul az ember bármelyik betegségből.
Legalábbis a mellékelt könyved szerint.
Amúgy köszönjük a könyvet, ami kiválóan mutatja, hogy az emberi hülyeség határtalan...
Köszönöm, ezt feltétlen el fogom olvasni.🌻 Már el is mentettem. Dr. Török Szilvesztert mindig nagyra tartottam, és az írás elején már találkoztam is a nevével. Így számomra hiteles a dolog.
Természetgyógyász ajánlásával még nem találkoztam a vizelet terápiával, csak a daganatos betegek fórumán olvastam hogy van aki él vele és javult az állapota.
Köszönöm. Eszembe se jutna hogy ne vállaljam fel, hisz nem tiltott dolgot művelek, és profitálok is belőle.😀 Sajnos a többségnek még ma is kényelmesebb kanapén punnyadva kivárni hogy valamire gyógyszert szedhessenek. De én úgy látom, egyre többen vagyunk akik örömmel fordulunk a betegségmegelőző technikák felé.
Neked is jó egészséget kívánok Marika!🌼
Egy rákos betegnek aki az életéért ténylegesen küzd, kicsit sem érdekli hogy az általa reményt keltő módszert - bármi is legyen az - támogatja az orvostudomány vagy sem. Nincs idő! Nagyon sok alternatív módszer létezik, és ha nem lennének hatásosak, nem maradnának fenn évszázadokon, évezredeken keresztül.
Csak 1 példa: A csikungot az akadémikus orvoslás figyelembe sem veszi, nem hogy elfogadná betegségmegelőző, esetenként gyógyító hatását, míg Kínában a hagyományos orvoslás 5.000 éve használja, és egyetemen oktatja.
Egy dolog hatásossága nem azon múlik hogy vannak-e vele kapcsolatban klinikai vizsgálatok.
Pfújjj!!!!
Ugye tudod, hogy a szervezeted azért választotta ki, mert egészségtelen számára!
De az emberi sötétség határtalan...
Én a daganatos betegek fórumán olvastam erről először. Beszélgettek ott a vizeletterápiáról, valaki a használatát is részletesen leírta.
Igen. Bármire képes az embere ha az élete múlik rajta.
Soma Mamagésa is írt erről, használta is. Még nem próbáltam, véleményem nincs róla.
Régebben a karbamidot állati vizeletből vonták ki. Már kémialilag készítik, ezt teszik a bőrápoló krémekbe.
Azt írtad nem vagy egészséges, "széklet donor" viszont csak teljesen egészséges ember lehet. Komoly vizsgálatok előzik meg.
Mire használják?
A legjobban bizonyított alkalmazási terület a Clostridioides difficile-fertőzés (bélfertőzés) visszatérő formája. Ennél a betegségnél a kezelés rendkívül hatékony lehet.
Amire még jó.
Irritábilis bél szindróma (IBS), colitis ulcerosa, crohn-betegség, elhízás,egyes idegrendszeri betegségek.
De még mindig folynak a kutatások ezzel kapcsolatban, miközben általában hatásos a kezelés.
Régesrégen én is olvastam erről valahol...
Viszont ki nem próbálnám, csak ha az életem múlna rajta.
Ha hasznos volt, kár volt abbahagynod.
Ismerősöm a lábát áztatta benne és elmúlt a bőrkeményedése.