Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Urinoterápia fórum

Urinoterápia (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
tegnap 22:35
Miért nem a párod pisil a szádba? 🤭🤭
31. ~ Luna ~ (válaszként erre: 30. - Komor)
tegnap 17:54
Kár, hogy az emberi hülyeségből nem lehet áramot gyártani 🤣
30. komor (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:47

Nem tudom hogy ezek az orvosok minek kínlódnak majd egy évtizedig a tanulmányaikkal, amikor olyan egyszerű a gyógyulása bármely betegnek. A reggeli vizelet közepéből inni kell egy pohárral és máris kigyógyul az ember bármelyik betegségből.

Legalábbis a mellékelt könyved szerint.

Amúgy köszönjük a könyvet, ami kiválóan mutatja, hogy az emberi hülyeség határtalan...

29. 55Judit (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:41
Te végig olvastad? Élsz az ajánlásával?
28. 55Judit (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:40

Köszönöm, ezt feltétlen el fogom olvasni.🌻 Már el is mentettem. Dr. Török Szilvesztert mindig nagyra tartottam, és az írás elején már találkoztam is a nevével. Így számomra hiteles a dolog.

Természetgyógyász ajánlásával még nem találkoztam a vizelet terápiával, csak a daganatos betegek fórumán olvastam hogy van aki él vele és javult az állapota.

tegnap 14:33

📒🥃

[link]

26. 55Judit (válaszként erre: 25. - MÁRIA DOBOS)
tegnap 14:33

Köszönöm. Eszembe se jutna hogy ne vállaljam fel, hisz nem tiltott dolgot művelek, és profitálok is belőle.😀 Sajnos a többségnek még ma is kényelmesebb kanapén punnyadva kivárni hogy valamire gyógyszert szedhessenek. De én úgy látom, egyre többen vagyunk akik örömmel fordulunk a betegségmegelőző technikák felé.

Neked is jó egészséget kívánok Marika!🌼

25. MÁRIA DOBOS (válaszként erre: 24. - 55Judit)
tegnap 13:07
Ismét egyetértek veled. Nagyon tetszik, hogy mindig felvállalod, népszerűsíted azokat a módszereket amelyek neked segítettek és még nem elég ismertek.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Barai)
tegnap 08:44

Egy rákos betegnek aki az életéért ténylegesen küzd, kicsit sem érdekli hogy az általa reményt keltő módszert - bármi is legyen az - támogatja az orvostudomány vagy sem. Nincs idő! Nagyon sok alternatív módszer létezik, és ha nem lennének hatásosak, nem maradnának fenn évszázadokon, évezredeken keresztül.

Csak 1 példa: A csikungot az akadémikus orvoslás figyelembe sem veszi, nem hogy elfogadná betegségmegelőző, esetenként gyógyító hatását, míg Kínában a hagyományos orvoslás 5.000 éve használja, és egyetemen oktatja.

Egy dolog hatásossága nem azon múlik hogy vannak-e vele kapcsolatban klinikai vizsgálatok.

23. barai
tegnap 08:17
Nincs bizonyíték: A hivatalos orvostudomány nem támogatja a módszert, mert hiányoznak a hatásosságot igazoló megbízható klinikai vizsgálatok.
22. lolita2112 (válaszként erre: 21. - Lolita2112)
tegnap 07:38
es a konyv raadasul magyar nyelven volt irva.
tegnap 02:19
errol mar tobb eve olvasta,s hallottam.
20. Anyagi
tegnapelőtt 20:49

Pfújjj!!!!

Ugye tudod, hogy a szervezeted azért választotta ki, mert egészségtelen számára!

De az emberi sötétség határtalan...

tegnapelőtt 17:34
Hajrá!
18. 55Judit (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
tegnapelőtt 17:14

Én a daganatos betegek fórumán olvastam erről először. Beszélgettek ott a vizeletterápiáról, valaki a használatát is részletesen leírta.

Igen. Bármire képes az embere ha az élete múlik rajta.

17. bozsu55 (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
tegnapelőtt 17:11
Így,így. Én is így olvastam,gyanítom nincs sorbanállás ilyen beavatkozás esetén.
16. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
tegnapelőtt 16:13
Már létezik kapszulában is.
15. michelle.r (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:56
Nem vagyok expert a témában, de úgy rémlik, a széklet átültetés nem azt jelenti, hogy megeszed, hanem a végbéle applikálják be. Orvosok.
tegnapelőtt 15:43
Bámulatos, milyen áldozatokat hoznak a tudomány oltárán 😌
13. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
tegnapelőtt 15:19

Soma Mamagésa is írt erről, használta is. Még nem próbáltam, véleményem nincs róla.

Régebben a karbamidot állati vizeletből vonták ki. Már kémialilag készítik, ezt teszik a bőrápoló krémekbe.

tegnapelőtt 15:12

Azt írtad nem vagy egészséges, "széklet donor" viszont csak teljesen egészséges ember lehet. Komoly vizsgálatok előzik meg.

Mire használják?

A legjobban bizonyított alkalmazási terület a Clostridioides difficile-fertőzés (bélfertőzés) visszatérő formája. Ennél a betegségnél a kezelés rendkívül hatékony lehet.

Amire még jó.

Irritábilis bél szindróma (IBS), colitis ulcerosa, crohn-betegség, elhízás,egyes idegrendszeri betegségek.

De még mindig folynak a kutatások ezzel kapcsolatban, miközben általában hatásos a kezelés.

11. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:05
Mindenre jó: hogyne.
tegnapelőtt 15:03
Kezd elfajulni a fórum... Mindenki azt tesz saját egészsége érdekében amit jónak lát, de van, amit nem kell megosztani mindenkivel. Pláne nem továbbfejtegetni.
tegnapelőtt 14:56
tegnapelőtt 14:46
Nagyon beteg voltam és gyógyultam, jobban lettem. Ingyenes!
tegnapelőtt 14:43
Szerintem ennek azért fuss neki előbb mégegyszer, lehet, hogy félreértettél valamit a procedúrával kapcsolatban.
tegnapelőtt 14:40
Lehet hogy a kakimból is eszek egy teáskanállal, az egész emésztőrendszert, bélrendszert rendbe teszi, rádióban is volt.
5. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:31

Régesrégen én is olvastam erről valahol...

Viszont ki nem próbálnám, csak ha az életem múlna rajta.

tegnapelőtt 14:27

Ha hasznos volt, kár volt abbahagynod.

Ismerősöm a lábát áztatta benne és elmúlt a bőrkeményedése.

3. Hansika (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
tegnapelőtt 14:27
:-DDD
1 2
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook