Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Szeretem a sütit :).
Biztosan sikerülni fog, ne izgulj :).
Én nagyon szeretek sütni, bár ha nincs kedvem hozzá, az meglátszik az eredményen.
A főzéssel több gondom van, mert sose tudom mit csináljak, olyan nehéz eldönteni mi legyen minden nap az ebéd. Sokszor órákig nézegetek recepteket, de nem találok semmi olyat, amit szívesen megennék..
Halihó!
Szép hetet. Holnap csokis sütit sütök az ovis farsangi bulira. Remélem jól fog sikerülni.
Kisfiú lesz a kis Drágám :). Milyen cuccaid vannak? Kicsit lusta vagyok megnézni, mik hiányoznak még, de előbb utóbb már rá leszek kényszerülve :). Jövőhéten meszelünk és utána bepakoljuk a bútorkákat, akkora tervezem a hiánypótlást :D.
Tényleg, még a babaexpo is most hétvégén lesz. Olyan kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Halihó!
Mi újság? Én most készülök lemenni, mert el kell intéznem pár dolgot, de semmi kedvem hozzá. Borzalmas, hogy milyen nehéz babakocsival közlekedni :-( Alig voltunk kint, tényleg csak akkor amikor nem volt más megoldás és már elkezdett nyekleni a kocsink. Totál felháborít, hogy nincsenek letakarítva a járdák. Bocsi, hogy itt tombolok :-(
Én meg elindulok gyerekorvos látogatóba :).
Mi "ünnepelünk", kell egy kis romantika. Csinálok sütit meg fincsi vacsit.
Sziasztok!
Szép napot! Ma végre megy Nándi oviba.
Szia!
Ez tényleg jó hír, hogy meggyógyult a kicsi. Én is várom már a melegedést, mert olyan rossz folyton bent lenni. Tiszta depi vagyok már napok óta. Bár délután elsétálok a cukrászdába tortát rendelni, apukámnak szülinapja volt a héten és azt ünnepeljük majd vasárnap. Egy kicsit kivagyok a holnapi vizsga miatt, mert nem készültem fel rendesen, ráadásul ma lesz egy buli is, ami úgy volt hogy holnap lesz, aztán mégis ma, így meg nem akarok elmenni, inkább olvasgatok még :(. Pedig már annyira vártam, hogy kimozduljak és egy csomó ember vegyen körül.. na, mindegy, majd legközelebb. Úgy is szarul nézek ki, de még mindig nem vadásztam le új fodrászt meg a többit.
Jövőhéten viszont mindent megcsináltatok magamon.
Sziasztok!
Hétfőn már mehet Nándi oviba :-) Jó lenne, ha már kicsit melegedne az idő, mert már Levikémet is nem ártana kivinni, de ilyen hidegbe nem akarom.
Velem sem történt semmi, itthon üldögélek, nem nagyon van kedvem kilépni sem a lakásból, annyira hideg van. Ráadásul a férjem sem örül neki, ha mászkálok, mert nehogy elcsússzak és megüssem magam. A kocsi meg most szóba se jöhet, mert eléggé félelmetes a vetetés most nekem.
Kozmetikust és fodrászt kellene keresnem, mert akikhez jártam, januártól már nem itt dolgoznak Csabán :(. Szóval december óta nem voltam rendberakatni magam...
Meggyógyult Nándi? Mehet oviba?
Sziasztok!
Én be vagyok zárva a lakásba a 2 gyerekkel :-( Még betegek úgyhogy nem mehetünk sehova a doktornéni utasítására. Holnap viszem vissza Nándit, remélem már engedi oviba csütörtökön.
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?