Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. fórum

Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)

72. sutoczkine (válaszként erre: 71. - Sutoczkine)
2012. febr. 20. 12:54
Igen a mindennapok 102. bejegyzése.
71. sutoczkine (válaszként erre: 70. - Gömbigombóc)
2012. febr. 20. 12:53
Én is sütni szeretek jobban és megy is, csak most azért izgulok, mert egy egész ovis csoportnak még nem sütöttem, csal családon belül. A fiam 3. szülinapjára Mickey egér tortát csináltam :-) Azt hiszem a naplómba is fent van a kép róla. Főzni nem nagyon szeretek, ma még hozzá se kezdtem az ebédhez :-(
2012. febr. 20. 11:07

Szeretem a sütit :).

Biztosan sikerülni fog, ne izgulj :).

Én nagyon szeretek sütni, bár ha nincs kedvem hozzá, az meglátszik az eredményen.

A főzéssel több gondom van, mert sose tudom mit csináljak, olyan nehéz eldönteni mi legyen minden nap az ebéd. Sokszor órákig nézegetek recepteket, de nem találok semmi olyat, amit szívesen megennék..

2012. febr. 20. 09:11

Halihó!

Szép hetet. Holnap csokis sütit sütök az ovis farsangi bulira. Remélem jól fog sikerülni.

2012. febr. 18. 09:49
Sziasztok! Nektek is szép hétvégét!
2012. febr. 18. 09:05
Szép hétvégét!
66. sutoczkine (válaszként erre: 65. - Gömbigombóc)
2012. febr. 17. 09:53
Kb 200 db ruha, A többsége szép, de azért vannak benne játszósok is, hordozó, járóka, ágynemű, pólya, avent tejgyűjtő kagyló, medela kézi mellszívó, cumisüveg termosz, kenguru. Úgy kb ennyi. Ha valamelyik érdekel írj privit és megbeszéljük a részleteket. Ide nem akarok árakat írni nehogy baj legyen.
65. gömbigombóc (válaszként erre: 64. - Sutoczkine)
2012. febr. 17. 09:37

Kisfiú lesz a kis Drágám :). Milyen cuccaid vannak? Kicsit lusta vagyok megnézni, mik hiányoznak még, de előbb utóbb már rá leszek kényszerülve :). Jövőhéten meszelünk és utána bepakoljuk a bútorkákat, akkora tervezem a hiánypótlást :D.

Tényleg, még a babaexpo is most hétvégén lesz. Olyan kíváncsi vagyok, milyen lesz.

64. sutoczkine (válaszként erre: 63. - Gömbigombóc)
2012. febr. 16. 18:25
Fiú lesz vagy lány a bébi? Van egy csomó eladó fiú cuccom, ha érdekel, de, ha nem az se baj :-)
63. gömbigombóc (válaszként erre: 62. - Sutoczkine)
2012. febr. 16. 17:59
Ezt ma én is megfigyeltem séta közben, hogy alig vannak takarítva a járdák, és azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire lehet nehéz a babakocsival. Durva, hogy már ezer éve leesett a hó és nem csinálnak semmit. Igaz, a napokban esett hozzá egy pici, de látszott, hogy ez nem csak a mostani hóesésnél maradt így. Legalább kicsit melegebb volt és ennek tudtam örülni :). Jövőre meg csatlakozok a felháborodott babakocsis anyukák közé :).
2012. febr. 16. 14:37

Halihó!

Mi újság? Én most készülök lemenni, mert el kell intéznem pár dolgot, de semmi kedvem hozzá. Borzalmas, hogy milyen nehéz babakocsival közlekedni :-( Alig voltunk kint, tényleg csak akkor amikor nem volt más megoldás és már elkezdett nyekleni a kocsink. Totál felháborít, hogy nincsenek letakarítva a járdák. Bocsi, hogy itt tombolok :-(

2012. febr. 14. 14:00

Én meg elindulok gyerekorvos látogatóba :).

Mi "ünnepelünk", kell egy kis romantika. Csinálok sütit meg fincsi vacsit.

60. sutoczkine (válaszként erre: 59. - Gömbigombóc)
2012. febr. 14. 13:31
Mi nem ünnepeljük. Éppen vasalok, kihasználom,hogy jött anyu babázni.
2012. febr. 14. 13:07
Hahó! Mizujs? Készültök a Valentin napra? Vagy nem szoktátok ünnepelni?
2012. febr. 13. 13:46
Szia! Eléggé gyászosan sikeredett, de azért a remény hal meg utoljára :D. Nem hiszem, hogy sikerülne sajnos. Eredmény egy hónap múlva. De legalább kicsit megkönnyebbültem és már a kedvem is jobb :).
57. sutoczkine (válaszként erre: 55. - Gömbigombóc)
2012. febr. 13. 08:31
Hogy ment a vizsga?
2012. febr. 13. 07:49

Sziasztok!

Szép napot! Ma végre megy Nándi oviba.

2012. febr. 10. 10:07
Holnap szóbelizek középfokon angolból. Legszívesebben el se mennék. Egy kicsit szégyenlem magam, hogy nem tanultam rendesen annak ellenére, hogy mennyi időm van :). Köszönöm a drukkot :).
2012. febr. 10. 10:04
Az én fiamnak is agyára ment a bezártság :-( Már alig bírok vele, de legalább ma jön anyu és elviszi. Azt hiszem jót fog tenni neki egy kis kimozdulás.
53. sutoczkine (válaszként erre: 52. - Gömbigombóc)
2012. febr. 10. 10:02
Miből vizsgázol? Egyébként megy a drukk :-)
2012. febr. 10. 09:56

Szia!

Ez tényleg jó hír, hogy meggyógyult a kicsi. Én is várom már a melegedést, mert olyan rossz folyton bent lenni. Tiszta depi vagyok már napok óta. Bár délután elsétálok a cukrászdába tortát rendelni, apukámnak szülinapja volt a héten és azt ünnepeljük majd vasárnap. Egy kicsit kivagyok a holnapi vizsga miatt, mert nem készültem fel rendesen, ráadásul ma lesz egy buli is, ami úgy volt hogy holnap lesz, aztán mégis ma, így meg nem akarok elmenni, inkább olvasgatok még :(. Pedig már annyira vártam, hogy kimozduljak és egy csomó ember vegyen körül.. na, mindegy, majd legközelebb. Úgy is szarul nézek ki, de még mindig nem vadásztam le új fodrászt meg a többit.

Jövőhéten viszont mindent megcsináltatok magamon.

2012. febr. 10. 09:06

Sziasztok!

Hétfőn már mehet Nándi oviba :-) Jó lenne, ha már kicsit melegedne az idő, mert már Levikémet is nem ártana kivinni, de ilyen hidegbe nem akarom.

2012. febr. 8. 09:23
Nándi még mindig itthon van és nem is engedem a héten, ma kell visszavinnem.
49. sutoczkine (válaszként erre: 48. - Gömbigombóc)
2012. febr. 8. 09:21
Hát nagy pocival nem is érdemes ilyen időben kimenni. Kozmetikushoz én nagyon ritkán megyek, de, ha igen akkor Túri Zsuzsihoz. Ő csinálta az esküvői sminket is és imádtam. Ő a Wlassich-on dolgozik a Séróba. Ott dolgozik Andi a fodrász is akihez régebben jártam, vele se volt még gondom.
2012. febr. 8. 08:15

Velem sem történt semmi, itthon üldögélek, nem nagyon van kedvem kilépni sem a lakásból, annyira hideg van. Ráadásul a férjem sem örül neki, ha mászkálok, mert nehogy elcsússzak és megüssem magam. A kocsi meg most szóba se jöhet, mert eléggé félelmetes a vetetés most nekem.

Kozmetikust és fodrászt kellene keresnem, mert akikhez jártam, januártól már nem itt dolgoznak Csabán :(. Szóval december óta nem voltam rendberakatni magam...

Meggyógyult Nándi? Mehet oviba?

2012. febr. 7. 11:15

Sziasztok!

Én be vagyok zárva a lakásba a 2 gyerekkel :-( Még betegek úgyhogy nem mehetünk sehova a doktornéni utasítására. Holnap viszem vissza Nándit, remélem már engedi oviba csütörtökön.

2012. febr. 7. 06:40
Hahóóóóó!Sehol senki?Szép napot mindenkinek!
45. sutoczkine (válaszként erre: 44. - Gömbigombóc)
2012. febr. 3. 16:35
Én is imádom, hogy esik :-) Most készülök lemenni a nagyobbik fiammal pár percre. Még mindig beteg úgyhogy csak kicsit merem kivinni.
2012. febr. 3. 15:28
Hahó! Mit szóltok a hóeséshez? Én már alig várom, hogy hazaérjen a férjem a munkából és építsünk egy hóembert :). Remélem lesz kedve :).
43. gömbigombóc (válaszként erre: 42. - Sutoczkine)
2012. febr. 2. 10:18
Akkor jó. Nekem mindig beválik, sokkal jobban érzem magam egy mézestea kúra után :).

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook