Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Mi járunk babaúszásra a szigligetibe
mi a Szigligeti oviba jártunk úszni, ott minden délelőtt van úszásoktatás az ovisoknak, ha gondolod sétálj el és kérdezd meg, hogy van e.
Én nagyon szeretném a babaúszást, hogy járjunk, csak olvastam róla fórumokban, ahol az anyukák ijesztgették egymást mindenféle betegséggel, fertőzésekkel. Emiatt elbizonytalanodtam picit. Úgy nem csípem az ilyet. Gondoltam gyorsan meg is kérdezem, mi a véleményed, mert te tapasztalt vagy :). Mondjuk még nem tartunk ott, hogy el tudnánk kezdeni, de nemsoká 3 hós lesz, bár ki tudja, mikor indítják ezeket a tanfolyamokat.
Nem, mert klóros a víz. Az oktató is aranyos volt, jártam volna vele tovább is, csak, ha végigüvölti a gyerek annak nincs értelme. Viszont kinőtte, mert a strandot már imádja :-)
Írtad régebben, hogy voltatok babaúszáson, de nem volt jó. A kicsi nem szerette azt hiszem. Fertőzés veszélyesnek tűnik amúgy a hely?
gömbi, sajnos Én nem tudok, kerestrem Én is de nem találtam normális fotóst
talán a Juhos de ahhoz nem megyek akkor sem ha ingyen csinálná
3. évforduló, mármint a házassági
ma talán leszek többet
Nem tudtok itt Csabán olyan fotóst, aki csinál babafotózást és vannak hozzá kellékei is?
Boldog évfordulót :-)Akkor ez a református fiús anyukák gyülekezete :-D
Én is refprmátus vagyok és a csabai református templomban volt az esküvőnk pont ma 3 éve. Nagyon szimpatikus a tiszteletes és a felesége is
viszont a keresztelőhöz úgy tudom, hogy meg kell legyenek a szülők is keresztelve
Én is református vagyok csak nem gyakorlom. Ha lenne kivel eljárni vasárnaponként a templomba akkor szerintem mennék. Nekem is fontos lenne a keresztelő, de a párom nagyon ellene van.
Igazából tényleg nincs sok értelme, ha belegondolunk, olyan mint a templomi esküvő, ha nem járunk templomba, akkor minek? (Bár én azt is szerettem volna, a férjem nem. Neki már volt egy előző házassága, ott bezzeg beadta a derekát.. grrr na mindegy)
Én hiszek valamilyen szinten azokban a dolgokban, és abban is, hogy ha nincs megkeresztelve az ember, nem kerülhet a mennyországba :).
Vidéken :). A szüleim falun élnek és szomszéd faluban van református templom, ott gondoltam ki. Bár úgy hallottam, hogy a papnő kemény, remélem sikerül meglágyítani a szívét :). Ha nem, akkor itt Csabán próbálkozok, hátha. Nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne összehozni.
Igen, tényleg baba így elsőre
igen, természetes úton, de jó hosszú vajúdás volt ez Nekem
Nálunk nem lesz keresztelő, pedig a családunk elég vallásos, mi még konfirmáltunk is
de nem szeretnénk
Hol fogjátok megkeresztelni a picit?
Én szeretnék keresztelőt, de a párom nagyon ellene van, szerinte semmi értelme.
Keresztelő volt nálatok? Én most kezdek hozzá a szervezkedéshez. Nem lesz könnyű, mert nem vagyunk templomjárók, nem volt templom esküvőnk sem, a férjem nincs is megkeresztelve.
Jó nagy baba volt! természetes úton sikerült?
Igen, kisfiam van
Ő 4290-el született és 52 cm-rel. Elég nagy baba volt már akkor amikor megszületett és mostmár 8 kg és 71 cm
Igen, úgy látom, hogy fiúk vannak a fórumon:)
visszakerestem, és látom, hogy neked is kisfiad van :). Ez a fiús anyukák klubja :D.
3,5 kg volt és 50 cm. Nő, mint a gomba, már a 62-es rucik között is van, ami kicsi, de azt néztem, hogy vannak különbségek még a 62-esek között is. Kisfiú. Neked is kisfiad van?
Nekem 2 fiam van, a nagy most 3,5 és 4 kiló 13 dekával, 51 centivel született, a kicsi 16 hónapos és 3 kiló 86 dekával született és 51 centivel.
Inkább hétköznap, mert hétvégén nem szoktunk nagyrészt itthon lenni.
Igen be is van borulva rendesen :-( Nem szeretem, de azzal kiegyeznék, hogy éjszaka essen nappal meg süssön a nap.
látszik is mert olyan sötét van kint
mekkora súlyal született a babótok?
fiú vagy kislány?
Valamikor a jövő7 végén azt hiszem ráérek, vagy inkább 7köznap?
most nézem az időképen, hogy már nemsoká ideér az eső :(.
biztos vannak majd mindjárt megnézem.
Oké, neked mikor lenne jó? Akkorra összeszedem a nagyobbakat meg az egyebeket.
Én is 68-asokat :). De ezt már írtam régebben is :). Már itt az idő. Vannak nyári cuccocskák ilyen méretben?
További ajánlott fórumok: