Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Sziasztok.
Én 24éves békéscsabai lány vagyok. Kb. 2éve költöztem be csabára, és nem nagyon vannak barátnőim. Keresem barátnőm akivel a kis titkaimat, dolgaimat megoszthatnám.
Amik olyan csak, csajos dologok. :)
Szivesen beszélgetnék, ismerkednék bárkivel:)
Szép estét.
Any87
Sziasztok!
Tegnap vizsgáztam és sikerült méghozzá nem is akárhogy, 5-re :-)
Én ma befejezem a tortát amit bátyámék házassági évfordulójukra sütök. Aztán délután kivisszük a fiúkat anyuhoz Megyerre. Utána nem tudom még. 1.-én átmegyünk Gyulára. Meg tanulnivalóm is van bőven.
Ti merre mentek látogatni?
Mit csináltok hétvégén?
Mi megyünk családlátogatóba.
Itt volt Csabán a szóbeli? Pesten írásbeli lesz? Nehéz volt a szóbeli, azért parázol?
A kocsit össze bírtam rakni, előtte kaptam kiképzést :). Most jó idő van, többet tudunk kint lenni :).
Szi!
Hogy vagytok? Megy már a kocsi összerakása?
Nekem ma volt az utolsó szóbeli vizsgám, jövő hét eleje táján tudom meg az írásbeli eredményét. Másfél 7 múlva meg megyek fel Pestre vizsgázni. Nagyon félek, szeretnék már túl lenni rajta.
Köszi az ötletet!
Járókára, sajna nincs szükség, pici a lakás, és nem fér. Hordozónk lett a babakocsival, és rucik még vannak 62-es méretig. Nagyobbak érdekelnének, 68-asok, igaz nem tudom, mikorra érjük el azt a nagyságot :). Még csak az 50-56-osokat hordja, meg néhány 62-est, ami kisebbnek tűnik :). Azt mondták, hogy gyorsan nőnek a babák, mondjuk még csak és fél hetes (nekem már többnek tűnik :)).
7-én lesz a vizsga.
Mekkora volt mikor született? Tud szopizni? Nándi 4 kg 13dkg és 51 cm volt, 3 kg 86 dkg és ő is 51 cm. Nándit megszülni nem volt egyszerű. Levi meg iparkodott ebédelni :-)
Ne parázz a vizsgától, ügyes leszel :). Mikor lesz? Május elejére emlékszek, hogy írtad, bár a memóriám nem az igazi :D.
Baukónál szültem. Nem volt vele semmi gond. Magától indult be a szülés este 10 körül, aztán reggelre kiderült, hogy mégse fér ki, "egy számmal nagyobb babát növesztettem".
Velem minden ok, most is éppen tanulok. A vizsgától nagyon parázok.
Én 2 hetesen vittem ki először Nándit, Levit később, mert nagyon hideg volt.
Kinél szültél? Magától indult vagy indították?
A netezést meg majd be tudod építeni idővel, bár annyi időd, mint a baba előtt sosem lesz, de a baba most az első, nem a net. A lényeg, hogy sokat pihenj.
Szia! Még most kezdünk ráállni az új szitura, hogy hárman vagyunk, nem könnyű a netezést is beépíteni a mindennapokba :). Nem volt könnyű szülés, császár lett a vége, de hála az égnek túl vagyok rajta, most már azt hiszem lelkileg is :).
Már alig várom, hogy kivihessük a babát sétálgatni. Szombat óta nem is voltam kint. Még nincs kedvem kilépni a lakásból. Talán majd holnap :). Még elég lassacskán megyek, húzódik a sebem, kicsit lóg a hasam, bár a haskötő csodákra képes :D.
Nálad mi újság? Hogy vannak a gyerekek? Tanfolyammal hogy állsz?
Boldog húsvétot!
Csak azért tűntem el, mert megszületett a kisbabám :).
Sziasztok!
Mit tervet a hétvégére? Mi holnap anyunál leszünk, meg valamelyik nap megnézzük a Titanic-ok. A párom imádja ezt a filmet, nekem is tetszik, de magamtól nem mennék el még 1x.
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?