Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
sziasztok
Most találtam erre a fórumra
Én is Csabai vagyok, van egy 4,5 hónapos kisfiam. Csatlakozhatok e?
Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy jól tartom magam és le is tagadhatok pár évet (egyet-kettőt :D).
Any,írj magadról pár sort :).
Szia.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Anita
Igazából fél évig van ajánlásban, hogy szoptasson az ember, bár biztosan jobb lenne, ha tovább is tartana, de én nem vagyok mintaanya :).
Kicsit talán féltem a kebleimet, bár sejtem, hogy fél év alatt is le tud amortizálni. Ha kijön a foga, akkor már csak fejni fogok. Az biztos fájna :). Bár vannak, akik két éves korukig vagy több ideig szoptatnak, azokat se harapdálják össze a gyerekeik?! Nekem amúgy most se kellemes érzés a szoptatás, általában úgy érzem, hogy szét vagyok cincálva. Persze vannak napok, amikor nincs ilyen érzésem. Biztosan nem jól kapja be időnként, a fejés is kellemetlen, az is rátesz egy lapáttal. Igazából emiatt nem fejek túl gyakran :).
Elgondolkodtam, hogy valószínűleg azért nem mentem el én sem sportolni, mert nem volt hozzá partnerem. A barátnőimnek mindig más volt az érdeklődése, az egyik jógázni szeretett, a másik meg konditeremben gyúrogatni. Nekem egyik sem jön be :).
Amíg terhes voltam, itthon tornázgattam kismamás dvd-kre. Jól éreztem magam tőle. Most még nem kezdtem el semmit, csak az intim tornát, azt se minden nap, pedig úgy kellene.
Társaságban az is jobb lenne :). Örülök neki, hogy vannak sportolási terveid, látom benned a partnerem :). Már alig várom, hogy eljöjjön az én időm is :).
Délután írtam egy csomót és nem is látszik :(.
Voltunk kint mi is délután egy körre sétálni. Már ránk fért egy kis levegőzés a sok napi bezártság után (anyáéknál hagytuk az esővédőt a babakocsihoz). Délután voltam fodrásznál és a centerbe is beugrottam egy kicsit szédelegni. Jól esett az egyedüllét :). Tegnap kicsit besokalltam, pedig még csak 6 hetes.. Mi lesz később?!
Szoktál járni ilyen edzésekre amúgy? Ha vége a szopinak, én is nagyon szeretnék járni valami jól megmozgató foglalkozásra. A zumbával is szemeztem már, meg aerobickkal, spinninggel, kangooval.. sorolhatnám napestig :). Bár még sosem voltam kipróbálni egyiket sem. 6 hónapig tervezem a szoptatást, ha tudok addig egyáltalán. Sok helyről hallottam, hogy csak úgy elapasztottak..
Sziasztok!
Holnap 15 órakor lesz az első zumba óra a Centerbe van valakinek kedve velem jönni?
Sziasztok!
Végre kisütött a nap :-)))) Le is megyünk majd kicsit később sétálni.
Szia!
Szerintem is jó ötlet :). Mikor?
Sziasztok!
Ma vittem vissza Nándit a dokihoz és tiszta boldog volt, hogy már ma mehet oviba.
Szia.
Szerintem ez nagyon jó ötlet:)
Sziasztok!
Egyszer össze kéne hozni egy találkozót, mondjuk egy kávézóba vagy cukrászdába. Jó lenne személyesen is ismerni egymást. Ti mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?