Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Még mindig egyben vagyok, kicsit idegesítő, hogy mindenki egész nap baszogat, hogy mi van. Kiléptem a fészbukkról egy órára, és már azt gondolják helyzet van.. Tudom, hogy csak aggódnak, de akkor is, úgyis mindenki megtudja időben, ha végeztünk.
Ez a hülye idő is úgy elrontja a szép kis hétvégénket.
Nektek hogy telik/telt a hétvége?
Nagyon ügyi vagy! A tanfolyam vizsgája is ilyen jól fog sikerülni :).
Remélem majd sikerül találnod helyet is valahol dolgozni! Olyan jó annak, aki szereti a munkáját..
:)
Akkor majd fagyizunk tologatás közben :)
Szólok, ha meglesz a babácska.
Sziasztok! Én is örülök, hogy gyarapodunk :).
Kár, hogy csak mostanára jutottam el ide, hogy esély legyen jobban is megismerkedni, találkozni, mert a héten várható a trónörökösöm, így számomra oda a tervezgetés. Azért remélem még tudok majd csatlakozni hozzátok a későbbiekben, ha már elmehetek itthonról akár nélküle is :).
Szia!
Jó, hogy jöttél. Már volt róla szó, hogy időnként összejöhetnénk kávézni, moziba, stb. Remélem sikerül barátokra lelned mihamarabb :-)
Nagyon fiatalon férjhez mentél ám! :)
Nekünk most májusban lesz az esküvőnk.
Én Békés megyei vagyok eredetileg is és már lassan 4 éve, hogy itt élek.
De a páromon és a családján kívül nincs ebben a városban senkim...
Én májusban leszek 25.
Szia!
Jelenleg én is itthon vagyok, sajnos munka nélkül.
Honnan költöztél ide?
Hány éves vagy? :)
Sziasztok!
Én vagyok csak kicsit sok minden jött az utóbbi napokban össze. Levi fogzik, Nándi beteg volt. Ma viszem vissza a dokihoz, közbe ott a gyakszi amiből még van 3 nap. Meg persze a tételek. Már alig várom a május 1-et.
Igen a nagyok járnak úszni. Én Nándit vittem babaúszásra, de nem szerette úgyhogy pár alkalom után abbahagytuk, Levikével meg nem is próbáltuk. Majd pancsolnak nyáron a strandon. A konyhán készítjük el a tízórait, ebédet uzsonnát, mosogatni kell. Ennyi.
De jó, járnak úszni a nagycsoportosok? Én szeretném már vinni a babát babaúszásra is, nekem sajna ilyen lehetőségem nem volt, amikor kicsi voltam, úszni is tini koromban tanultam meg.. Igaz persze, hogy manapság sokkal több a lehetőség a gyerekeknek.
A konyhán mit kellett csinálni?
Sziasztok!
Az ovi nagyon fárasztó, de jó is. Ma elmentem a nagy csoportosokkal úszásra úgyhogy volt egy kis pihi, Aztán meg beosztottak a konyhára segíteni. Na az kegyetlen meló egyedül.
Örülök, hogy gyógyulgat a kicsi. Sajna járvány van, ahogy hallom. Jó hogy anyukád tud rájuk vigyázni.
Jó az ovi? Hogy haladsz a tanfolyammal?
Sziasztok!
Nándikám szépen gyógyul, de a héten itthon marad, vagyis anyunál. Holnap megint megyek az oviba, de anyunál is tudnak pihenni és gyógyulni.
Gyógyuljon meg hamar a kissrác!
Mi végül Nyíregyházára kirándultunk, elmentünk venni egy fotelt :D.
Szia!
Mi átmentünk tegnap délután Gyulára, van valami fesztivál, de nem maradtunk túl sokáig, mert nem volt nagy szám. Ma készülünk délután kimenni megnézni a szabadkígyósi kastély kertjét, gyerekkoromban jártam ott osztálykiránduláson, biztos nagyon szép. A pósteleki romokat is nagyon szeretem, majd ha meglesz a baba, biztos sokszor el fogom vinni oda sétálni.
Sajnálom, hogy beteg lett a gyerkőc. Mi baja? Pedig olyan szép idő van, ki lehetne használni egy kis levegőzésre.
Sziasztok!
Merre jártok ebbe a szép időbe? Mi anyunál voltunk tegnap. ma meg itthon, mert Nándi megint beteg :-(
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?