Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. fórum

Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)

2012. febr. 29. 14:32

Szia!

Én Baukónál fogok reményeim szerint. Kedvelem őt, remélem minden rendben lesz majd. Róna is kedvesnek tűnik, nála voltunk 4d-zni kétszer, meg a kötelező uh-kat is ő csinálta.

Miért kellett megmenteni az életed? Volt valami komplikáció?

Már kicsit parázok ahogy fogyogatnak a napok.

Hogy megy a tanfolyam?

Holnap tavasz van :D.

2012. febr. 29. 08:25

Szia gömbi!

Kinél fogsz szülni? Én Rónánál szültem mind a kettőt, fogadott volt és az elsőnél megmentette az életem :-)

100. sutoczkine (válaszként erre: 99. - Gömbigombóc)
2012. febr. 27. 13:09
A bátyámtól akartam kölcsön kérni, de neki csak elektromos van, azt meg panelba nem lehet használni és különben se tudom, hogy melyik fajta kell hozzá. Már kivittük apuhoz, hogy darabolja fel tüzelőnek. Jó ötletnek tűnt, de a sok macerát nem érte volna meg.
2012. febr. 27. 12:21

Kölcsönkérni nem tudtok szerszámokat? Vagy sok kell? Hallottam már olyat, hogy ha kellett egy szerszám, de csak egy alkalomra, elmentek az obiba, és megvették, használták, utána visszavitték, hogy mégse jó, és visszaadták az árát.

Nem szabad feladni, főleg, ha jó ötlet, akkor pláne nem :).

2012. febr. 27. 07:31

Jó reggelt!

Imádok az új ágyon aludni :-) A régi szivacsából meg huzatából csináltam egy ugrálós szivacsot ami akár vendégágynak is jó. Az ágyneműtartót viszont nem tudtam belőle megcsinálni, mert venni kellett volna szerszámokat hozzá és kicsit bonyolultabb lett volna, mint ahogy én azt elsőre elképzeltem :-(

2012. febr. 26. 19:37

olyan jó kicsit kreatívkodni :).

Mi is majdnem kész lettünk a babaszobával :). Nagyon jól néz ki eddig, már alig várom, hogy teljesen készen legyen. Ehhez még kell egy-két dolog, de sínen vagyunk :).

2012. febr. 25. 13:26
Már mindjárt kész :-) Nagyon jól fog kinézni.
2012. febr. 25. 12:55
Neked is szép hétvégét! Biztos nagyon örömteli, új ágy, jó idő :).
2012. febr. 25. 08:34
Szép 7végét!
2012. febr. 24. 15:17
Megjött az ágyunk és 1 órán belül elméletileg itthon is lesz :-) Holnap nagy nap lesz, a fiúkat lepasszoljuk és én nekiesek szétszedni és átalakítani a régit. Nagyon izgatott lettem, nem tudom hogy fogok tudni aludni :-)
92. sutoczkine (válaszként erre: 91. - Gömbigombóc)
2012. febr. 24. 15:15
Ügyi vagy :-)
91. gömbigombóc (válaszként erre: 90. - Sutoczkine)
2012. febr. 24. 14:59

Na, szép, a napi fél litertől biztos bedobnám a törülközőt. Főleg nyáron.

Elég jól halad a mai terv, már csak egy pici hiányzik, hogy kész legyek :). És még pihentem is egy órát.

90. sutoczkine (válaszként erre: 89. - Gömbigombóc)
2012. febr. 24. 11:00

Én még annyit se bírnék :-)Nekem nyáron volt nagy pocakom Nándival, akkor többet ittam az átlagnál a meleg miatt és én is nagyon vizesedtem, erre azt mondja a laboros csaj, hogy nem szabad fél liternél többet innom naponta. Hát képtelen voltam betartani.

Nem lesz ez sok meló 1 napra? Tényleg fontos, hogy pihenj!

2012. febr. 24. 10:52
Én ma takarítok, mosok főzök, pakolom ki a kisszobát, mire hazaér a férjem a minkából, kész akarok lenni. Közben megpróbálok pihenni is, nehogy megártson. Tegnap megkaptam a dokitól, hogy ne igyak annyit, amennyit szoktam, mert elkezdtem ödémásodni, most majd szomjan pusztulok :(. Remélem sikerül beleszokni az új helyzetbe, mert most még úgy tűnik, hogy képtelenség naponta csak 1,5 l folyadékot bevinni.
2012. febr. 24. 07:28

Szép reggelt!

Ma belefejelek a tanulásba meg a vasalásba.

2012. febr. 23. 18:57
Akkor nem tart sokáig. Csak ügyesen :).
86. sutoczkine (válaszként erre: 85. - Gömbigombóc)
2012. febr. 23. 18:43
Igen távoktatásos és elméletileg április 30-án lesz Pesten a vizsga.
2012. febr. 23. 18:37
Meddig tart a tanfolyam? Mikor lesz a vizsga? Ez ilyen távoktatásos?
2012. febr. 23. 18:05
remélem :-)
2012. febr. 23. 17:22
Akkor könnyen fog menni a tanfolyam :).
2012. febr. 23. 15:35

Takarítottam 1 évig, de fel kellett mondanom és aztán nem kaptam másik melót. Aztán mivel mindenképpen akartunk gyerekeket úgy döntöttünk nincs értelme tovább várni szóval belevágtunk. Még jó, hogy így döntöttünk, mert addigra már meg is fogant Nándi :-D Aztán 1,5 év múlva jött a tesó.

Ma megérkezett az első anyag, amit eddig elolvastam belőle pont ugyan az amit nap mint nap csinálok itthon :-)

2012. febr. 23. 14:28
Biztos sikerülni fog :). Majd megy a drukk. A gyerekek előtt mivel foglalkoztál?
80. sutoczkine (válaszként erre: 79. - Gömbigombóc)
2012. febr. 23. 14:12
Dajka néni leszek, ha sikeresen levizsgázok :-) reménykedek benne, hogy lesznek majd új csoportok az ovikba az új törvény miatt. Bár nekem a legjobb az lenne, ha a Százszorszép oviba dolgozhatnék, oda jár Nándi fiam is. 1 percre van tőlünk.
2012. febr. 23. 13:56
Milyen tanfolyamot csinálsz?
78. sutoczkine (válaszként erre: 77. - Gömbigombóc)
2012. febr. 23. 12:25
Csak a nagyobb van oviba, a kicsi még csak 1 éves, szeptembertől lesz bölcsis. Én már megfőztem ebédre a levest. Most várom a tanfolyam 1. anyagát, reményeim szerint gyerekjáték lesz megtanulni. Ma néztem meg a szellemekkel suttogó 5. évadának utolsó részét és kicsit sajnálom, hogy nincs több :-(
2012. febr. 23. 11:40

Takarítani itt is jó lenne :). Szerintem holnapra halasztom. Holnap úgyis ki kell pakolnom a kisszobában lévő szekrényeket, a cuccoknak valahol helyet kell csinálni, de hogy hol?! Szombaton festés lesz.

Főzni se fogok, vannak még maradékok :D.

Pihenj te is egyet. A gyerekek oviban vannak?

76. sutoczkine (válaszként erre: 75. - Gömbigombóc)
2012. febr. 23. 11:14
Semmi különös, kéne takarítanom, de semmi hangulatom hozzá :-(
2012. febr. 23. 11:01

hahó :)

mi újság?

2012. febr. 20. 17:54
Hétvégén mi is többnyire anyunál szoktunk lenni. Jót tesz a fiúknak, hogy ott van udvar.
2012. febr. 20. 14:42

Megnéztem a tortás képeket, nagyon ügyes vagy :). Biztosan jó lesz az ovis csoportnak :).

Én csak egy kis tésztát főztem és sajtos tészta lett belőle :D. Majd holnapra kiagyalok valamit. Vacsira még vannak maradékaink tegnapról. Hétvégén mindig hazamegyünk anyáékhoz és hozunk általában kaját.

Sok tejem van, holnap talán rizsfelfújtat csinálok, találtam almás változatot, ki kellene azt próbálni. Bár a sok édes cucc nem hiányzik a hátsómnak :D.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook