Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. fórum

Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)

132. gömbigombóc (válaszként erre: 131. - Sutoczkine)
2012. márc. 15. 10:21

De jó, hogy rá tudtad beszélni őket, hogy egyék meg, amit nem akarnak :). Majd jelentkezek nálad tanácsért :).

Jó kis hétvégénk lesz, 4 nap együtt apucival :D.

2012. márc. 14. 20:45

Szép estét!

Az ovi nagyon jó és egyben nagyon fárasztó is. Ma sikerült úgy rábeszélnem egy extra válogatós gyereket a paradicsomos káposztára, hogy még repetázott is :-) Van még 1 nagyon dacos és öntörvényű gyerek, őt is ma kezelésbe vettem, hátha sikerül megpuhítanom. Én is nagyon szeretem a színházat és a mozit is. És akkor azt hiszem ezt az 1-2 havi csajos kiruccanást meg is beszéltük :-)

2012. márc. 14. 19:26

Biztos nagyon jó lesz minden majd a nagy napon :).

Olivér lesz a kicsike neve, nagyon izgulok, hogy már milyen kevés idő van hátra.

Milyen napod volt az oviban, Ági?

129. 6736f94fb9 (válaszként erre: 128. - Gömbigombóc)
2012. márc. 14. 15:15

Jelenleg az esküvővel. :O

Szerintem ebben a városban ez az egyetlen normális szalon, igényes ruhákkal. Nekem a többinek elég volt a kirakatát látnom ahhoz, hogy tudjam ez nem az amit én keresek...

És lehet tudni, hogy fogják hívni? :)

Akkor már nem sok idő van hátra. Kitartás! :)

128. gömbigombóc (válaszként erre: 127. - 6736f94fb9)
2012. márc. 14. 14:30

Igen :). Április 1 a dátumom, de nem hiszem, hogy kihúzzuk addig együtt a kispasimmal.

Elhiszem, hogy van bőven dolog az esküvő körül, nekem is kijutott a szervezésből másfél éve :). Munka mellett pláne nehéz, főleg ha a férj-jelöltnek is minden mindegy :). nekem a Tündérvilágból volt a rucim, nagyon elégedett voltam velük. Az Anikó szalonról nem sok jót hallottam és ott nem is voltam nézelődni.

Mivel foglalkozol? Lehet, hogy írtad, csak figyelmetlen voltam, mindjárt megnézem :).

127. 6736f94fb9 (válaszként erre: 125. - Gömbigombóc)
2012. márc. 14. 13:40

Köszönöm.:)

Igen itt lesz az esküvőnk, de lagzi nem lesz... Csak szűk családi körben tartjuk az egészet.

Lassan minden a helyére kerül, de van vele tennivaló bőven.

Az Anikó Szalonból van a rucim és bérlem.

Babát vársz? :)

2012. márc. 14. 08:23

Az adatlapodon megtaláltam a képeket, amin rajta van, milyen lesz a ruhád :). Nagyon szép és vagány!

Honnan bérled?

125. gömbigombóc (válaszként erre: 124. - 6736f94fb9)
2012. márc. 14. 07:35

Gratulálok az esküvőhöz :). Itt tartjátok? Milyen lesz? Lesz lagzi? Szeretem az esküvőket :). Kész van minden a nagy napra?

Divat tanácsadás rám is rámfér :). Már alig várom a tavaszt és hogy vékonyabb legyek, és vegyek néhány új göncöt, cipőt, mert kicsit unom a dagadtságot :).

A színház nagyon jól hangzik, régebben jártunk egy barátommal, de sajna már elköltözött, a férjem nem szereti, így elmaradt ez is.

És a mozizás is jól hangzik, nekem is beleférne havonta-kéthavonta :). Főleg hogy ha meglesz a baba, akkor pláne rám fog férni egy kis csajos kiruccanás.

124. 6736f94fb9 (válaszként erre: 123. - Sutoczkine)
2012. márc. 13. 19:36

Szia!

Nagyon szívesen ellátlak divat tanácsokkal. :)

Én csak szeretnék néha itt is összefutni valakivel/valakikkel.

A párom nagyon sokat dolgozik, még hétvégén is és így elég sokat vagyok egyedül.

De nem panaszkodom, eddig is el voltam...

De azért havonta, 2 havonta egyszer beleférne az időmbe. :)

2012. márc. 13. 19:05

Sziasztok!

Ez a kávézós, beszélgetős dolog nekem is tetszik :-) Én itt születtem, de nekem se nagyon vannak barátaim. Nagyon zárkózott voltam mindig is, most kezdek talán egy kicsit megnyílni a világ felé, hogy van két gyerekem és őket vinni kell. Nem zárkózhatok be velük a 4 fal közé. Divat terén is rám férne néhány jó tanács, na majd, ha lesz miből.

Gyakszin 2 hétig vagyok, de esélytelen, hogy felvegyenek. Egyébként is szeptembertől szeretnék, mert akkor megy a kicsi bölcsibe. Most anyu vigyáz rá, de nem akarom anyut ezzel hónapokra leterhelni. Oké, hogy imádja, de azért neki is lenne időnként más elfoglaltsága.

122. 6736f94fb9 (válaszként erre: 121. - Gömbigombóc)
2012. márc. 13. 14:42

Szia! :)

Én 24 éves vagyok. Idén májusban férjhez megyek. :)

4 éve élek Békéscsabán, azóta hogy együtt vagyunk a párommal.

Rajta kívül nincs itt senkim, a legjobb és egyben egyetlen igaz barátnőm pedig sajnos nem itt lakik. :(

Sok mindent szeretek: olvasni, sétálni, biciklizni, kirándulni.

Nagyon szeretek enni is. :D

Imádom a divatot is és elég határozott, egyedi stílusom van. :)

Jó lenne ha lenne ebben a városban valaki akivel néha napján össze lehet futni, csak úgy. Vagy akivel meg lehetne nézni a moziban egy jó kis csajos filmet... De egy kellemes színházi előadást is tudnék élvezni! :)

121. gömbigombóc (válaszként erre: 117. - 6736f94fb9)
2012. márc. 13. 09:58

Szia!

Nekem is lenne kedvem néha beülni egy teára vagy akár csak üldögélni egy padon és csak beszélgetni. Nem könnyű így itt élni, hogy az embernek szinte senkije sincs itt. Én is amolyan betelepülő vagyok, a fősuli után itt ragadtam, a barátaim elmentek...

Mesélj egy kicsit magadról :).

120. gömbigombóc (válaszként erre: 119. - Sutoczkine)
2012. márc. 13. 09:56
Meddig leszel gyakszin? Nincs rá lehetőség, hogy felvegyenek? Vagy nem akarsz mg dolgozni?
119. sutoczkine (válaszként erre: 116. - Gömbigombóc)
2012. márc. 12. 17:07
Nagyon jó volt az első nap :-) Szerintem szeretni fogom és hiányozni fog, ha vége lesz.
118. sutoczkine (válaszként erre: 117. - 6736f94fb9)
2012. márc. 12. 17:06

Szia!

Üdv köztünk :-) Merre laksz, van munkád vagy csak otthon vagy?

2012. márc. 12. 16:42

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Pont ma gondoltam arra, hogy indítani kellene egy ilyen fórumot, de ma már indítottam egy és így nem lehetett. Ezért beírtam a keresőbe, hogy Békéscsaba és így találtam rátok. :)

Én eredetileg nem idevalósi vagyok, de már 4 éve itt élek.

A legjobb barátnőm pedig messze lakik tőlem...

Nincs itt senkim sem a páromon kívül, így néha elég rossz. Szívesen elmennék ide-oda alkalomadtán pl. egy teára, forró csokira vagy csak úgy beszélgetni.

2012. márc. 11. 17:09
Tök jó, hogy sikerült elintézni :). Biztos jó lesz, majd meséld el, mi volt :).
115. sutoczkine (válaszként erre: 114. - Gömbigombóc)
2012. márc. 11. 12:36
Egész jó volt. Most nagyon izgulok, mert hoplnap kezdem a gyakszit a Kazinczy oviban :-)
2012. márc. 11. 09:21
Hahó! Hogy telt a hét és a hétvége?
113. sutoczkine (válaszként erre: 111. - Gömbigombóc)
2012. márc. 4. 20:23

Elég nehéz, de ezen túl kell lenni. A gyakszit meg úgy oldom meg, hogy reggel én viszem Nándit oviba, Miki meg viszi Levit anyuhoz, délután meg megyünk érte.

A hétvége jó volt Nándi hol itt volt hol ott, csak éppen itthon nem :-) Nagyon élvezte.

2012. márc. 4. 19:09
És milyen volt a hétvége?
2012. márc. 4. 19:09

De nehéz lehet, hogy sokat betegeskedik a gyerek. Én is gondoltam már erre, hogy milyen lesz.

Azt is meg akartam már kérdezni, hogy ha gyakorlatozni fogsz, akkor ki fog vigyázni a kicsire/kicsikre?

110. sutoczkine (válaszként erre: 109. - Gömbigombóc)
2012. márc. 2. 09:22
Igen itthon van Nándi is, mert először hányt aztán ment a hasa. Tegnap végül is már semmi baja nem volt, de azt javasolta a doki, hogy a héten még ne menjen, mert sokat betegeskedik mostanában. Igen, ha jó az idő nem gond lemenni, mert játszóterezni szeret, de ilyenkor a környékére se megyünk, mert minden csupa víz.
2012. márc. 1. 18:59

Otthon volt mindkét gyerkőc?

Tényleg nehéz lehet céltalanul kóborolni, de majd ha javul az idő, lehet játszóterezni :).

108. sutoczkine (válaszként erre: 107. - Gömbigombóc)
2012. márc. 1. 18:27
Ma nem voltunk lent :-( Semmi hangulatom nem volt a céltalan járkáláshoz. Egyedül 2 gyerekkel nem olyan egyszerű, pláne céltalanul. Holnap viszont biztos, hogy lemegyünk, bár elintézni valóm nem lesz, de 1 napnál több nem maradhat ki, a szellőztetés nem pótolja a sétát. A netes óra jó volt, szerencsére nem videós, így csak a hangját hallom a tanárnak meg a másik tanulónak. A beszélgetés pont úgy zajlott, mint egy rendes tanórán. A jövő héten bemegyek az oviba és megbeszélem a vezetővel, hogy vegyen fel gyakszira.
107. gömbigombóc (válaszként erre: 106. - Sutoczkine)
2012. márc. 1. 18:11

Miért nem volt kedved? Olyan szép idő volt, én is voltam kint egy kicsit sétálgatni, mondjuk dolgom is volt :). Azért gondolom csak te is kidugtad az orrod :).

A netes óra hogy zajlik? Videos?

106. sutoczkine (válaszként erre: 105. - Gömbigombóc)
2012. márc. 1. 12:34

Szia!

Tegnap csináltam krumplifőzeléket, azt esszük ma is. Ma megvolt az első netes órám, nagyon jó volt, a következő 1 hét múlva lesz. Délután le kéne menni, de nincs túl sok kedvem hozzá.

2012. márc. 1. 10:23

Oksi, akkor kivárom, míg megszületik a babuci. A szülésznőt valószínűleg hanyagolom. Majd jó lesz, aki épp ott lesz, a doki is azt mondta, hogy mindenki nagyon jó. Remélem azért amikor én odakerülök, nem lesz nagyüzem, mert ha jól láttam akkor a nagyobbik szülőszobán többen is lehetnek egyszerre egy függönnyel elválasztva?! Lehet, hogy kissé zavarának (bár lehet, hogy rosszul emlékszem). Biztos valami front lehetett, mikor neked elindult kifelé Levi.

Mi jót csinálsz ma? Mit főzöl?

Nekem semmi nem jut eszembe. Mindig ez van.

104. sutoczkine (válaszként erre: 102. - Gömbigombóc)
2012. febr. 29. 17:20
Elmondom, de csak akkor, ha már megszületett a kicsi. A lényeg, hogy nem szabad félni semmitől sem ami a szüléssel kapcsolatos. És tudod mit? Én a terhesség utolsó 1-2 hetét és a szülést akár fél évente is vállalnám annyira csodás élmény. Szülésznőt viszont szerintem nem érdemes fogadni, mert, ha éppen nem ő van ott amikor szülsz akkor nem lehet behívni. Mikor Levit szültem pont nagyüzem volt, mert mindenkire aznap reggel jött rá a szülhetnék :-D
2012. febr. 29. 14:36
Szülésznőt fogadtál? Vagy az ügyeletessel voltál? Ezen filózok, hogy mi legyen, mert akit szeretnék az csak április 1-ig érhető el, utána másik osztályon dolgozik majd és nem jöhet. Igazából nem értem ez hogy is van. De ha nem szülök meg addig (április 1-re vagyok kiírva), akkor meg úgyis mindegy.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook