Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
nem játszotta sem a Viva, sem rádió ezt a dalát. (a Vivában párszor láttam)
mindenkinek veszteséges volt
Jaaaa.
Erre annyit tudok válaszolni,hogy a metakommunikációja nekem ezt monja.Az önelégült mosolygás,ha valaki kiesik........
Képtelen uralkodni olyankor a valós érzelmein.
Senki másnál nem láttam ezt.Közben a szavaival mindenkinek benyal.
Persze ehhez hozzáteszem,ez az én szubjektív meglátásom.
Azt hallottam az ember/Nikolas/ videoklipből bejött nyeresége nulla azaz nulla...a cégé mennyi???Egy ember szellemi testi teljesítményét felhasználva nyereséghez jutott ,de abból semmit nem adott a termék szellemi terjesztőjéhez ellenben kíváncsi lennék mit zsebelt be?!!!
Ez a z egész zenei világ már rég nem a hangról és előadókról szól,csak arról hogy ki tud anyagilag többet profitálni a buta felhők felett lebegő tehetséges emberekből..gusztustalan...
:))
az RTL Klub kiengesztelte a menedzsmentet Szekeres Adrien szerepeltetésével
:))
Csatlakozom hozzád és remélem a ma este normális hangvéteű lesz, szóljon leginkább a döntőről és az abban szereplő fiúkról.
Jó szurkolást estére!
Igen ez aranyos volt és igaz..hajrá Niko/és Csaba/
komllyan,én a mai teljesítmény alapján nyomok..bár semmi értelme tudom...de szeretek játszani,és ez egy országos játék:)))
Most már beszélgetünk hetek ,hónapok óta,és sikerült egy nagyon helyes és kedves csapatot csinálnunk magunkból/kivéve ha valaki beleszót,de azok mentek is ../szóval miután asszem uccsó esténk itt együtt,bár ne én indítottam a fórumot hanem BREDAMAZON,de én a saját nevemben szeretném megköszönni mindenkinek,hogy velem együtt izgulta,szurkolta és netbeszélgette végig ezt a két színvonalas műsort...nekem nagyon jól esett ,hogy ilyen kultúráltan tudtunk eltérő véleményekkel együtt beszélgetni,és véleményeken osztozni...hiányozni fog..tényleg..köszi mindenkinek:)))))
De ma még azért dumálunk,nem?!:DDDD
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.