Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Egyetértek. A Mega a végére nagyon izgalmas lett! - és gyönyörűen is énekeltek benne. Reni meg Caramel például isteni volt együtt!
Most a faktor, így a végére valahogy totál uncsi lett. Fura, mert eredetileg fordítva gondoltam...
Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem a Mega fináléja jobban lekötött.
Annyiban jobban becsülöm a megát, hogy ott legalább a közös produkciók élőben mentek, főleg ami most pénteken volt az szupi volt.
Szerintem szinte 80% pocsék számokat kapott. Annyi de annyi szám van amit ha elénekelne mindenki elájúlna de valahogy nem....
A magyarok a dalválasztásokban mindig gyengék voltak...
Nekem nincs bajom az előadásával sem, ráadásul én sem vagyok egy elkapcsolós fajta, mindegyiket becsülettel végighallgattam.
Szerintem nekem a zenei stílusa nem jön be, ezért érzem uncsinak. Vagy nem tudom. Én sem értem, hiszen a hangja szerintem is egyedi és nem Norbi értelemben.
Én sem értem...és bosszant is, szívesebben hallgatnék valami mást... Lehet már annyira leterheltek, hogy nem akarták már, hogy újjabb és újabb dalokat tanuljanak meg.
Én azt sem értettem sosem, hogy miért nem merik bevállalni, hogy többen élőbe énekeljenek.
Számomra ez elképesztő.
Felőlem lehet rá azt mondani, hogy semmilyen a kinézete, semmilyen az előadása de azt, hogy semmilyen a hangja!!!!?
Nem értem, egyszerűen felfoghatatlan számomra. Engem pont azért fogott meg mert annyira különleges hangja van, más mint amit minden nap lehet hallani, sokkal de sokkal jobb. Ritka és gyönyörű hangszine van.
Nem sértődöm meg azon ha vkinek nem tetszik, nem ragadja meg az előadásmódja, a személyisége.
Az előadásmódját én sem tartom a legjobbnak de az aki azt mondja, hogy semmilyen a hangja az vagy más csatornát néz vagy egyszerűen süket, vagy csak ennyire utálja, hogy más baromságot már nem képes kitalálni.
unalmas ez az Ádok Zoli
most,hogy vége a NOX-nak, gondolta, ő is népzenei popzenét csinál?
nem tudom,
de engem is zavar, hogy újra hallom a dalaikat
nem volt több ötlet? zenei alap?
vagy csak idő újakat megtanulni?
elvégre a nagkoncertre is kell készülni!
Én most fejeztem be a 2010-es X-faktor nézését. Ez borzalmas, unalmas, kedvenc kifejezésemmel élve kritikán aluli. Nagyon sajnálom, szerettem volna egy jót szórakozni. :(((((
Habár lehet, hogy meglesz ez még ma este, csak nem ezzel a műsorral. :)
Mindenkinek minden jót, sziasztok! :)
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.