Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Szia Cic!!
Nem bosszúból "fikázom" őket, tényleg ez a véleményem...
Bárhol, és bármikor vállalom, hogy az én szememben, ill. számomra ők átlag emberek, átlagos hanggal, mint bárki más. Ennyi!
Nem is Rád gondoltam,amikor ezt írtam.
Volt itt olyan aki írta"gyűlölöm "Norbit.
De az életben a beszélgetések során is voltak vele szemben ilyen indulatok.
Akkor kérlek ne olvasd el, amiket írok. Itt mindenki rajtam kivül nagyon irodalmian beszél, nemde bár...
Véleményt írtam, azt hiszem, ez a fórum lényege, nem?!
Írhatnak bármit a többiek,Norbi a harmadik lett és ezt el kellene fogadniuk!
Én nem is bánom.
Képzeld csak el azt a gyűlöletet,amit felé árasztott volna ez a banda,ha mégis Norbi nyer!
Kapott ő már így is eleget,pedig csak örömet akart szerezni az embereknek!
Meg van a véleményem róluk,sőt szánom is őket valahol.
Már olyan idegesítő az állandó fújolásod.
Olvasd vissza légyszi magad,"fúj" és "bepisilek" nagyon menő szöveg nálad.Így beszélsz általában vagy csak a fórumon?
Sem beteg, sem süket: én nem tudom, ti melyik csatornát néztétek, de Niko, egy nulla!
Azok a "vibrátó"-k, amiket akkor is használ, amikor nem kéne...
Kiráz a hideg, borzasztóan mesterkélt, és talán ő az egyetlen, aki a félév alatt semmit nem fejlődött. Ma is ugyanolyan, mint az elején...
Igen pont ezt akartam írni ,de megelőztél:D
Az enyém úgy hangzott volna hogy Ha a süketek nem jól jelelték le neked a nótát próbáld meg érzékelni a talpaddal mert Fanni azt mondta ,hogy a talpon át is lehet érzékelni a dalokat....ha így se sikerült lecsekkolni,hogy iszonyat jól énekel az ember,menj talpmasszőrhöz....
Csaba-na az meg a másik fele:(
Hatásvadász, nyálgép, igazi hogy is fejezzem ki magam: melegként viselkedik...
Ma is az öccsével a duett, komolyan mondom a bicska kinyílt a zsebemben, annyira "mű" volt. Az egész, meg a végén a könnyek, kutyafáját!
Siralmas próbálkozás, sajna, lehet bejön neki. A véleményem akkor sem változik: nyálgép.
Feró amúgy mekkora egy hülye néha...
Azt mondta, hogy ha arról kéne döntenie, hogy Norbit nézze vagy Pavarottit akkor inkább Norbit nézné. Hát... megpróbálhatja a másik verziót is :-D
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.