Barátokat keresek! (beszélgetés)
Kis poénos:DDD
És Te merre laksz?:D
Ennyire megijedtetek?:D
Nem kell félni, nem akartam senki betámadni, csak poén volt...:S :D
Én 1,5 éve kerültem másik városba, Pestre jöttem tanulni. Aztán rögötön a barátomhoz költöztem, szintén új város. Totál új környezet, új hely, minden új...
A régi barátaim otthon vannak, de mivel nem vagyok valami jó viszonyban a szüleimmel, nem is járok haza, csak 1,5- 2 havonta 1 napra:S
És a jó barátokból csak msn-es barátok maradtak:(
Én is remélem. Jó lenne!
Te honnan írsz?
Sziasztok!
Nagyon kevés barátom van. De ők tényleg igaz barátok! Sokan azt mondják, azért mert csendes vagyok és nem merek megnyilni.
Pedig olyan jó lenne,ha lenne még néhány barátom,akikkel elmehetnék néha vásárolni, moziba, beülni valahova,....
Sziasztok! Olyan emberkékkel szeretnék ismerkedni, akikkel programokat lehetne szervezni. Egy közös nyaralás, síelés, egy hétvége, vagy csak egy jó kirándulás, bulizás.
Mindenkinek :) napot!
Sziasztok!
Mérsékelten fogok káromkodni,hogy ezek az isten barmai a férfiak!MIt kébzelnek ezek.Nekik mindent lehet?Barmok bocsi!
Szia!
Azt hiszem ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni,hogy néha mit is érzek.Ez a társas magány sokszor nálam is jelentkezik.Ez annyira gáz!!!
Nekem van párom ugyan,de sokszor olyan,mintha nem lenne.Nem beszélgetünk,egyedül dönt az anyagi dolgokban,sokszor úgy beszél a társaságban,mintha ő lenne az,aki mindenben tökéletes.Csak azt felejti el,hogy én voltam otthon 4,5 évig mindig a gyerekünkkel,és biztosítottam neki mindent,hogy ő nyugodtan építse a karrierjét.Értem ezalatt:tiszta nyugodt otthon,meleg kaja,rend,vasalt ruha,szeretetteljes családi légkör...stb.De most besokalltam és nem hagyom magam!Most én dolgozom és ő van többet otthon.S persze végzi az összes háztartási munkát!Plusz hordja a gyereket az oviba és onnan haza.S a kis drágám őt sem kíméli a hisztijeivel.Azt hiszem,hamarosan át fogja értékelni a női munkabírásról alkotott véleményét!S végre tudni fogja ,milyen is az amikor az ember szinte mindent maga kell ,hogy csináljon.Persze én még így is besegítek amikor haza érek!!
Szia Didra!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!!
Igaz,őszinte barátokból nálam is hiány van.Nagyra becsülöm a bátorságod,amivel ehhez a fórumhoz fordultál!Szívesen leveleznék veled,ha van kedved hozzá.Nekem is van gyermekem.Kislányod vagy kisfiad lesz?
Szia!Én is a harmadik babámat várom most 20 hetes!
Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!:)