Barátokat keresek! (beszélgetés)
áááá..fáj a derekam:((..megjött..
Lizi,fönt vagyok msn-en:)
Sziasztok!:)
Van itt valaki???:DD
300 km az tényleg sok! Egy távkapcsolat nagyon nehéz. Én sem bírtam.
Nem mert ő hagyott el!
A távolság nagy úr! 2-szer 20 perc beszélgetés után már tudtuk mind a ketten de 300 km soknak tünt!
Sajnos ennek akor nem lehet mit tenni. Bzd az időre, az majd segít! Az élet megy tovább :(
Jesszus! Azért ez nem semmi...remélem jobban leszel, nem tudom, mennyire fontos metrót használnod de ezek szerint inkább kerüld :(
Na akkor majd jól bebugyolálom magam! :)
De együtt vagy azzal,akibe beleszerettél?
Sziasztok!
Még nem voltam itt!
Segítség! Szerelem első látásra és amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment is!
Meghalok!
Na úgy látszik Pest sem a legjobb hely akkor.
*nem bírom megemelni....a kezem:D Lemaradt....
Nincsenek nyitva az ablakok. Csak minkor már megyek fel a mozgőlépcsőn, olyan nagy huzat van. Nekem szeptember óta be van gyulladva mind 2 lapockám, vagy vállam vagy mi:S Annyira fáj a huzattól, hogy nem bírom megemelni. Meg a fülem is szeptember óta fáj, meg a torkom:S Meg nem biztos, de olyan, mintha homloküreg gyulladásom lenne, mindig a homlokom fáj, meg láz, stb...:S Nem tudok vele mit csinálni.
:'( Sajnálom! És ezek szerint köthető hozzá? Fül, totok? Nekem nyáron nem volt gondom pedig rengeteget metróztam.
Ha most is nyitva lesznek az ablakok, végigmegyek a kocsin és mindenhol becsukatom :DDD
Mert én mióta metrózok, azóta vagyok folyamatosan beteg:(
bár nem biztos, hogy mindenkinek árt...:S
Hú, hát csak metrózni tudok! 2-re is fel kell szállnom :)
Miért írtad, hogy ne? :)))
Nem esik le, bika vagyok, lassú.... :DDDD
Hova is?:D
Előre szólok, ne metróóóóóz!!!! :D:D:D
Sziasztok, nem voltam 1-2 napig, megbeszéltétek addig, ki honnan? :))
Az könnyen lehet. Huzatos, meg elkaphatsz mindenféle bacit...
szegény:S
Ha nem múlik, lehet majd én is ellátogatok az orvoshoz. De itt Pesten az a baj, hogy metrózok mindig, és nem bírom:S Szerintem ettől vagyok mindig beteg.
Télen is lehet sokféle allergiád. Én nyáron vagyok ugyanez.
Nem tudom mi, de valami bajom van. Folyamatosan tüsszögök már 1 hete, szó szerint folyamatosan (már fájnak a rekeszizmaim:( ), meg folyik az orrom, meg csak ugy szarul érzem magam. Meg a torkom be van dagadva, beszélni alig bírok, de vizsont nem fáj. Már arra is tippeltem, lehet allergiás lettem. De télen mire lehetne allergiám?:O Nem tudom kitalálni, mi lehet a bajom:S
Ezzel nincs egyedül szegényke, én is már 1 hete csak nyűglődöm...:S
A gyerek nyűgösödik, én meg húslevest főzök. Semmi xtra.
Áhh köszi:)
És veletek mizu?
További ajánlott fórumok: