Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátokat keresek! (beszélgetés)
Biztos van ott 1-2 jó kép is. Hány képet csináltak? Majd küldj el belőle néhányat, oké?
Mi meg voltunk tegnap vásárolni, kaptam egy farmert, cipőt, 2 felsőt. A párom meg egy inget és egy polót. nagyon jó áron tudtuk beszerezni őket, nagyon nagy akciók vannak most mindenhol.
Akkor jó!:)
Igen..mostanába nem nagyon voltam net közelben..csak mindig egy picikét...
Képzeld,csütörtökön volt tabló fényképezkedés és egy normális kép sem készült rólam:(((
Nem beteg, csak a bőrgyógyászhoz mentem el vele. Írt fel neki gyógyszert, remélem attól megszépül az arca!
Veled mi újság? Nem nagyon vagy msn-en!
Na az nekem éppen nem jó,mert megigértem barátnőmnek,h elmegyek vele az orvoshoz. De este leszek!
Szia Lizi!4órától leszek msn-en:) pusziii
Mikor leszel msn-en? Ott majd elmondom! :)
Visszakaptam a gyűrűt!!!!! :)
Töriből 4-es lett:) Angolból még mindig nem feleletem meg ítam:)
Hogy sikerült a kisérettségid?
Köszönöm Szépen Lizi!Nagyon aranyos vagy!:$ Ma már nem tudok,de holnap délután leszek msn-en!!!
Szia!
Nagyon sajnálom a cicusod! :(:(:(
Ügyes legyél holnap,majd gondolok rád!!!!!
Ha tudsz gyere msn-re!
Szorítsatok mert holnap kisérettségizek angolból :$$ ááá..és nem tudok semmit!
Sziasztok!
Sajnos elpusztult a cicusom:((((,elvittük állatorvoshoz de már nem segített rajta a gyógyszer..sajnos:((((
Hello, szia, szevasztok!! :)
Hogy van a cicád? Elvitted állatorvoshoz?
Juj, ezt honnan veszed, hogy el fog pusztulni? Hát mi a baja? :(
mizujs Veled?Én tök szomorú vagyok,mert beteg a Cicum..és szerintem elfog pusztulni..de ma nem tudtam elvinni orvoshoz..:((
oké:) Benne vagyoook :DD!!
hali még nem ismersz de beszélgethetünk ha gondolod!
:P Nekem is kell!
Hoppá, most jut eszembe, maradt még egy kis torta.....:)
További ajánlott fórumok: