Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem készültem a témából, lehet, hogy igazad van!
Létezik olyan egyébként, hogy Kangyal? Beírom a gugliba. Legalább nálam is találtál bakit! :D
Miért előzték le Mikiék a helikoptert?
Mikiék "közel" mentek, a XXIV. kerületbe - a helikopternek meg a távoli Kangyal mellől kellett odáig elérni. Szerintem így logikus!
Szia! :)
Ezek szerint sámliról nézel ki a búzából?
(Nehogy megharagudj, az egyik hasonló alkatú kollégámnak mondta ezt egy másik kollégám! Bocsi mégegyszer!) Jó volt Magdus, de annyira, hogy már kezdtem unni! :) Ha holnap nézed meg akkor ez nem függőség! Én biztosan nem várnék holnapig.
Ha már bakizunk, én azon csodálkoztam, hogy a helikopáter később ért a kórházba mint Mikiék. De aztán beugrott, hogy volt hetekkel ezelőtt valami hasonló eset a hírekben amikor vagy 3 kórházat bejárt a kopter, mire célba ért. Vagy az pont Tóniékról szólt?
Sziasztok!
Célia! (És mindenki!) A nick nevemről csak annyit, hogy "nomen est.." A 92 kg-os testsúlyomhoz aránylag kis testmagasság (170cm) tartozik. A munkatársaim neveztek el Bucinak, a fiatal tanulóim ebből következően Buci bácsinak!Én ezt nem találtam egyáltalán sértőnek. Ezért aztán szinte minden internetes regisztrációkor ezt a nevet használom. Ezt legalább nem felejtem el.
Tetszett ma a Magdinéni egy kicsit tuljátszott szerepe. A szappan műfajba ez még szerintem belefér, sőt egy kicsit ez is a sajátja. Egyébként csak elég felületesen láttam a mai részt, mert éppen vendégünk volt, de fel van véve és holnap megnézem rendesesen! (Ez már függőség?)
Én is pont megjegyeztem ma, hogy mintha rövidebbek lennének a részek. Na majd holnap lemérem! Bár nem emlékszem, ezelőtt milyen hosszúak voltak... Talán negyed óra? Vagy csak 10 perc?
Újabb hülyeség, hogy Klaut egy három személyes cellába rakták. Ha előzetesben van valaki,akkor külön cellát kap szerintem, legalábbis ha nem Bangkokban van... Még mindig nem tettem túl magam a letartóztatáson. Egyelőre az egyetlen "bizonyíték" Klau ellen a fenyegetés, de ez alapján aligha tartóztathatnak le bárkit. A méregfiolát meg egyelőre még nem találák meg. Na mi lesz majd akkor? Rögtön fel is akasztják.:P
Magdi néni pedig bőszen megtörölte a kiégett izzót, nehogy már koszosan dobja a kukába. :)
Mielőtt bekaszlizták Claut, nem számolták meg mi van a táskájában? Mert a cellában nem volt vele a táska. Bár még mindíg nem értem az igazi tettesnek mit ártott Claudia, miért kent rá, és miért nem tűnt el szó nélkül.