Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az APEH nem lehetett! inkább tényleg az, hogy elköltötték, lenullázták (észrevétlenül...)
Na ez is szép, Noéminek kutya baja, Tóni meg totálkáros... a sors keze.
Helló,Sziasztok Barátok,a Barátok közt!
Sok szeretettel üdvözöllek Titeket. Meg kell, hogy mondjam, tulajdonképpen miattatok vagyok itt ezen az oldaLONm a Bakik...avagy miért gagyi..fórumot! Annyira aranyosak voltatok, hogy az ottani fórum megszűnése után
Én sem kértem az sms-es szolgáltatást, neten bármikor megnézhetem, hogy állunk.
Orsi rekciója ma teljesen életszerű volt végre! Nem a szokásos hülye pszichológus-dumával jött (bocs;)), hanem abszolút hitelesen reagált.
Mondjuk ez az APEH leemelte a számláról az összes lóvét dolog nekem elég fura, szerintem ez nem így működik.
Sziasztok,
Sajnos nem tudtam megnezni a mai reszt.
Tud valaki linket kuldeni ahonnet letoltheto?
Koszonom.
Ami viszont meglepett: Orsi sokáig húzta, de ma kidőlt! neki nincsen sms a bankszámlájáról? én bezzeg mindig tudom, mennyi van/nincs rajta :(
(Merthogy Laci szerint egy ideje Orsi pénzét költik, és biztosan elfogyott.)
Engem Kinga irritál nagyon... Hülye hisztis liba!
Az új zene pocsék.
Amúgy mintha ebben a részben nem történt volna semmi.
ÁÁÁ :(((
A zene, hát, nem lett jobb.
Géza tényleg hanyagolhatná már Zsófit, a fenébe is!
Sziasztok!!!
Ma este kezdődik, avgy 1 hét múva?
:)) csak hébe-hóba nézem mindkettőt, úgyhogy erről egyik kapcsán sem tudtam..
De ezt a butikos jelenetet éppen láttam és csak lestem..:)) pláne, hogy a két csaj éppen arról diskurált miközben nézelődtek, hogy mennyire jó az a butik meg tök jó fej az eladó is - ezután felbukkant a Berényi Zsuzsa, mint eladó!:DD
A Balla Iván-figura viszont félelmetesen jó..kőkemény, mindenre elszánt bűnöző, aki egyszerűen lehajította a lányt a tetőről, mikor rájött, hogy az kémked utána..
és még mi minden jön ezután!
Új főcímzenével jön a Barátok közt folytatása
2007-08-25
Budapest - Már csak párat kell aludniuk a Barátok közt-rajongóknak, hétfőn fény derül mindenre.
Kiderül, ki mérgezte meg Bartha Zsoltot, és az is, túléli-e autóbalesetét Tóni. Azért is izgulhatnak a nézők, milyen lesz az RTL Klub sikersorozatának zenéje, amit újra hangszereltek. Persze nem kell aggódni, hisz a közkedvelt dal csak új köntöst kap, Som Krisztián és Szatmári Orsi énekli most is. De nemcsak ez változik, megújul a főcím is.
Ideje is volt megújulni - hat éve változtattak utoljára a főcímen. A sorozat készítőitől azt is megtudtuk, újra szereplőválogatást tartanak szeptember 1-jén és 2-án. A castingra bárki jelentkezhet.
----------------------------------------
Szóval áthangszerelték a dalt. Nagy kaland.
De kíváncsi vagyok. Mondjuk, ha már hozzányúltak, jobb lett volna egy tök új dal, de végülis az a fergeteges, lélegzetelállító, szövevényes, fondorlatos, élettől teljesen elrugaszkodott, ennélfogva kiszámíthatatlan cselekmény.....na, az az igazán fontos!
sziasztok!:)
Azt látta esetleg valaki tegnap a "Szeress most"-ban, amikor az Alexa és az Emese vásárolni ment a Berényi Zsuzsa butikjába..?:DDD
Vicces volt, ahogy a két sorozatot összefűzték egy percre!:))