Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
233385. Napsugár8 (válaszként erre: 233384. - Kicsi Fecske)
2021. júl. 29. 16:09
Mert olyasmit írtál, hogy Eszter visszajön, és az ő helyét pályázná meg Levente. De Eszter jelenleg valahol Afrikában van. Vagy le vagyok maradva a történetben?
233384. Kicsi Fecske (válaszként erre: 233382. - Napsugár8)
2021. júl. 29. 16:00

" Én Nórát és Leventét együtt hagynám......"

De hiszen Nóra és Levente együtt vannak, senki nem akarta, akarja szétválasztani őket?! Szerintem.

Node rendben, semmi gond, én " olvasó üzemmódban " figyelem az "új forgik" ötleteit. :)

233383. dogiz (válaszként erre: 233356. - Auróra2010)
2021. júl. 29. 15:28

Most nem nézem a Mintaapákat, csak mikor volt, vagy lesz :D Arra akartam utalni, hogy a Dr, Balatonnal felváltva, meg a Hegyi dokival váltogatják egymást. Nekem a Keresztanyu nem tetszik, a mi kis falunkból pár részt láttam, azt sem nézem. Jelenleg csak a Dr.Balatont, de azt is online mikor van időm.

A Barárok K. "folytatása" tetszik, jókat mosolygok rajta.

233382. Napsugár8 (válaszként erre: 233381. - Kicsi Fecske)
2021. júl. 29. 15:15

Őszintén! Én Nórát és Leventét együtt hagynám, valami olyan folytatás kellene, ahol Miki hozza szóba Nórának, hogy váljanak el, és legyen Levente felesége.

Mikinek kellene egy rendes, hozzávaló párt találni, és persze Timikének is... a Berényiek sorsa egyelőre homályos, azt kellene először sínre tenni. A Kertész-család csak mellék-szereplők lennének továbbra is. Az én változatomban. :))

233381. Kicsi Fecske (válaszként erre: 233377. - Napsugár8)
2021. júl. 29. 14:30

- Miklós lábadozása alatt tervezi a kft jövőjét. Amíg a fiatalabb Berényiek megszerzik a megfelelő képzettséget és rutint, Miklós minden gondolata az, hogy visszacsalogassa a Távol-Keletről Gergőéket. Hiszen Gergő apjának, Berényi Zoltánnak az érdeme az alapok megteremtése. Miklós csak a háttérből, mint tanácsadó működne. ( Úgy, mint Timinek is, aki nagy reménysége apjának, de főleg a divatszakmának!) A nagy Berényi Miklós, máris cirfandlis cselek sorozatát lépi meg!

- Tudomására jutott, hogy Farkas Tamara (Koós Réka) iskolaigazgató, Levente volt vetélytársa külföldre távozik. Miklós és Nóra meggyőzi Leventét, hogy a számára megillető és szakmai szempontból is méltó helyet elfoglalja. (Sőt, még az iskola diákjai is segítenek. A kerékpárüzletben "letámadják" Leventét, kedvenc tanárukat, hogy várják Őt vissza az iskolába.) Levente első ténykedése, hogy az üres angoltanár státuszt fenntartja Adél számára.

- Közben Dorka féltékenyen lesi a kisboltban, hogy a lányok szemet vetettek Oszkárra. Kezd a srácra férfiként gondolni.

- Úgy látszik, a Távol-Kelet "megtámadja" a MK téret!

Mert Dorka is üzenetet kapott Vietnámból, hogy Brezi Eszter (Bajor Gizi) - Levente vol barátnője, Dorka barátja, jóakarója - is a Mk tér vendége lesz. Valószínű Eszternek és Hédinek meglesz a maguk csatája. Eszter Oszinak és Dorkának drukkol.

- Vili bácsi is levelet kap Kanadából Dr. Mórocz Emiliától (Sztárek Andrea). Zsolt egykori pszichológusa lányával Natasával (Mezei Léda) együtt szeretnének végleg hazatelepülni Montreálból. (Azt még nem tudjuk, hogy, a nagyi Dr. Gál Irma belgyógyász (Borbáth Ottilia) aki bolygó hollandiként járja a világot, hazajön-e véglegesen?!)

- És tovább "támad Kelet!" Ugyanis Bokros Ádámnak (Solti Ádámnak) is letelt a fotós szerződése Afganisztánban, és szemeit a Mk tér felé vetette! (Mint tudjuk Ádám "anno" Aliz, Hanna, Gigi és Kinga barátja volt. Utóbbi kapcsolatából született egy kislánya Magdika, akit Kinga és Géza nevel.) Maja felfigyelt a jóképű srác érkezésének hírére.

- És újabb levél Vili bácsinak! Kanadából hazaköltözik a Mk tér egykori szívtiprója is, Kertész Botond (Hári Richárd). (Aki a sosem látott Bálint fia. Anno a vérszerinti nagyapjához Hegedűs Ernőhöz költözött ki. Felszámolta a kinti kerékpár boltját és hamarosan megérkezik.) A kisboltban elhangzott hír hallatára, Simon felkapta a fejét!

233380. Napsugár8 (válaszként erre: 233379. - Csili2)
2021. júl. 29. 10:36
A vége az volt, hogy Vili bácsi és Bözsi néni beálltak a Kisboltba Laci helyett, Magdi anyus nyugodjon békében. :))
233379. Csili2 (válaszként erre: 233378. - Napsugár8)
2021. júl. 29. 08:04
Jaj csaj aztán nehogy visszakerüljön Magdi anyus a lábaskájával a gyógyító leveséve. Igaz Bözsi mama se jobb a nyávogásával.
233378. Napsugár8 (válaszként erre: 233376. - Simple)
2021. júl. 29. 06:23
Azért írjuk csak mi meg nekik a folytatást, adjunk ötleteket, hogyan lehetne ebből a mélypontról kikászálódni. Talán még valóban valami jó irányt is össze tudnánk hozni itt nekik. Majd az írói honoráriumért pedig jelentkezünk. :)
233377. Napsugár8 (válaszként erre: 233362. - Hangyászsün)
2021. júl. 29. 06:19
Mivel Miki hazatért a kórházból, és otthon lábadozik, Timike feladta a divattervezői karrierjét. Minden erejével a papa otthoni kényelmének biztosításán dolgozik. És közben a papával együtt bejár a kft-be, Juli vezetése alatt tanulgatja Timike a cégvezetést, és persze az építőipar rejtelmeit. Tervek szerint majd Bandikával együtt veszik át a kft-ben a staféta botot és viszik az ügyeket tovább.
233376. simple (válaszként erre: 233375. - Arany52)
2021. júl. 29. 05:13
Ha lesz is folytatás, tuti nem mostanában, hanem csak évek múlva. Persze az is lehet, hogy nem lesz. Gondolom addig kell nekik a hely másra.
233375. arany52 (válaszként erre: 233373. - Simple)
2021. júl. 28. 22:50
Erre én is felfigyeltek, de akkor miért verték szét a díszletet? - érthetetlen
233374. Banános Zselé (válaszként erre: 233373. - Simple)
2021. júl. 28. 19:54
az jó lenne
233373. simple
2021. júl. 28. 19:52
Egyébként nyitva hagyták a folytatás lehetőségét, azt figyeltem meg, hogy azt írták ki, véget ért a barátok közt első 23 éve. Szóval még bármi lehet a későbbiekben.
233372. papája
2021. júl. 27. 14:08

Laci repülése sem esemény mentes. Ablaknál ül, de nem tudja élvezni a látványt. Gizin jár az esze megállás nélkül. Egy idő után ki kell mennie a mosdóba, de a mellette ülők alszanak, így nem tud kikászálódni. Szegény már kínjában azt sem tudja mit csináljon. A lába is elzsibbad az üléstől, mire végre leszállnak.

Dalos Teri várja, még boldoggá is teszi, de közli, hogy neki minden este fellépése van, csak reggel jön haza, nappal meg alszik.

Laci úgy érzi magára maradt.

233371. Auróra2010 (válaszként erre: 233369. - Arany52)
2021. júl. 27. 13:11
Gizi azért még közli a szomorú hirt Lindával és Daniellával, hogy eltünt a nagypapa.
233370. Napsugár8 (válaszként erre: 233367. - Troppauer Hümér)
2021. júl. 27. 11:16
Próbálkozunk. :)))
233369. arany52 (válaszként erre: 233368. - Papája)
2021. júl. 27. 11:08

Nehezen vergődik el a megadott címre. Már a taxissal is problémás megértetni magát, lányához érve meg a kisunoka neveti ki ügyetlen beszédéért.

Rá kell jönnie hogy amit tanult még édeskevés hogy megéljen vele.

A háztartás gépesített ,olajozottan működik, nincs mit segítenie ,feleslegesnek érzi magát. Próbálkozik a jóslással neten, de nem sok sikerrel.

Egyre nagyobb lesz a honvágya Mátyás tér felé. Hiányoznak a régi barátok, és a sete suta Maci Laci is. Lassan be kell látnia hogy nem jó döntést hozott.

233368. papája (válaszként erre: 233367. - Troppauer Hümér)
2021. júl. 27. 10:53

Akkor kezdjük !

Gizi megérkezik Londonba. Nincs nagy tapasztalata a repülésről és meglepődik milyen óriási a repülőtér. Körülnéz és látja baj van, nem várja senki. Hömpölyög a tömeggel. A telefonja nem működik. Kérdezne, de mindenki siet, aki szóba áll vele az meg nem érti mit akar. Egész úton Maci Lacira gondolt és már nagyon bánj miért volt olyan makacs, miért nem bocsátott meg neki. Most boldogok lehetnének együtt...

2021. júl. 27. 10:38

Ti most folytatjátok a BK-t saját szájízetek szerint????

Nekem ez tetszik! :-)))))))))))

233366. Napsugár8 (válaszként erre: 233365. - Csili2)
2021. júl. 26. 16:03
Remélem, azért odakint ragadt rá valami az angol stílusból, és nem csak a virágokat hagyja el, hanem azokat a rikító virágmintás ruháit is lecserélte már valami szolidabbra.
233365. Csili2
2021. júl. 26. 15:46
Nem bánom, ha Gizi visszajön, csak azokat a borzalmas virágokat ne rakja már fel!
233364. Napsugár8
2021. júl. 26. 13:50

De nem csak Gizi tér vissza, hanem Laci is, hiszen mindketten rájönnek, hogy igen nehéz boldogulni komoly nyelvtudás nélkül.

Gizi eleinte valóban a Rózsában kap munkát, de a tv-s jóslás annyira bejön neki, hogy később már csak azt csinálja.

Laci pedig ötletgazda lesz: gazdag üzletembereknek jó pénzért árul kiváló ötleteket, és az értük kapott jutalékból ő is szépen megél.

Maja azon gondolkodik, hogy magán óvodát nyit, annyira megszereti a gyerekeket, és a velük való foglalkozást. Szonját győzködi, legyen üzlettárs. :)

233363. syria (válaszként erre: 233360. - Napsugár8)
2021. júl. 26. 10:57
Jópofák vagytok. 😁
2021. júl. 26. 10:54
Nem is szólva a XXIV. kerület angyaláról, B. Tímea divattervező hercegnőről, aki betegeket látogat, főz, mos, takarít rájuk, anyja pedig jogi tanácsokkal látja el őket. A kerékpárjavító műhelybe pedig egy jó szóért azok is betérhetnek, akik sohasem tekerik a pedált. A lábadozó Berényi Miklós hetente előadást tart a Rózsában, "Hogyan lettem úrrá a kómán?" és hasonló témakörökben, miközben *** Maja újszülött kislányát dajkálja.
233361. Csili2 (válaszként erre: 233360. - Napsugár8)
2021. júl. 25. 19:22
Gondolom, Gigi most sem hagyja el a rózsaszínű cuccokat magáról! Lehet, hogy Gizi majd még sem érzi magát jól Londonban és visszajön kiszolgálónak!
233360. Napsugár8 (válaszként erre: 233359. - Izlizi)
2021. júl. 25. 10:16
Én is jártam arra a héten, a Rózsába mentem egy kávéért, de a szomszéd asztalnál olyan étvágygerjesztő kaját ettek. Én is kértem egy adagot, valami bakonyi sertés-szelet volt, de mondom néktek, aki arra jár, térjen be egy ebédre, vacsorára. Gigi csak úgy sugárzik a pult mögött, az asztalok közt mint egy angyal röpdös... teljesen megújult az egész, más a levegő, más, az atmoszféra. Érződik, hogy új erők irányítják, új szelek fújnak a Rózsában.
233359. izlizi
2021. júl. 25. 10:10
Tegnap egy ismerősöm mesélte, aki új irodába költözött a Mátyás király térhez közel, hogy beugrott a kisboltba, és ha már ott volt, beszélgetett egy kicsit. Igaz, hogy Laci Vili bácsiélra bízta a boltot,mikor kiment Vegasba, de szegény öregek, így nyolcvan fele, már nem nagyon akartak ezzel egyedül kínlódni. Szerencsére Mónika lányuk, aki még a brüsszeli EU-s karrier előtt könyvelőként is dolgozott, most vállalta, hogy ingyen besegít, mivel már a kisfia elég nagy, oviba jár, az anyagi helyzetük megengedi, cserébe Vilmos és Bözsi többet lehetnek együtt a kisunokával. Oszi is egy kis zsebpénzért beáll hétvégente a pult mgé, és mivel a szép szemeit sok környékbeli hölgy nézegeti szívesen, no meg a stílusa is kedves, friss, fiatalos, nem mint az öreg medvéé, még a forgalom is elkezdett megugrani, így kitermeli bőven a kis pénzecskéjét.
233358. krinya5
2021. júl. 23. 16:41
Én is néztem a mintaapákat, de most nincs, max online. A Keresztanyuból 1 részt láttam csak.
233357. Hangyászsün (válaszként erre: 233355. - Dogiz)
2021. júl. 23. 10:11
Mind a kettő nézésével felhagytam. Illetve ha a Mintaapákban debütál a BK-ból Kiss Ramóna mint Anna nevű anyuka, a kérdéses részt megnézem. A Keresztanyu irreális "kalandjait" az indokolja, hogy ennyi mazochizmusra, vagy inkább az elefántcsonttoronyból való leszállásra mindenkinek szüksége van.
233356. Auróra2010 (válaszként erre: 233355. - Dogiz)
2021. júl. 22. 17:50
Mintaapákat hol nézed?
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook