Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
2021.07.17 20:00 - 20:55 RTL Klub Barátok közt 10455-10456.
A Barátok közt utolsó epizódjában lesz, aki végleg elbúcsúzik a Mátyás király tértől, de olyan is lesz, aki épp most tér ide vissza. Szerelmek teljesednek be, és van, aki új lappal indul neki az ismeretlennek. De hogy kire vár a remélt boldog élet, és kire nem, az csak az epizódból derül ki.
Utána pedig kezdődik az új műsor, 3 részben, valami Nagy csalás címmel, ami az előzetes szerint leleplezi a korábban "Legyen ön is milliomos" címmel futott vetélkedők hátterében zajló titkot.
????
Alapból nem szeretem a kórházas sorozatokat, nagyon keveset láttam.
Tudom, hogy a folyamatos sípolás az halál, de itt valahogy másként szólt a síp.
Igen, szombaton buli lesz! Hétországra szóló, mint a mesében! :) Az előzetesben látuk már Gigit a menyasszonyi ruhájában?! Panni biztos minden porcikájukról levette a méretet amíg aludtak?! :) De igen igaz, tök felesleges a sok részletkérdés! Válaszokat úgysem kapunk.
Igen, érdekes hangot adott a kórházi szívmonitor! Talán az élet halvány jelét jelzi?! Ezt mutatta Nóráék arca is, szerintem. Dehogy Miklós valóban felkel-e majd és "jár", mint próféta a vizen?! Hmmm. Mint tősgyökeres nézők tudjuk, a Bk Univerzumában időben, térben, minden lehetséges. Még az is, hogy Miklós megtáncoltatja még a menyasszonyt is, vagy mégsem! :)
Szombaton tehát mulatás, szórakozás, ivás, ami nem volt ritka a Bk történetében előzőleg sem. Ittak, ha volt rá alkalom, ha nem! :) Aztán:
- Maja vagy megszül a Rózsában, mint Vanda a kis Marcit, vagy Szonjáéké lesz majd a baba, vagy sosem tudjuk meg.
- Zsolt bizonyára elbúcsúzik majd Oszitól és Alízzal elmennek a világ legtávolabbi szegmensébe. (Hacsak nem "szellemeskedett" a temetőben, vagy Alíz képzeletében?)
- Tünde elhívja magával Menyhért atyát (Kálid Artúrt) világkörüli útra (egyébként is a férje)
- Luca elmegy Bandival Londonba,
- Juliék elutaznak Olaszországba Petihez
A többieket pedig rábízzák az írók a fórumozók fantáziájára. Gondolják, hogy úgyis kitalálnak valamilyen megoldást a fórumtársak egymás között és annyi! :) De majd meglátjuk!
Mit jelent az a sípolás "
te nem nézel dr.Murphyt vagy dr.Houset?
Szerintem a folyamatos sipolás az halál, merthogy se pulzus se vérnyomás
Ugyanakkor kórházban azt hallottam egy éjjel hogy vagy fél óránként zümmög valami
Már majdnem rászóltam a fickóra hogy ne állitgassa az ágyát/elektromos/, de rájöttem hogy az automata vérnyomás és mást is mérő készülék
Nem volt semmi sipolás, sem annak megszünése
Reggel/délelött "becsomagolták" a fickót, elhunyt
A mai esti Fókuszban szerepelt Szőke Zoltán. Azt mutatták (ha valaki esetleg nem látta volna), hogyan tért vissza a Bk forgatásra, hogyan vették fel, az utolsó záró jeleneteket a nagy Berényi Miklóssal. Úgy csinált, mintha el sem ment volna. Állítólag úgy is érezte, olyans volt neki, mintha tegnap is szerepelt volna a sorozatban. Közben sok-sok régi jelenetet mutattak róla Miklósról, egész a záró jelenetig. Nóra alias Varga Izabella ment elé és szerbül köszöntek, mint régen. Aztaa!
Elviccelték többször a kórházi ágyas jelenetet. Nóra mondta neki, hogy a sokkal jobban néz ki amióta kómában van........nevetés.... ha-ha-ha. Majd aztán Timi, a papa hercegnőjét kellett többször sminkelni, mert annyira szerette a papát, hogy mindig elsírta magát. De én kemény maradtam, mint a vídia! Nem kellett zsebkendő! Pedig volt nálam zsebkendő! Sőt! Mind a négy sarka, simára volt vasalva! :))
Lényeg, hogy volt az a pénz, az a korpa, volt a korpa mellé az haj, meg az az egyenes jellem és punktum!
Ja, és még annyit:
Az alábbi linkben pedig látható, hogy "van élet a Bk után is". Kinizsi Ottó aki a 23 év alatt volt szereplő, majd szereplőből rendezővé avanzsált, most már a "Dancing with the stars" második évadában táncol, mint versenyző, a TV-2 csatornáján?! (Ennyit a világ dicsőségéről! :))
A házasulandók tudta nélkül esküvő - azért ez nem semmi. Na mindegy szappanoperának elmegy.
Kíváncsi leszek szombaton mivel örvendeztetnek meg minket.
Várható volt, hogy valami nagy bulival zárul a sorozat, mint pl. esküvő. Azért kíváncsi lennék, Pannika hogy szervezte be az anyakönyvvezetőt, mert ahhoz csak kellettek volna a házasulandók is.
Na mindegy ez részletkérdés.
Szerencsére nem ismerem a kórházi szívmonitor hangját, csak filmekből. Mit jelent az a sípolás - Mikós visszajőn, vagy elmegy ?
Nagyon köszönöm! Elég vizuálisan írtad le
Gizi utazhatzott volna Bandikával együtt Londonba:)
Remélem az utolsó rész valami szívfacsaró lesz, készitem is a zsepiket :)
" Mi történt ma? ....mert elfelejtettem hogy 5-kor BK "
Nem időrendi sorrendben, de kb ez történt ma:
- Gizi elutazott Londonba
- Juli Alapítvánnyá minősítette az András alapot (a jótékonykodás leírható döntő érv volt!) Kornél rábólintott, Klaudia büszkén nézte lánya előadását
- Klaudia kijelölte Julit utódjának, majd bejelentette, hogy Ő pedig ezentúl nyugdíjasként éli majd az életét párjával. Kornél ismét helyeselt mosolyogva!
- Klaudia rendezte kapcsolatát Tündével is (kiderült, hogy a végére megkedvelték egymást) és Klaudia egy nagyobb összeget utalt Tündének, aki majd elájult az összeg láttán
- Mindenki a Rózsában nyüzsgött (díszítettek, terítettek, zenét intézték), először a betoppanó Panninak nem tetszett, mert nem a Rózsába akarta a helyszínt, de a felnőttek meggyőzték őt, hogy ez így lesz jó. A megérkező Gigi és Olivér boldogok voltak.......
- Simon varrogatott-hímzett a kerékpárboltban Timi kedvéért (először azt hittem ő akarja elvarrni az összes elvarratlan szálat?! De nem! :))) Megérkezett Nóra aki
félt teljesíteni Timi kérését, de Simon kíséretében csak rátetováltatta csuklójára amit kért tőle a hercegkisasszony......
- Alíz betoppant a lakásba és a pult mögé bújva kihallgatta Oszi telefonbeszélgetését, majd követte Oszit, és lerohanta a férfit aki Zsolt dzsekijét viselte, holott egy hajléktalannak ajándékozta Oszi,
- Majd Alíz a temetőbe sírdogál a frissen hantolt sírnál, két kéz megfogta a vállát, hogy "hogy ne sírjál!" Alíz megfordulva Zsoltot pillantja meg, aki először kap egy pofont, majd megcsókolják, összeölelkeznek.(Én biztos szívbajt kaptam volna!)
(Ha kihagytam valamit bocsi!)
Jó napot!
Mi történt ma? Velem történhetett valami, mert elfelejtettem hogy 5-kor BK :)
No mindegy, talán még szóba kerül, ha pedig nem - ennél nagyobb bakik is akadtak a 23 év során. Viszont Kertész Bálintot megemlítették - Legalább 23 éve nem látta a nevelőapját*, az édesanyja temetésére sem jött el.
*Persze a közönség számára láthatatlanul akár többször is megjelenhetett a M. kir. téren. ;o)