Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
És amilyen szűk volt rajta! Szegény kis kölyök odabent, hogy nem sivalkodott.
De az örömanya hozta a pénzt is a Rózsa megvételéhez. Szép kis nászajándék.
De ezzel a felébredéssel egy kissé bekavart Nóra "elválok és férjhez megyek máshoz" tervébe. Csak nem könnyű egy hosszú ideje kómában levő embernek ébredés után azt mondani, hogy váljunk el.
De a többi szerintem is oké volt.
Maján mondjuk elég ízléstelen volt az a ruha. Fehérben egy esküvőn? Íratlan szabály, hogy fehérben csak a menyasszony lehet.
Jól sikerült a befejezős rèsz. Nekem hiányozni fog egy ideig .
Hát nem tudom, valahogy összeszedettebb véget képzeltem volna el a sorozatnak, nem így szétesve, ki erre, ki arra. Mint anno a Szomszédok utolsó részében, amikor az összes szereplő egyszerre hagyta el Gazdagrétet. Igaz az utóbbi 3-4 évben én már nem néztem a BK-t, így elég sok volt számomra az új arc, lehet ezért is tűnt számomra kicsit szétesettnek az egész.
Ezzel én is így vagyok :)
én azt hittem hogy több szereplő visszajön
Szerintem is elfogadható befejezés volt. Az esküvő az örömanya levezetésével irracionális volt, de szappanoperában ennyi elmegy. Valamivel össze kellett hozni az összes szereplőt. Egy korszak zárult le vele, akkor is , ha nem mindig volt megfelelő színvonalú a sorozat. Mikor kezdődött, még a lányom bakfis volt, éltek szüleim, férjem. Ezalatt a bő két évtized alatt rengeteg változás történt a való életben is. Kicsit nosztalgikus visszagondolni.
Klassz volt, jó érzéssel emlékszünk rá vissza. Rémes lett volna, ha Miki meghal.
Az elsőtől az utolsóig, az összes részt láttam. Most furcsa belegondolni, hogy nem lesz többé. Hétfőn már hiába várom majd...
Nekem tetszett a befejezés, tudtam, hogy Miki fel fog ébredni az utolsó kockákon, ez nagyon kellett, hogy jó szívvel emlékezzek vissza az egészre. Kellett az a zsebkendő. :)
El nem tudtam képzelni, hogy ezt a hatalmas katyvaszt hogy fogják lezárni, de ahhoz képest meglepően tetszett.
Nekem tetszett! Hiányozni fog!
Szép volt, nekem tetszett a vége.
VÉGRE!!! Talán holnap vagy hétfőn megírom a véleményemet.
Nem kellett hozzá nézni. :D
Olvasd el itt alattad a 233225. hozzászólást, az abban lévő linket nézd meg.
Ez nekem kimaradt, pár napja nem láttam, úgy néztem vissza az RTL Most -on.
Na igen, az iskolatárstárs is az ott szereplő szép férfiak és női szereplők miatt rajongó elsősorban.
Szép képzavarral élve a török sorozatokat még inkább egy kaptafára gyártják, mint a többit. 2 éve belenéztem a nagy csinnadrattával beharangozott nyári krimibe, amelyet aztán igen hamar a délután 4-5 órás idősávba tettek. Pár rész után megfogadtam - soha többé, még mazochizmusból sem. A szép színésznők sem marasztalnak, pedig tényleg szemrevalók! ;o)
Lányok, van távirányitó, meg rengeteg csatorna. Ilyen is, meg olyan is.
Most szétnéztem az Ismeretterjesztő csatornák délutáni programjai között. A National Gerographic-on lesz 16. órakor A Szfinksz titkai, utána 17-től Bűntény a piramisban...
Majd találunk valahol valami jó kis műsort a BK. helyére is.
Érdekes ez a török, vagy akármi bóvli. Én biztosan nem kérek belőle. Egyik volt iskolatársam (de rég volt..) annyira török sorozat függő lett, hogy 2 éve törökül tanul igen jó eredménnyel. Mondhatjuk azt is, hogy minden rosszban van valami jó.
Török bóvli: Eszi-nem eszi-nem kap mást. :O(((
Ne reménykedj, eddig sem voltak, valószinű, hogy ezután sem lesznek,
Zsepit az örömkönnyek letörlésére veszem elő.
Itóka nem érdekel, legfeljebb egy korty örömömben, hogy végre vége.
Tegnap 5 órakor éreztem a végtelen örömet és a szabadság ízét, hogy vége, enyém a délután, nem vagyok/leszek függő.
Természetesen megnézem az utolsó részt, azért, hogy meggyőződjek róla biztosan vége lesz.
Az utóbbi hónapokban mindent megtettek azért a gyártók, hogy így érezzek.
Szappanoperákból nem kérek ezután sem.
Remélem lesznek majd jó és szórakoztató műsorok amik közül választhatunk.
Ma este 8-kor zsepiket előkészíteni, és mellé egy pohár (üveg) jófajta itóka hogy a silány sorozat megszűnését legyen mivel megünnepelni.
Tegnap direkt megnéztem a helyette induló új török sorozat első részét. Megállapítottam, hogy nem véletlenül nem néztem a többit sem. Ezt sem nekem találták ki.
Amiről te beszélsz, az az utolsó rész, ami holnap este nyolctól lesz. De Zselé a mait kérdezte, mert azt írták, hogy ma leadják az első részét. Olvass vissza.
a legelső részről van szó, de kiderűlt hogy nem lesz, már megírta a Soorzatwiki is hogy ma nem lesz Barátok közt
További ajánlott fórumok: