Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ez volt a kérdés:DD
"Melyik tánc látható a Víg özvegyben?
Kán-kán, .., .., .
a többire nem emlékszem,de azt tudtom, hogy azonnal be adtam.
Oszvald Marika nagyon jóóóóó!!!!!
nem is akarom;)
alig várom. szó szerint megőrülök az Operett színházért:DD
de a Macskák jegyet sem akartam eladni, csak mivel beteg lettem, s nem tudtam elmenni más választásom nem volt:((
A Víg özvegy-jegyet azért ne sózd el.
Dallamos, látványos, rengeteg humorral átszőve, megérdemelten óriási sikerrel megy.
/..a kis örömöknek is kell tudni örülni..!/
A kán-kán-jelenet a Víg özvegyből!
Oszvald Marikát is láthatod..
szegény.:s
én a Macskák musicalt akartam anno megnézni a Madáchban,de sajnos beteg lettem, olyanannyira hogy lázas voltam, hangom elment,köhögtem csúnyán.
az előnye az lett, hogy lett pár perc alatt 2 ezer forintom, mert a szomszéd néninek eladtam a jegyet:DD
remélem a Víg özvegynél szerencsém lesz:))))))))
tömöm magamba a vitaminokat és a vas gyógyszert:p
beteg nem akarok lenni:DD
Én sem kedvelem mindegyiket, pl. a musical-ek közül a Rudolf-ot és az Elisabeth-et nem sikerült megszeretnem. Utóbbira oda sem tudtam figyelni, mert az előadás alatt végig az erős náthámmal voltam elfoglalva..
A Valahol Európábant pedig kihagytuk.
Márc.4-én , csütörtökön megy a Víg özvegy. Ha szerencséd van a reprezentatív külsejű Kalocsay Zsuzsát látod majd a címszerepben, aki a mi kedvencünk és úgy fest majd nagy estélyiben, mint egy királynő.
Szabó Dávidnak még nincs különösebb neve a színpadon, bár tehetséges srác, de a másik táncoskomikusnak, Peller Károlynak annál inkább.
Haumann Pétert is látni fogod és talán Kerényi Miklós Mátét is, aki a színház igazgatójának /Kerényi Miklós Gábor/ kirobbanó tehetségű fia!
érdekese módon én sosem szerettem az operát,de amikor először hallgattam Andrét a Csillag születikben, esküszöm, ott helyben beleszerettem a hangjába:o
annyira tehetséges. csak miatta szerettem meg ezt a műfajt. különleges,egyedi hangja van neki.
igazi egyéniség. örülök, hogy behozta a műsorba.
eleinte azon voltam, hogy minek nézzem ezt a műsort,amikor az előzőt sem néztem és nem nyerte el a tetszésemet,de ahogy meghallottam őt, azonnal meg fogott benne valami. mindvégig szurkoltam neki.
nem minden operát,musicalt szeretek.
Nekem általában kétszer kell meghallgatnom egy ismeretlen zenét, aztán vagy elnyeri a tetszésem, vagy nem. Ez utána már tetszett.
Megszereztem a musical teljes zenei anyagát, azóta minden részét ismerem, kedvelem.
A feleségem más véleményen van, őt ez a musical nem fogta meg, de ebből nincs semmilyen probléma nálunk, miért is lenne.
Az operák és operettek terén viszont hasonló az ízlésünk.
A szám a "Miss Saigon"-ból van, ami bő 10 évvel ezelőtt nagy sikerrel ment az Operettszínházban!
Gyönyörű duett..
Kár, hogy már nem játsszák, de remélem, egyszer felújítják.
Én megkedveltem ezt a musicalt, igaz, kétszer is meghallgattam.
Sajnos a nejem más véleménnyel volt..
A musical egyik, ha nem -a legszebb, legmelodikuabb melódiája!
Jó az ízlésed..
Általában nagy kedvencem Mozart.
Mikor először láttam a jelzett operát, még Don Juan néven ment..