Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
De tegyünk fel: ma este lesz egy film, amit meg szeretnél nézni, amit kinéztél az újságban egy hete. Szépen leülsz a tv elé 8órakor, ám mást adnak helyette. Ezt hogy tudta neked előrejelezni egy 2héttel ezelőtt kinyomtatott újság? :-) Mi ezt nem tudjuk felfogni. Változnak a betűk benne, ha a műsorigazgató úgy gondolja? :-)
Egyébként derűt viszel ebbe a fórumba ezekkel az aranyköpésekkel :D
sztem dobjuk össze a zsetonunkat banános zselének hogy tudjon új klaviatúrát venni :D
egy kicsit gondolkozz ,rá lehet jönni,főleg ha elovasod az utáni szavakat,tudod összefüggések
elmagyaaráztam olvasd el az összes mai itteni hsz.
azért pontosísd hiszen az egy szaavzást írt ki valaki.és volt ilyen opció,és valamikor én is észerveszem hogy nem jól írtam,de akkor már késő
Banános biztos a tvrhét extrát veszi :D
És legtöbb. Stb. Próbálkozni lehet.:D
Na jó, én most már megnéztem, ki lehet ez a Banános Zselé. Tegyük fel, hogy igazakat írt/válaszolt itt, egyelőre ott tartok, hogy 15-20-nál idősebb 8nem tudni, mennyivel) férfi, nem él párkapcsolatban, nincsenek iskolás gyerekei, nem írt szakdolgozatot (na jó, hát ezen annyira nem lepődtem meg:D), viszont könyvet akar írni.:D
Meg van még vicces.
"Szerinted jó lenne, ha a hozzászólásodat tudnád szerkeszteni?"
"Igen, mert előfordul, hogy kihagytam valamit vagy hiba marad benne"
Előfordul...:DDD
Szerintem mutasd meg neki konkrétan, pl. ezt a legutolsó hsz-t, akkor fog csak igazán sírni.:D előléß. Vagy mivel írja.:))
a konkerens szót nem ismerem, segítesz?
nem túl gyakoriak, a PORT pl. elég jól követi
:DDDDDDDD
most mesélem a sztorit a Zuramnak, sír a zuhany alatt :)))
azt kérdezi, hogy a Műszaki Hibát is jelzi előre a tévéújság?
nem te okos tojás,hanem amit konkerens csatorna csinál hétköznap délutáni sorozatokkal,vagy a JR.el,meg az utáni műsrokkal,tudod a legtőßß tv új ság,2 héttel előléß van
Amúgy ha már valahol, akkor pont a neten lehetne követni ezeket. Mármint ha frissítik, én nem tudom, de egyáltalán mennyire gyakoriak a műsorváltozások? Én leginkább csak csúszást szoktam tapasztalni.
Következő szám: "Múlt héten a Kékfény helyett Ismeretterjesztő műsorunkat sugároztuk. Elnézést az okozott kellemetlenségekért."
a következő számban jelölik, hogy amúlt héten egyik nap volt műsorváltozás?
nagyszerű:)
sírok a röhögéstől :))))))))))
em akkor haem következő számßan
Jó, egy ekkora gyerek még beveszi, hogy a kórházból indulnak a reptérre, főleg mert a csoport legtöbb tagja ott dolgozik a főorvostól egészen a hullamosóig.
Anyám is ezen problémázott, hogy akkor a gyereket is viszik-e. Sztem nyilván letették őt előbb a nagypapinál.
Nem mondd már, hogy ha megveszed hétfőn az újságot és szerdán valami hirtelen dolog miatt kimarad egy műsor, akkor azt Te elolvasod a hétfőn vett újságodban!!
Tényleg csak vicc volt.:) :D
Bocs, de te tényleg ekkora...őőő... hogy mondjam, kevéssé logikus vagy? ;)
hát hogy műsorváltozás lesz pl.50.héte
ne viccelj, köszi, így legalább leesett, hogy nem lttam a tegnapit :)))))
mindjárt megnézem
???
de hogy jelzi egy tévéújság azt, hogy szerdán a X film helyett Y dalverseny lesz????
További ajánlott fórumok: