Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mindig úgy fejezik be, hogy izguljál és várd a következő részt.
Mi a francnak kell Peti mellett strázsálni a kórházban?! A beteg ember némi törődés mellett magányra, pihenésre vágyik, hogy egyedül legyen a gondolataival. Ezek meg álllandóan a nyakán ülnek. Szánalmas. Persze, mert elcseszett társadalmunkban az egyedüllét és a rák is tabu, stigma. Baromság, éretlen gondolkodás.
Szabi és Enikő szakítottak? Miért, jártak? Hehe.
Ki tudná ezt csak úgy bevallani?
Nekem "leesett"! Mit mondott Krisztián? Teljesen lenullázta a gránát. Hogyan csajozik? Amikor jóra alakulhatna, fogja magát és elmegy. Ingerlékeny amikor Afganisztán szóba jön.
....
Kiherélte a robbanás! :(
Pár évente lebetegszik valaki:oo Szörnyű:((
Enikőék majd a nyárra összejönnek-nagyon uncsi,ahogy szenvednek.
na, ebből hogy másznak ki :? :)))
Nem tudom.Magánklinikákon bizt,de ez láthatóan nem az.
Anyukának gyerekkórházban. De sima kórházban ilyen nincs
Én sem bírom ezt jól :( Mi szükség erre?
Balázs mégis rendes lesz?
na persze, Balázs hotelként igénybe veszi a kórházat, naná, ezt simán megengedik, aha :))
Ez borzasztó:OOOO
Súlyos hipochonder vagyok,és most napokig nem alszom:((
Akkor jó,csak ne úgy hogy meghalasztják Petit.
Enikő ezzel az Afganisztánnal nem kicsit idegesít...
pikk-pakk túl leszünk rajta
NEM AKAROM EZT A LEUKÉMIÁT!
Én bevallottan rosszindulatú vagyok. Így esik jól.
én megszavazok nekik egy pár kör kufircot, legalább nóra leteszi a dilibogyókat :)))
Szerintem egész jól mutatnak egymás mellett. Nem olyan ordító a különbség, mint mondjuk Clau-Zsolt esetében volt anno.
Ha pedig Miklósnak nem tűnt fel, hogy egy értékes ékszert tartalmazó táskát "majdnem" ott felejt egy láthatóan nem részeg/beteg egyén, akkor lassan már annak is engedelmeskedni fog, ha legközelebb az udvaron a Rózsa egyik vwendége megkéri: Menjen már ki az utcára, B. úr és nézze meg, nem vagyok-e ott.
Tóbiás szemétkedése megdobja a nagyon betegeskedő sztorit. Nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb a BOLTban átvitt értelemben bomba fog robbanni.
Hát kb ez a funkciója. Ma visszanéztem a tegnapi részeket, egy ideje már inkább Hal a tortánozok. Valaki leüthetné Tóbiást. Egyébként régebben dolgoztam én is egy olyan cégnek, aki egy nagy csoport tagja volt. És tényleg van ilyen, hogy egy ottani ember kitelepedik és a tapasztalatával, tudásával próbálja a helyes irányba terelni a céget. De nem ilyen tenyérbemászó módon.
javaslom, legyen itt is like gomb! nagyon egyetértek.
Nyilván direkt csinált úgy, mintha otthagyná.
Sztem nem kamu, miért vagytok ilyen rosszindulatúak? :(
Nem értem, miért kell ennyire... meg pl. mi funkciója ennek a k.cs.g Tóbiásnak, most azon kívól, hogy tombol az ember nap mint nap, lesz belőle valami érdekes? Vagy csak bicskát nyitogatni van jelen? Ezért kár volt, nem hiányoznak az ilyen szereplők.
Nóra legalább 15 évvel idősebb Krisztiánnál, és annyit is játszik
További ajánlott fórumok: