Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát, remélem buknak egy nagyooot :D
Hát ilyesmi, itt az lehet az ellentmondás, hogy folytatja-e ezt a Miki-féle színjátékot. Másrészt azért az is lehet az ész, hogy Zsolt veszélyes, durván bánik vele, mittom.
Miért mást mond az egyik és mást a másik? Mert szerintem az esze azt, hogy jól meg kell büntetni Mikit, a szíve pedig, hogy szereti Zsoltot,nem? Nekem ez mondat nem volt világos, amikor olvastam az ismertetőt.
"Meddig képes még Zsófi az esze és a szíve között őrlődni?"
óh
Igen, botrány amit Zsófi csinál, undorító, számomra elképzelhetetlen.
Nézd, nekem ezzel semmi problémám nincs. Az X-faktor egy zenei tehetségkutató, nem szépségverseny.
2013 december 02 - 2013 december 08.
A héten történik:
Aliz tényleg nem képes felismerni egy segítő kezet? Orsolya új tervekkel gazdagodhat. Ádám rájön, hogy csak segítséggel hódíthatja meg kiszemeltjét, de meglepő emberhez fordul ezért. Gizella szabadságának kulcsa a legrosszabb kezekbe kerül. Enikő segít Péternek új reményt találni. Gizella rájön a Szabó ikrek szívfacsaró titkára. Zsolt olyan új ,,vállalkozásba" kezd, ami bajba sodorja barátait és elkeseríti a családját. Krisztián új lehetőséget kap, de Linda megpróbálja visszatartani. Meddig képes még Zsófi az esze és a szíve között őrlődni?
Jaja,én direkt nem értem :)
jaj gépelési hißa,te meg direkt nem érted amit írtam
azt hiszem, Te mást értesz műsorváltozás alatt, mint mi...
Könyvet írni??? Hú...kemény.
Sztem ne strapáld magad, reménytelen.:D
Hmm..miről beszélsz? Én momentán felhívtam a figyelmedet pár helyesírási hibádra :)
Mint összefüggés :D
És ezt tudta az újságod? Amúgy ezek mindig így vannak, egymást szapulják
jól van akkor,pl nyári szünet útán úgy volt hogy aug.21-kezdenek szerdán,azon a héten gondolták meg hogy hétfőn együtt a ßk-val
Sztem belső szoftvercsere is kellene hozzá neki...
Én nem tudok elmenni rajtad. Szoktam nézni a jóban rosszbant, de semmi gond nem volt eddig.
Aszondi? Jó, akkor megnyugodtam meg gyógyul!:-))
én nem arról dumálok,hanem délutáni sorozatokról,meg magazinműsorokról ami TV 2 megy
ilyenről nem volt szó,csak arról de az ße is jőtt hogy színészcsere
De basszus, ha pl. meghal egy híres színész -amit nem tudnak ugye előre - és az ő emlékére vetítenek egy filmet, akkor azt hogy jelzik az újságban? Vetítenék 2013. 11. 22én pl a titanicot, ami a te újságodban is szerepel, de 22én meghal xy és ezért leadnak egy filmet az ő tiszteletére, ezt hogy jelzi az újságod? Amit már egy hete megvettél?
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, szinte mindig nézem. Nagyon sajnálom most Pétert, de úgy emlékszem az ő karakterét ki írják mintha annó erről lett volna szó:-( szóval akkor..Ki hogyan emlékszik?
hát úgy hogy írják,hogy ekkor műsorváltozás lesz
További ajánlott fórumok: