Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Krisztián szerepében,Seprenyi László-23 éves.
[link]
Varga Izabella /40/
szerintem, Nórát nem kéne nadrágba bujtatni ::(
persze :)meg hát vannak a tények is,tudod :)
jó én úgy gondolom,te gondolhatod másképen
Mi 5 év? A korkülönbség? Hát az picivel azért több lehet,de nem számít:)
Én is valami brutálra gondoltam,erre a füle,áh..
nem azt mondtam,már megint nem értett,itt a hazudózáson van a hangsúly,de eu nem olyan titok hogy megsérült a füle,mintha tényleg ölt volna
ja kß 5 évvel lehet,azt nem értem miért nem tegezuődnek,meg az ßolt dolgozói se,mondjuk ez tipikus magyar
Mi a francot kell szégyellni azon, hogy fél fülére megsüketült? Ez harci sérülés, sok nő szerint akár szexi is lehet, de mindenképp hősies.
Ami a zárdát illet, most olvastam, hogy a próbaidő akár 10-15 év is lehet. Idétlen az egész sztori.
Mit tippeltek, szerintetek Nóra összejön Krisztiánnal? Vígaszszex? Igaz, a nő idősebb, de nem nagyon látszik rajta a kor.
és talán méltatlanul néztek fel rá z ikrek csak azért, mert nem hall az egyik fülére????????
De most komolyan, akkora titkolnivaló dolog, hogy megsüketült az egyik fülére?????? És akkor mi van? Már azt hittem, hogy embert ölt. Mit kell ezen ennyire titkolni?
Ááááááááá.......
akkor szex,de ezt a szót ki lehet mondani
na most pont igaza volt,eddig Krisz azt mondta visszahívhatják,meg Enikő sokszor kérdzete hogy miért küldték el,nem mondott semmit,és tényleg az ikrek meg felnéznek rá
Engem már marhára idegesít ez a nő. Mindenbe beleszól, neki mindenhez köze van.
Ha Jézus korában játszódna a BK szerintem még azt is megmondaná neki,h hol parkoljon le a szerencsétlen szamárral.
idióta baromság volt ma Krisztián durva ledorongolása Enikő részéről azért, mert nem mondta el, hogy leszerelték.... nem is értettem, hogy veszi a bátorságot Enikő ehhez...
Egy nemzeti nagyunk modta állitólag " a krumplileves legyen krumlileves"!
Tehát a dugást, mint olyat ne nevezzük szerelemnek
De amúgy a szerelem engedélyezve zárdában?
:)
Naponta 24x minden órában csőrözni a csajjal?
Nem, ez "nyálasság"!
tudtam éééééén :P
ha nem lesz esküvő, akkor úgyis összejönnek újra mikivel.
igen,ez látszik mindig is
Ó hogyne
Egy komoly ékszerész úton-útfélen mutogatja idegeneknek az éppen nála levő ékszert
Ekkora marhaságot!
Krisztián és Nóra??
Lynda hol talál olyan zárdát ami engedélyezi az izét , na hogyishívjákot, naa.. tuggyátok mit
Ez kérdés? Féltékeny, mindig is az volt.
nóra féltékeny? vagy csak dühroham?
Utálom ezt a Miki-Zsófi mindig nyali-falit
Azt még jobban, ha egy csaj eteti a férfit
További ajánlott fórumok: