Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
HOPPÁ! Tegnap Attila kocsijával mentek a kórházba. Kisbaba/Máté pedig elhitte, hogy innen indul a csapat az Adriára?
Akkor bocs a spoiler miatt.:DD
Exbarátnőmet kezelték kemoterápiával az onkológián (nem leukémia!). Ő talán a második-harmadik után hányt, aztán mindig, a haja is hónapok múlva kezdett kihullani, de aztán újabb hónapok múltán visszanőtt. A Kékgolyóban besugárzást is kapott. Szerencsére rendbe jött, minden lelete negatív, hurrá!
mert a tévéújságban átíródik, ha műsorváltozás van???
:DDDDDDDDDDDD
basszus, most jut eszembe, a tegnapit nem is láttam....
az nem jó.ott nem igen foglalkoznak a műsorváltozásokkal
nekem elég a PORT a neten, ha meg akarom nézni, lezs-e valami érdemleges
Csak neked a jövő hét:
Zsófi és Zsolt terve nem megy olyan simán, mint szeretnék. Péter próbálja szeretteit megóvni. Linda elbizonytalanodik. Krisztián csak Nóránakárulja el féltve őrzötrt titkát. Cheng segítségét gyanakodó tekintetek fogadják. Gizellát utoléri a múltja, és még Lászlótól sem számíthat segítségre.
Na ja.:( Jó, a hányást mondjuk nem muszáj mutatni, elég ha csak mondják, hogy rosszul van... de nekem ez így túl egyszerűnek tűnik, már-már idillinek, bemegy egy üres szobába, ott ül mellette az anyukája, egyből bekerül, minden teljesen simán megy, rögtön bekötik a cuccot neki (jajistenem, anyum tegnap kb. egyik fórumtársunk-szintű megjegyzésén borultam ki, hogyaszongya, most akkor tényleg megszúrták? mondom, dehogy szúrták meg!!! erre: de hát rá van kötve.... jajj.), és szépen meg fog gyógyulni... Ez így baromira streril és irreális...:( Nem mintha vágynék drámára, vagy szobatársakra, vagy több órás várakozásokra, sorállásokra, küldözgetésekre, vizsgálatokra, csak hát.
nekem van,főleg amióta ennyi csatorn avan,mert régen elég volt a napi újság tv melléklete
ne viccelj...nekem pl.egyáltalán nem tetszett sosem
ez számomra sem világos...
mert tudja magáról hogy nem olyan csúnya
én még egyszer sem vásároltam tévéújságot
Nem is értem hogy hiheti el hogy ennyire bele van esve a csaj.
Az onkológiai kemoterápiának ilyenek a (mellék)hatásai. A hányás, kimerültség azonnal jelentkezik, a haj kihullása néhány kezelés után.
ajánlóm a tv-újságokat a hétfői napnál
A kemotól máég aznap rosszul vannak úgy tudom.
majd kiderül, egyelőre az biztos, hogy miki gyanakodni kezd, mikor meghallja zs+zs veszekedését a pénzről.
Szerintem zsófika kimagyarázza, de miki résen lesz
Lehet majd neki parókája is :(
van valami új tartalom? köszi
Kérdés, hisz-e Miklós Claunak, vagy csak újabb trükknek tekinti, amíg aztán tényleg leesik neki a tantusz? Viszont ha nem lesz esküvő, Zsófi akkor is a Házban fog kavarni, noha szakítás esetén nyilvánvaló, hogy Miklós úgy kirúgja a cégtől, mint a cicát kakilni, új lakberendezőt persze nem vesz fel, esetleg Balázs élheti ki kreatív ösztöneit. :O))) Zsófi pedig vagy visszamegy Clauhoz a Villába, vagy az oda visszatérő Hanna helyét foglalja el Julcsáéknál, esetleg újra nyíltan vállalja, hogy ők afféle örökös házaspár, mint a Miki-Nóra álomkettős.
még karácsony előtt buknak? :)
jééé :P
hajrá ;D
ezt meg honnét veszed? tegnap ment ße
Szegény Peti...de várjuk ki a végét!
Ha mégis kopasz lesz, legalább ne olyan kvalitású maszkmesterek dolgozzanak rajta, mint akik a green-boxot csinálják, mert az katasztrófa minőségű
Igen, meg simán ordítoznak egymással minden lakásban, és nagyritkán, mikor épp az kell a sztoriba, meg is hallja ezt vki kívülről.
További ajánlott fórumok: