Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Cili aranyos név.:)Volt egy Cili cicánk.
Akkor ma lenne a névnapja.
Elég szomorú, de képzeld el, hogy a sok Erzsébet, Zsuzsanna, Mária, Margit, Sándor, István, Zoltán, János, pont ezt gondolta 10-20 évvel ezelőtt, amikor sorba kapták a gyerekek az Andrea, Gergely, Alexandra, Nikolett, stb. neveket.
Szép nevük van:)
A mi fiúnk Dani lett volna, de a férjem megszavazta az Ádámot:)
A lányunk Cecília lett volna, de nem lett lányunk:(
Sajnos ez a szomorú helyzet. Pedig annyi szép magyar, vagy legalábbis magyarosabb hangzású név van.
De jókat írtál,fiam Dani,lányom Timi :)
Igen,arról nem is beszélve hogy addigra kihalnak az Évák,Katik ,Erzsik,Istvánok,Lászlók:)
Ááá, most jókat mosolygunk Lakatos Pokémon Nintendón, de cirka 10 év múlva vagy 15 év múlva egy céges megbeszélésen csupa Noá, Zoe, Zora, Dzsenifer, Ronaldó fog értekezni a következő kamatvágásról:) Akkor majd ők mosolyogják meg az Attilákat, Dánieleket, Ádámokat, Tímeákat, Annákat:)))))
Majd azt gondolják, hogy mennyire maradi szülei lehettek ennek az Ádámnak:)
Szerintem csak K-val lehet. A híres embereknek meg lehet másképp, mert ez nem az anyakönyvezett nevük, hanem a celeb nevük.
Grizus én nagyon bírlak, de nem fura, hogy neked mindig a szép nőkből van eleged?:)
Elájulnál, ha tudnád mik vannak:)
Csak egy példa: Oszama
Zsoltnak elment az esze. Valter legalább el tudta hitetni Clauval, hogy árul egy nem eladó ingatlant, de erről a pasasról messziről lerítt, hogy afféle kisstílű szélhámos.
Viszont érdekes, mit lép most Clau: Érdekből megmenti Miklóst, avagy hallgat, mert Miklóst ugyanúgy utálja, mint Zsoltot???
Lehet C-vel írni,én K-val írom:D
Na, most olvasok vissza, gyorsan megnéztem, hogy jó fórumban vagyok-e...:D Bár amennyire az én linkem on, annyira ti is.:)))
Öhö. (Szomsz. Nem lehetünk mindig a helyzet magaslatán...)
[link]
Van ám :)Meg majd lesz Pikattyúúú :)
Sógornőm védőnő, nála is előfordulnak cifra nevek. Sokszor úgy megy látogatásra, hogy felírja a kezére a gyerek nevét :D
Erre nem mondhatják, hogy rasszista :-) Nekik meg tetszik, legalábbis nálunk.
sőt: Tarzan is :)))))
várom BEtmEnt, SzupermEnt is már...
Basszus :D van pokémon is :D
További ajánlott fórumok: