Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Csatlakozom, ami lelki terrort most művelnek Orsival, az hihetetlen egyszerűen, főleg hogy nekik áll feljebb, amikor idáig telejsen indokolatlanul a popókájuk alá volt tolva az ingyen pecó. Különben Orsi is röhejes, amilyen alázatosan lép fel és viselkedik. Bár lehet, igaza van, célravezetőbb, de én nem bírnám. Hát már mégis, mit képzelnek...
a nagy Berenyi nem ,hogy vegighallgatta volna mirol kiabalnak Zsoltek....latszik rajta az oregedes !!
Szinte semmi. Véletlen Mikiékhez vitte a postás nóra elefántját, Zsófika meg párszor megküldte a padlón, érdekes módon Miki nem hallotta meg. Cseng megvette a lakást, gizinek meg nem hitt el laci és tóbiás hogy nem ő rabolta ki a boltot.
szerintem hamarosan le fog bukni zsófi és zsolt. mi fog tenni miki? kidobja majd zsófit?
ahogy elnézem nóra nincs túl mikin.
mi volt az első részben??? lemaradtam
Én nem köpném pofán anyámat. Én a Bözsi mamát köpném pofán ha az anyám lenne. És úgy kivágnám a lakásból, hogy csak úgy zutyogna. Egy olyan önző karakter, amihez volt már az életemben is szerencsém, és ott is megvetettem.
Na Gizi komoly bajban van.
Amibe Ádámék vannak az a Miki lakása! Mikor Kinga volt benne még Gézával akkor a Berényi kft elakarta adni, anyagi okok miatt, és akkor vette meg Miklós.
Csodálkozom,hogy Clau eddig nem jött rá:OO
Átengedné a Kft-t Zsoltnak??
ha a Berenyit lenullazzak akkor a KFT nek is annyi...nem ertem a Klau ,hogyan gondolja,hogy ki fizeti majd neki az osztalekokat!!
Elég ha szimplán kihívja a rendőrséget. Orsi nevén van a lakás, bérleti szerződés nincs, még csak ellenkezni sem tudnának.
Igen,csak Új- Zélandon asszem nem támogatták nekik a lombikot,próbálták többször ,elment a pénz és baba sem lett.
Mondjuk Európában babaprojektbe belevágni az étteremnyitás mellett kevésbé kockázatos.
Hú de le vagyok maradva :(
Igen,az étterem.De igazából a pénzük a babaprojektre ment el,azt mondta Orsi.Csak ezt nekik nem mondja,azt hiszem csak Nóra tudja.
Ez a legvalószínűbb. Tegyük hozzá, mennyire a kelet-ázsiai gondolkodásmód meghatározója a változatlanság és időtlenség.
Lakatost híva zárcsere, plusz néhány markos legény, aki kirakja a cuccukat a gangra. Saját anyám ide vagy oda. Más kérdés, miért belemenni egy nálam jóval fiatalabb férfival egy kétes vállalkozásba a szó szoros értelmében a világ végén.
Köszi :)
Hálaképpen minimum 2 percig én is nekik, ezáltal nektek szurkolok :)
Krisztián futni jár a parkba Nórával, terápiaképp, hogy N. leszokjon a nyugtatókról végre.
Kiegészíthetnék a terápiát egyéb testgyakorlatokkal :)))) legalábbis többen ennek drukkolunk
Krisztián és Nóra?
Mivan?
3 hete nem nézem egyáltalán, és történik valami? :O
szerintem minden marad a régiben, senki nem költözik sehová, Cheng továbbra is albérletben Ádámmal, de megveszi Orsi lakását és kiadja Bözsiéknek
Cheng egyedül fog abban a nagy lakásban terpeszkedni (Na jó, a csodabicajt eszkábálni!), avagy minden marad a régiben, vagy Bözsimama, Aliz & Luca helyet cserél Ádámmal (+Lindával, akiből úgysem lesz apáca)?
bizony, így van!!
egyre ellenszenvesebb az öreglány
Na, Bözsimama tegnap megérdemelte volna, hogy Orsi a teljes pereputtyával együtt kipenderítse!
Világirodalmi példa: A nőfaló Daniel a Thibault családból. A német gránát nem csak az egyik lábát zúzta szét. A környezete nem érti, mitől olyan búval bélelt, amikor látszólag könnyen, a fél lába elvesztésével úszta meg az 1. világháború poklát, míg mások megvakultak, vagy darabokban köpik ki a tüdejüket - példa rá a címadó családból származó főszereplő, Antoine.
Krisztián eddig nem úgy viselkedett, mint aki impotens, ergó ilyen jellegű baja nem lehet. Áldásom rá és Nórára - amint egy kínai/indiai bölcs mondaná: Nem fognak együtt sok rizst megenni.
Viszont nyilvánvaló, hogy Krisztián fél fülre való süketségét csak most, kínjukban találták ki a fkv-írók. Az ilyen fogyatékosság a kívülállók számára is érzékelhető.
Ezek neked barátok??Nem sok fogalmad lehet akkor a barátságról.
mint életben is összevezsnek barátok,aztán kibékülnek,mi is összevezstünk általánosban de úgy hogy a barátom mondta üljek át máshová,aztán kibékültünk,amúgy Hanna Linda barátok,Laci és Miki,most kibékültek a Nóra Juli,Claudia
További ajánlott fórumok: