Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ritka...
mondjuk lehetne ez a sorozat címe hogy: aki másnak vermet ás..
mindjárt jobb lenne :D
nem a sorozat a szar, hanem a címe.. ha megváltoztatnák valami másra.....
egyáltalán hol vannak itt a barátok? vannak itt egyáltalán olyanok? :D
Bözsi mama viselkedése számomra undorító. Hát ami az enyém, azzal szabadon gazdálkodhatok, és ha megszorulok akkor eladhatom. Felnőtt emberek laknak ott, Bözsi mamának gondolom van nyugdíja, a két fiatal dolgozik. Tessék megoldani az életüket maguknak.
A legszebb az a mondat volt, mikor Orsi mondta, hogy miért nem adta el a házat Makkosizé. Mire Bözsi mama: Te csak ne gazdálkodj az enyémmel. WTF??? Hát ő mit csinál???
ne aggódj, nem költöznek el.
Vagy Te azt hitted?
Bözsi mama ájtatos hanghordozása elérte az ingerküszöbömet :(... miért nem lehet tök normálisan elmondani a szöveget? át kell tekerjek rajta... ultragagyi lesz, ha Cseng megveszi a lakást, ezek meg továbbra is ingyen terpeszkednek majd ott... a mi
nimum, hogy helyet cseréljenek a fiukkal.. (Cseng, Ádám, Krisztián, Merlin (hm ő nem tusom, tuti fiu?)....de ez is elég gagyi folytatás lene :( azt a lakást kitől bérlik? Miktől (Berényi Kft. ?)
Megnéztem a tegnapi rész végét, mert olyan izgalmas volt, hogy elaludtam :)
Ez a sorozat egyre gázabb......... A másik csatornán lévő másik sorozatban már ellőtték egy párszor ezt a védelmi pénzes történetet (és szerintem abban megszokottabb is). Nem értem minek kell ez a leukémia után...
Bözsi mamától meg a kis családjától felfordul a gyomrom. Alízka is elküldi a gyerekét kis cetlivel, mint ha boltba menne vásárolni. És még mindig nekik áll feljebb
pont vmelyik nap gondolkoztam azon hogy mi is az a védelmi pénz, hát most megkaptam a választ :D
egész könnyűnek tűnik, úgyhogy holnap meló... :D
Bírnám,ha Miklós ráállítana valakit Zsófira,mert gyanakszik.
Akkor hamar kiderülne Zsolték piszkos terve,úgyhogy ez nem következik be:(
És itt a válasz Ildi költői kérdésére:
"Gizellának senki sem hisz. Képes lesz Nóra elfogadni Miklós és Zsófi kapcsolatát? Orsolyának Luca az utolsó reménye?"
És ha szépen kérnek?
:)