Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
mi köze a Mikihez és a Zsófi nevetéséhez ? nem ugrik be h korábban szerepelt volna a sorozatban
( csak a 8 évszakban )
felismerted?
az előbb kérdezted, ki volt az...
Tudomásom szerint ha kezdeti stádiumban sikerül a daganatot meglátni, akkor ki lehet gyógyulni. Mikinek szerencséje volt. Külön érdekessége a dolognak, hogy azért került be a kórházba és röggenezték meg mert akkor is rosszban sántikált és leesett Klau házának tetejétől. Ha rendes ember lett volna, már nem élne. Következtetés: nem érdemes rendesnek lenni.
Nem kívánok a rákkal kapcsolatban megfellebezhetetlen kijelentéseket tenni. Csak úgy írkálgatok. Én is úgy tudom, hogy bizonyos vérrákból már ki lehet gyógyulni. De nem midegyikből. Csodálom Klaut, hogy tudja, hogy az unokája rákos, mégis oly vidáman elröhigcsél. Persze nem vagyunk egyformák.
nem nagyon ertem ezt a ikrek vonalat !
soha elverve meg nem voltak,pedig a feleert is kijarna egy rendes.
siman odamenni hozzajuk egy rendorrel aztan elkerni a telot....ha meg bosszubol letoroltek akkor egy igazi befosatos buntetest rajuk sozni,de olyat,hogy ha egy gyerek is latja a filmben az is 1000X megondolja ha valami hasonlora vetemedik !!
aki beakar lepni a felnottek vilagaba annak meg kell mutatni milyen is az,amikor nem szidas jar valamiert.!!
Ádám már összerakja a szitut,kamu kép,Klau a kórházban.
Talán Miklósnak is hiányozni fog a fia..
Én sem azt mondtam, hogy rá kell erőltetnünk magunkat, hanem azt, hogy nem szabad magára hagyni.
Nekem volt egy fiatal rokonom, aki szintén leukémiás volt, még az anyukájának sem mondta el, hogy beteg. Mindent intézett egyedül. Vizsgálatok, kezelések, stb. Meghalt, ekkor tudtuk meg, hogy mi baja volt. Ennél rosszabb nincs. A környezetének is rossz volt, mert nem vették észre, és a "gyereknek" is rossz volt, hiszen egyedül kellett végig csinálnia....de csak azért csinálta, hogy ne idegesítse a környezetét a betegségével:(
Igen, a betegnek kell eldönteni. Én még nem találkoztam olyan rákos emberrel, aki ne akart volna a szeretteivel lenni, de olyannal igen, aki nem akarta, hogy tudják a szerettei, és persze nem viselnek el mindenkit maguk mellett.
És igen, valóban ne döntse el egy olyan, akinek fogalma sincs egy ilyen betegségről.