Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vagy nem is jön vissza, hanem meghal.
Hány ilyet láttam. Nem jött rendszeresen a kemóra, mert dolgozott...
Akkor az ikrek "csak" éhesek?
Sok olyan tettük volt (kóla,veteményeskert,pénzragasztás)ami nem erre utal.Ez a mai kaja elemelés viszont valószinűsíti
Így lehet sok beteg embert csinálni, akiket aztán lehet góygyszerekkel tömni. Régen csak 160 felett volt gyanús a vérnyomás akkor sem kezelték automatice, hanem csak figyelt rá a jó orvos, hiszen változha,t lehet ,hogy akkor épp magas volt, mert p. valaki felbosszantotta, de másnap ha megméri már normális. Most meg már nemmhogy 140 130 felett is adják a vérnyomáscsökkentőt, ami mint a legtöbb gyógyszer tüneti kezelés csak. Hiszen az, hogy magas a vérnyomás valaminek a jele, valami nem jól működik, attól ,hogy leviszi a gyógyszer nem szünteti meg a kiváltó okot. Mintha pl. én mikor vinnyog a riasztó a szerverszobában ,hogy túlmelegedtek a gépek nem a hibás légkondit javíttatnám meg, hanem szétverném kalapáccsal a vészcsengőt, hogy tessék már nem riaszt, nincs probléma. Na igen akkor nem is lesz, csak később ha megfőnek a gépek.
Meg ugye kitalálták a gyógyszergyártók, hogy a koleszterin káros anyag és a szívbetegségek kiváltó oka. Nosza lehet írni vagonszám a koleszterincsökkentőket fel mindenkinek. Pedig a koleszterin annyira nem ártalmas anyag, hogy maga a szervezet is termeli, hiszen szüksége van rá, és tud is vele bánni ha sokat eszel, a felesleges mennyiség kiürül. A szívbetegségek sem csökkentek ahogy növekedtek a koleszterincsökkentő gyógyszerek eladásai. Sőt, a második vezető halálok (első a rák, harmadik a gyógyszerek mellékhatásai miatt bekövetkezettek (!!!)). Vagy pl. kitalálták, hogy a túl izgága és mozgékony gyerek beteg figyelemhiányos, hiperaktív stb. és már lehet is neki gyógyszert adni Ritalint, ami a kokainnal megegyező kvázi kábítószer, ami hajlamossá tesz agresszív viselkedésre pl. Még ha úgy 100 ezer gyerekből egynek tényleg okkal lehetne adni akkor sem kéne, mert akkor is többet árt mint használ.
Kr. e 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret.
Kr. u 1000: Ez a gyökér pogányság, mondogasd ezt az imát!
1865: ez az ima csak babona , idd meg ezt a gyógyitalt!
1935: ez a gyógyital kígyóméreg, tessék, vedd be ezt a gyógyszert!
1975: A gyógyszer hatástalan, szedj antibiotikumot.
2000: Az antibiotikum méreg, tessék, edd ezt a gyökeret.
Van benne némi igazság az már biztos, hiszen pl. az indiánoknál is ismeretlen volt a rákos megbetegedés a sok pipázás ellenére is. Sőt pl. egyes hegyvidéki világon elzárt zárt népcsoportoknál pl. a Hunzáknál most is az, viszont sok a 100 éves vagy 100 év körüli ember, és 80 évesen is még vígan másznak a fákra gyümölcsöt szedni.
Mostanában sajnos eléggé el vagyok maradva a BK-val.Visszanézni lusta vagyok,de itt minden úgy is nyomon követhető,majd utolérem magam.Nem tudom mi lett Orsi lakásával,milyen betörésről beszélnek a kisboltban,ki akarta Zsótifiút megverni,stb.Az viszont tegnap megvolt,hogy Petivel mi van.Na,itt gondoltam rá,hogy akkor inkább egy db-ig még nem is nézem.Remélem meggyógyítják,az üzenete is jó lenne és amúgy a srácot is kedvelem :) Hannánál most épp Ádám van soron?Szuper,lassan tényleg azok lesznek kevesebben,akiknek nem volt meg :S
Ikreknek két füles és kész.Még hogy egy gyerek zsarol ilyennel egy felnőttet???
Minek?
Aki volt már benne az tudja.
Szerintem is nagy üzlet a gyógyszeripar, de szerintem ott és akkor az ember nem azon filozofál, hogy mennyi c vitamint vegyen be a gyógyulás érdekében - az interneten terjed. Lehet, hogy hatásos lenne, de volt már valaki aki csak azzal gyógyult meg? A kemoról legalább tudni lehet, hogy van esély.
Magamból kiindulva -elég hülye példa lesz, de a lényeg kb ez - amikor kijött másodszorra a herpeszem olvastam, hogy jó rá a fülzsír.. Hiába írták hogy jó, nem mertem kipróbálni (ha nem hatna, akkor még nagyobb lesz alapon), inkább a biztos patikai krém után nyúltam.
Nem Téged másoltalak, csak beszéltek hozzám így sokáig tartom a mondanivalóm megírása. Az egyező motívumaink vagy a véletlen vagy a telepátia műve.
Azt mondják még, hogy sok múlik azon, hogy a beteg hogyan fogja fel a betegségét. Az optimistáknak sokkal jobbak az esélyeik.
Látod, mennyire mások vagyunk! Én keveselltem a bunyót, szivesen végignéztem volna. Dehát a bk nem Piedone-film. Tegnap néztem a youtube-on a Naseem Hamed - Marco Antonio Barrera féle boxmeccset. Hamed egyetlen vereségét sznvedte el ponzozással. De kis undok féreg! Ezt birom benne! :D
Én is lenyírtam volna megam mint hogy naponta lássan hogyan hullik ki csomókban a hajam szála amit nem veszk észre magam sem (József Attila nyomán:)
A kemoterápiáról valóban jelennek meg ilyen írások a neten, hogy kifejezetten káros meg hasonlók. Én nem tudom, de ennyire tán csak nem szemét a tudomány! Az biztos, hogy a gyógyszereladás nagy üzlet! Pl kijelentik, hogy minden ember vérnyomását 120/80-ra kell beállítani, tehát akinek 130/85 az már szedjen gyógyszert! Szerencsére azért ennyire nem eszik a kását forrón.
Nekem is pont az volt a meglátásom, hopgy Hannáért sem kell túl sokat kúzdeni. Engem a Jónás féle első és sikeres párzás háborított fel (persze... :D) igazán. Balázzsel már nem járnak, Petivel sem jártak, Ádám meg jóképű legény, bár nem tud sem verekedni sem nagyot köpni sem káromkodni sem inni sem lőni amely erények a Vadnyugaton szükségesek voltak egy nő sikeres meghódításához.
Magam egy Petiéhez hasonló helyzetben a végső kétségbeesés hatalmasodna el valószínűleg. Biztosan nem utasítanám el az ajánlott gyógymódot. Jobban hinnék a dokinak mint az interneten olvasható különböző irományoknak.