Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Megnéztem. 10-zel indult a topik. Végig kéne nézni nem tévesztett-e vagy offolt valaki.
Nem akarom elhinni!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha jól emlékszem ez a fórum indult eredetileg kezdőszámként 0-val. És erősködtek, hogy a nullát ha megszorzod 10-zel, az tíz:)))))
Nem mindegy? Nekem így is nehéz.
Basszus.. én most néztem meg. Az a fórum beteg :D legalább ne 10zel kezdték volna. :D
igen, az összes ilyen, de a legdöbbenetesebb ez a szorozd meg 10-zel.
Mit gondoltak egyáltalán át a BK névleges dramaturgiáján? Roxi még novemberben közölte a "Konnektoron" (ez itt nem a reklám helye) Petivel, hogy egymásra találtak Mr. X-szel a nagy festők és tulipánok honában, és nem jön vissza. (Hát ha van miből fedeznie hollandiai tartózkodását...)
A rehabról nem esett szó; tudtommal szoktak ideiglenes protézist adni, amíg a végleges elkészülés a szerencsétlen páciens szokja. Erre mit ad isten, Bazsit most nem csapták le a V. fivérek, a szegény kislány pedig épp arra bicegett. Így legalább meghallgatta Bazsit, hiszen bármilyen telefontól hívta volna Roxit, az utóbbi érthetően kikapcsolja a készülékét.
Szerintem ezt nem gondolták át, kb. 1 hete szakított Petivel, nem? Max. 2. Gondolom, a házukhoz ment Balázs, de az egész elég hülyeség.
Ezen röhögök én is, amióta a múltkor ránéztem a profiljára.:D De az összes fórumjátéka ilyen... Belenéztem a fórumba, és írják a 0-kat rendületlenül, fórumos pályafutásom csúcsa ez a fórum.
:D Lehet számolni jobban tud, mint írni :-)
Ezek szerint vége a hollandiai lamúrnak, ami miatt nem akart visszajönni? Akkor nem úgy tűnt, mintha csak azért találta volna ki a Nagy Ő-t, mert ezt tartotta a legkönnyebb módnak Peti lerázására. Ráadásul pár hét, és máris hazaengedték a rehabról, a protézise is elkészült, ráadásul pont arra járt, amikor Bazsi felbukkant. Rögtön beugrott, hogy mégis csak újra bevetik, bár többször írtam, hogy a megjelenítését a BK megszokott színvonalán fogják megvalósítani.
Remélem, nem az lesz, hogy Peti lelép a kórházból és magától meggyógyul, netán egy "Bölcs Öreg" csodaszerét bevéve történik meg vele az utóbbi!
Ez a cím egy elég alapos 2011-ben megjelent újságcikket takar, amely igencsak érzékletesen írja le, mennyire tele van Mo. különféle sarlatánok csodaszereivel. Értem én, hogy a hivatalos eü.-ben/orvostudományban nem bízó betegek és főleg hozzátartozók rémületükben és kétségbeesésükben fűhöz-fához kapkodnak, csak éppen nem teszik fel a kérdést: Hogy lehet, hogy ezek a (félreismert) zsenik csak mifelénk hirdetik az esetek állítólag nagy részében gyógyulást hozó termékeiket, Svájcban pl. nem?
lefoglalják a fórumjátékok, pl. "Az előző számot szorozd meg 10-zel" c. rendkívül izgalmas és érdekfeszítő játék :DDDDD
Banános hol van? Kezdem hiányolni :-)
Ami érthető, hogy nem akarja látni, ahogy szép fokozatosan kihullik. Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után kezdett el brutálisan hullani, már az is megviselt. Majdnem bőgőrohamot kaptam minden fésülködésnél.. Szerencsére elmúlt.
Akkor egy rákos beteg mit érezhet? Inkább letolja magának, és nem szenved még attól is, ahogy látja a csomókat.
Ezek szerint hazajött és talán bemegy Petihez.Jó lenne.
Roxi meg nem külföldön van...? Pffff.
Bocs, de te irtó sok hülyeséget írsz.
Peti meg ki mondta, hogy feladja?? Nem adja fel, csak levágja a haját, ami majd remélhetőleg visszanő, mert nem szeretné, ha folyamatosan hullana.
Nem akarok offolni,de ezt köszi,a sikersztorikat imádom olvasni!!!
Napsugár,neked még kívánok 70 tünetmentes évet! :)
Mindenki úgy dönt ahogy akar......
Ez olyan jóó!!Imádok ilyeneket olvasni!!:) Én mégcsak most lettem 5 éves.:))) De egy örökkévalóságnak tűnt.Most 32 vagyok.
A férjem és több ismerősöm is 24 éve gyógyult:)
És az egyik nénikémnek melldaganata volt és már legalább 8 éve tünetmentes.:)
Én nem bírom az erőszakot, így Zsolt is bosszant és az egész védelmi dolog.
Én tudom, hogy azt gondolod, hogy milyen okos dolgokat írtál, és valóban azok is, de!
Pl. a férjem, az egyik barátom, és sok Kékgolyóban megismert ember meggyógyultak, azóta sem szednek gyógyszert, mert semmi bajuk, sőt, annyira hozzászoktak a gyógyszer tilalomhoz, hogy kalmopyrinen kívül nem vesznek be semmit.
Tehát a gyógyszeripar nem járt velük jól, pedig aztán mindnek volt elég sok baja a kezelés alatt.
Amúgy most mi van Krisztiánnal?Miért nem katona és miért nem segített Zsoltikának?Ez kimaradt,nem értem :S
Nekem eszembe jutott a nem is.Amúgy meg,ha bevállalod is ugyan úgy visszajöhet.Ismerek olyat,akinek a 6. évben jött vissza,de olyat is,akinek már a következőben.
Itt remélem mindenképp meggyógyítják a Petit,visszamegy a kórházba és úgy mutatják be a betegséget és ezt az egészet,hogy abból meríteni lehet.Ha hülyeséget visznek bele,sokat árthatnak.Tudom,nem ez alapján döntenek emberek,de egy ilyen sorozatnak már sajnos erős hatása van az emberekre.
..sajnos én is sok ilyent láttam. De térjünk vidámabb témára.Zsolti bácsi tuti jó volt nem? :-)) No és Nóra és Miki....már nagyon drukkolok hogy Zsófika lebukjon..lesz ám akkor két szék közül a pad alá.
További ajánlott fórumok: