Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ja,lehet hogy ők összejönnek :)
vicces magyar akcentussal"
Aszondod Pakót behozzák holland gyarmati barátnak?
Akkor tüntetést szervezek az rtl studiója elé
:)
Emesére jobban ráférne egy férfi :)
Férfit Emesének!!!!
Nóra Krisztiánnal fog összejönni, erre meg Emese lesz durcás.
Időkitöltés. Viszont paradox módon Roxinak tkp. hálával kellene viseltetnie Bazsival szemben, mert ha nincs az a fal, akkor ő továbbra is az apja + a 2 fivére ebédhordója marad.
Bazsika csak úgy elment, mit ad a Jóisten? Szembejön Roxi.
Zsófi gyorsan felcserélte a tűsarkút, Miklós pedig esetleg ezt a szőlőbirtokot venné meg Tordy Gézától részben befektetésként, részben "móringként".
Zsolt a "bejöttem neked"-del ismét felcsillantotta a Nóra-Zsolt szex esélyét. PASAST NÓRÁNAK! Halljátok, fkv-írók?
:O)))
Ez a Vukovics gyerek pedig lógó orral elkullog, mint anno pl. a rettenetes Soma??? Ezentúl beáll mondjuk tejellenőrnek?
Peti még meggyógyulhat, a láb nem nő ki. Viszont érdekes, hogy Roxi honnan szerezte a protézisét, amellyel máris egész jól elboldogul. A holland pasas vette neki? Akkor egy virágüzlet megnyitása sem jelenthet számára problémát, legfeljebb Zsótibácsi cége vigyáz rá. :O))) Továbbra is függőben van, fog-e szerepelni még Roxi, netán a holland (indonéz? suriname-i? arubai? curacaoi?) barát is felbukkan, természetesen vicces magyar akcentussal, és újabb alkalmi színhely lesz-e a bolt.
Igen?? Látod, én ezt nem tudtam...
Tegnap olvastam, sajna nem tudom hol, hogy le kell vágni egy szeletet a farokból és azt a szervezet újranöveszti úgy, hogy a pótlás nagyobb mint a levágott szelet.
A pít csak a görög p-betűvel lehet leírni. Sehogyan máshogy, csak itt lusta vagyok kikutatni, hogy hogyan is kellene, de biztosan megoldható. Mind a 3, mind a 3,14 és azt a végtlenségig folytathatnám, csak közelítő értéke a pínek. Igazad van úgy, ha azt mondjuk, hogy a pít nem is lehet számjegyekkel leírni csak a megközelítő értékét, bármennyi számot is írunk a tizdesvesszőtől jobbra.
Honnan tudsz a hatterben zajlo dolgokrol?
Szerintem Klaudia kezdi úgy látni a dolgot, hogy Zsófika beleszeret szép lassan Mikibe... Én legalábbis erre gondoltam, ahogy rájuk nézett a ház előtt. Miki meg Zsófi darázsos története meg szimplán háttérzaj volt. Valamivel ki kellett tölteni az időt, amíg Klaudia és Ádám beszélnek.
Na ugye!
Nekünk betegek részére ez a megoldás van. És persze meg lehet próbálni más kezelést is, de azt, amit az orvosok ajánlanak, nem szabad elutasítani.
Nem hinném, hogy tabuként kezelnék az emberek a rákot, inkább olyan struccpolitikás dologként ha. Ha nem tudják sokan, ha nem látnak így, akkor nincs.
A vitamin sem más tészta, hiszen ugyan azok gyártják, és jó pénzért árulják. Ha csak a c vitamint nézzük, akkor is láthatjuk, hogy jól felment az ára. Közel 1000 Ft 1 doboz, mert ugye a bérest ajánlják elsőként vagy a többi nagyobb nevű készítményét, és mint tudjuk ezek sem túl jók, hiszen a vivőanyag több benne, mint maga a hatóanyag. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy a magunkba tömött vitaminokkal okozunk e kárt magunkban. Itt gondolok arra, hogy a vitaminok nem csak az egészséges sejteket késztetik regenerálódásra, hanem a betegsejteket is, illetve a vivőanyagok nagyon megterhelik a májat...
Bírnám, ha Zsófi beleszeretne mégis Mikibe, szerintem nem reménytelen. Egyre jobban kezd megint betojni Zsolttól, aki teljesen idiótává vált.
Hát, a vitamin más tészta - már egyébként az egészségbiznisz is egy kicsit gyanús nekem -, ha fáj a fejem, beveszem a fejfájáscsillapítót, és igen, szedek valamiféle nyugatószerűséget, mert voltam pánikbeteg és megint kerülgetett. Igazad van, nem vagyok következetes, ha mindezt beveszem. De nem vagyok azért jehovista, hogy egy az egyben elutasítsam a gyógyszereket. Magam sem tudom pontosan, mit tegyek, hisz nem utasítom el vérgőzösen az orvostudományt, hisz pl. anyámat tavaly gyönyörűen megműtötték. De a saját példámból is tudom, hogy óriási hazugságokkal van tele ez az egész. Csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a rák ne legyen már tabu és aki ebben a cipőben jár, jól teszi, ha keres más megoldást is, mint a kemó. Elmehet kemóra is, de ne arra tegyen fel mindent. A kenderolaj pedig állítólag tényleg remek szer, kérdés, hogy juthatnánk hozzá? Mert ugye otthon termeszteni... szóval ki van ez találva, mert a nyugati orvostudomány célja meggyőződésem szerint nem a gyógyítás, hanem a betegen tartás, a kezelés, a gyógyszerezés. Álproblémák gyártása, ahogy itt többen írták.
Svájc... hát ezen röhögnöm kell. Gazdag ország - de biztos vagyok benne, hogy elég ronda dolgok rejlenek ott a mélyben.
nem beLsőséges, hanem beNsőséges...
tudod, a belsőségek a máj, szív, tüdő :))))))
Jaja, honnan tudta? Azon kívül mi jelentősége volt annak a hosszú Balázs-féle párbezsédnek a kórházból kifelé menet? Meg mit akart Bazsika, Ha békülni, mit ugrált? Ha nem, minek adta ezt elő? Off: ennek a csávónak annyira nem áll jól a bocsánatkérés, nem is hittem el neki. Úgy látszik, Roxi se.
Lehet volt róla szó, de Bazsika honnan tudta, hogy Roxi otthon van?
Az meg annyira élethű, hogy valaki tűsarkúban menjen a szőlőbe. :D Persze BK-ban mindenhová az a kötelező női viselet...
Ez az. Oké, akkor annak mi jelentősége, hogy Clau nem megy velük? Avagy miért akart annyira velük menni, ill. miért akadt ki annyira, hogy elmennek oda? Én már semmit nem értek, de ajánlom, nyerjen végül értelmet mindez.
Nóra úgy feljelenthetné, ahogy van.
Klaudi - Ádám párbeszéd volt a jelentősége. No meg az, hogy végül mégse menjen Klaudia velük, de amúgy erre lett volna egyszerűbb megoldás is. Kladia egyáltalán nem szerez tudomást semmiről, és kősbb találkozik ádámmal az udvaron. No de ez így ötletesebb volt.
Én is félek, mióta nyár végén megcsípett egy. De nem gondolnám, hogy arra ennyi műsoridőt áldoztak volna... csak van valami jelentősége....
Ekkora nyálban még tán sosem úszott ez a sorozat mint most Miklós, és Zsófi kapcsán. Külön külső helyszíneket is kapnak, és egy időben még majdnem minden részben végignézhettünk egy halom gügyögést, meg majdhogynem egy komplett pettinget, újabb, és újabb szerelmi vallomások közepette, pedig egyáltalán nem áll össze ez a kapcsolat. Miklós kisgyerek kora óta Nórába volt szerelmes, ami valahol érthető is volt végig, mert az utóbbi időket leszámítva, azért Nóra egy érett, értelmes nő (karakter) volt végig. Most meg itt van neki Zsófika, aki ugyan jóval fiatalabb, és csinosabb, kezelhetőbb, de csak a pénzét eszi, és mint tudjuk koránt sem szerelmes ő annyira Mikibe, mint mutatja. Szóval nagyon nem vágom, hogy minek kettejük belsőséges kapcsolatának ekkora fenék, ha csak egy oltári nagy csalást akarnak belőle kikerekíteni !?
Dereng neki :) Jóccakát nektek :)
szerintem fél a darázstól, én dettó így viselkedek. :-) És szerintem kezd neki derengeni, hogy Zsolt csak kihasználja.
Most már nem tudom szeretik e egymást,fogalmam sincs.
Igen, nagyon mézes-mázos. De szerintem is beleesett.
További ajánlott fórumok: