Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az hogy taszit rendben, de hogy semmi férfias...
Kidogozott teste volt és nem 150cm csapott válakkal
Nem volt rossz pasi, bar sokat nem lattam belole, mert minden mast csinaltam.
Mindenesetre nagyon gaz, hogy egy Szonja keliberu, fiatal csajnak ilyet beleirtak a sztotijaba :P
De legalabb abbol a rusnya lakasbol elkoltozott, azt eddig sem ertettem, miert lakott ott.
mert nem úgy szokták, hanem úgy hogy mosdó
Engem is taszítanak az ilyen típusú pasik.
(szerintem ),nincs bennük semmi férfias.
Akkor miért nem wc-t vagy toalettet, vagy árnyéklugast kérdezett? :)
Miért ne kérdezhetné meg????
Majd ahhoz szabja a nyújtott szolgáltatást!!!
hát,nekem nem kéne egy ilyen nyálas bájgúnár,
Sajnos nyilvánvalóan van ilyen piaci igény és megfelelő szolgáltató is.
Nekem legfeljebb ott volt gyanús, hogy nem válaszolt Szonja kérdésére, mivel foglalkozik. Azt gondoltam, tolvaj, esetleg kéjgyilkos, Szonjácska meg jól megjárja.
Szerintem a hangsulyozasa a leggazabb.
Miert maci Laci intezi a gepeket? :O Gizike a gozekehez tobbet ert, mint mamLaci az auto szereleshez.
Könyörgöm tanítsák már artikulálni Larát !
Én érzem kínosan magam ,ha megszólal.
50 multam, de nekem nem kellene ingyen sem egy ilyen "taknyos"
Nem tartozom ezek szerint a mindenki közé, mert egyből azt vettem le, hogy ez a bájgúnár kér lét a "szolgáltatásáért"
igen mindig így mondják, hogy hol van a mosdó és nem azt hogy hol a wc
a fiú kb Szonja korú volt, Claudia meg 60 +-os
Teljesen jogos. A bájgúnárnak meg nem volt gyanús, hogy egy 30 év körüli bombázó akar vele szobára menni, nem pedig egy Clau korabeli, bár nagyon ápolt úriasszony?
A tarifát tudtommal a szolgáltató állapítja meg. Amikor a tegnapelőtti rész véget ért, joggal hihette mindenki, hogy a Győző nevű fickó (sokkal jobb képű és feltehetően ..., mint exkollégája , Ádám) a numera előtt érdeklődik a luxusprostinak vélt Szonjánál az ár felől, mire az utóbbi leönti az éppen fogyasztott folyadékkal (kávé/bor/ásványvíz), és felháborodottan kirohan a Rózsából. Ráadásul egy ilyen oldalon feltehetően a szolgáltatást kínáló minimum irányárat ad meg, nem ő kérdezi meg a szolgáltatást igénybe veő féltől, hogy kéremszépen, mennyit teccik perkálni.
Én igaz hogy kisvárosban élek / 30000 lakos / látok sok fiatal nőt, de egyik sincs igy sminkelve mint a Timi.Huszonévvel ezelőtti greasziv figurára emlékeztet, pedig milyen bájos kislány lehetne.
Hát azt hittem dobok egy hátast,mikor kiderült,hogy ez a bájgúnár,pénzért csinálja amit csinál,hát ki hogy szereti,
Rozit meg már most nagyon útálom,remélem legalább Levente észnél van,
Timike meg ezzel a hajjal olyan mint egy zombi,
Ismét egyet értünk Piroska. Csak bejön itt a kutya és a szalonna szindróma.
Kéremszépen!
Lehet, hogy én kissé elfogult vagyok, de hogy Szonjának egy fizetett férfi qrvát varrtak a nyakába az írók, nálam leverte a kismegszakítót. Nem mondom, hogy ő a női ideálom, de azt nem hiszem, hogy nem talált volna magának valakit, aki esetleg nem csak megdugja, hanem még némi vigaszt is nyújt a Balázs elvesztése miatti szomorkodásában. Én már régen kinőttem ebből a korból, de álláspontom szerint egy fiatal hölgynek bármennyit is dolgozik, szüksége van érzelmi kapcsolatokra is!!!!
Cáfoljatok meg, ha rosszul látom!!!!!!!
Lara anyja lement a kis boltba, ahol lopott egy italt...
Azt mondta Lara, hogy ki kell mennie a mosdóba, vagyis wc-re. Nem azt, hogy meg kell mosdania. :D Te megint mást néztél.
Szonja jol megjarta a pasival, bar neki csak szexpartner kellett,hat megkapta...
További ajánlott fórumok: