Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az nem nyomozgatás, ha megnézzünk valakinek a naplóját, hozzászólásait. Inkább tájékozódásnak mondanám. :)
nem tünt fel hogy elmegy?
Végre ! A legvisszataszítóbb szereplő volt Lara és a története. Ezek szerint nem látjuk többet, így esetleg én is visszamerészkedek a képernyő elé.
Esetleg, mert azért vannak ott mások is, akik mehettek volna a Lara bagázs után.
Rácz Lara ( Pályi Stefánia ) ma szerepelt utoljára, végleg távozott a sorozatból. Szerepe szerint Franciaországban utazott.
Távozott az anyja Rácz Rozi is, szerepe szerint elvonóra ment. (Gondolom a forgit majd szépen ott felejtik. :D)
Novák Laci is távozhatna! :D
Unom már Lara öszinteségrohamát és a nagy ölelkezéseket
Párizsi gitársuli! Az!
ja, és ne felejtsük el Lilike magánóvodáját se a sorból...
Én nem szoktam nyomozgatni senki után. De, most veled kivételt tettem. Mivel a jobbik szemüvegem van rajtam, úgy látom valóban nőből vagy. De, ha letagadod, akkor én meg bevallom, hogy egy óvodás kislány vagyok!!!! :-))))
végül is ,olyan mindegy,mert pénz az nincs,
Egy év egy millió, szerintem egy tanév.
Részletkérdés... Számukra kifizetetlen :P
nekem úgy rémlik,a félév a milla,
Nem "csak" fél millió egy félév?
na meg ott a kérdés,miből lesz meg a következő milla a féléves tandijra,ha még a kávéház,dugulás javitását se tudják kifizetni,ami ugye megint csak egy-milla,de azért a pilleagyú anyja,nem engedné dolgozni,mondjuk szerintem aki ezeket irja,na az pont olyan pilleagyú,
Egyetértek. Még nem csak cuki, hanem alkalmas színész palánta. Remélem ő azért tűnt el a képernyőről, mert ilyen irányban tanul tovább.
Meg ha már annyira jól bánik a cuccokkal... 😃 Nekem ez nem szimpi a másik nagyon kis cukker csaj volt. Kár volt kicserélni őket.
Ez jó kérdés ezt én sem tudom. 😉
Én csak olyanoknal láttam egész jó keresetet, akik már pár éven túl voltak, vagy inkább végzéséhez kozel, nem egy félév után. De nem értek ilyesmihez...
Minden esetre a sztoriban nonszensz, hogy Lucàcska egyáltalán oda jár, és ha már fél év alatt megkereshetne az éves tandíjat, helyette füves sütit gyárt, hogy menő legyen.
Lehet hogy nem egy eltúlzott szám. Azoknak a nappalisoknak, akiknek az egyetem adott munkát, vidéken 5-6 évvel ezelőtt l8o ezret fizettek.
Különben nem értem, hogy egy olyan szakadt család sarja mint a Luca miért nem dolgozott már kezdettől fogva, nagyon sok nappalis dolgozik tanulás mellett. Huszonévest már ne a szülök tartsanak el, főleg ha ugy állnak anyagilag mint Alizék.
Főleg, ha 200 ezres melót tud, amit érettségivel, nappali suli mellett tud csinálni.
Csak menjen dolgozni a nagyságos kisasszony,ha már az állami egyetem nem jó neki.
Lara már korábban is telózott néha valakivel. Amikor még Oszira volt rákattanva. Nehezen döntik el, hogy kivel mi is legyen a konfliktus ha már a Mátyás király térre tévedt. :)
Nem feltétlenül; a hozzászólásaimból, naplóimból kiderül. :-))
A név egyébként az autóm típusából, a Yaris-ból született.
Még annyit, hogy Rozi alkoholizmusával kapcsolatban lehet, hogy még is neked lesz igazad!!!!!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy Lara végül is kivel telózott a folyosón. Mert egyáltalán nem biztos, hogy a kolléganőjével. Az viszont tetszik, hogy Oszi rajta van a témán!!! Mert Nórában akkora az elfogultság (bűnbánat) a tesójával szemben, mint ide Dédestapolcsány!!!
Ahhoz közelebbről kellene ismernünk egymást. :-))
Nekem Syria, Bashar al-Assad országa. Nemi identitás nélkül!!! :-)))))
Remélem azért nincs harag!!!!
mert nem ő hibázott hanem a szülők, és ezért nem a gyereknek kell plusz munkát adni amikor neki a legfontosabb a tanulás, főleg ilyen elit suliba
Nem ertem, miert olyan nagy dolog ha Luca dolgozna nyakig sz@rban vannak,de urizalni azt tudjak,Krisztian is mindenben igazat ad Aliznak.
nem is értem hogy bírja Bözsi mama, teljes mások, Bözsi szeretne élni, Vili bá otthonülős
de nem név, hanem tárgy ebben az esetben, és azért van bűdős mert szétjött
idegeségeben beszélt úgy, de amúgy sok helyen beszélnek így tv műsorokban, meg könyvekben is
További ajánlott fórumok: