Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Rozi iszik, hiszen Nóráék is érezték, amikor odamentek
Már egy hete, a 229595. hozzászólásomban is tettem célzást. Akkor az tűnt fel, hogy amíg Nóráék nála voltak, Rozi düledező részegnek látszott, de amint kitették a lábukat, színjózanul röhögött össze a lányával. Most néhány óra alatt eltűnt egy liter vodka, de Rozi mozgása, beszéde teljesen koordinált volt. Az alkoholista szerep csak egy eszköz a céljának eléréséhez: mindent (családot, emberi kapcsolatokat, anyagi javakat) elvenni Nórától. Timi már az ő pártjukon áll, Julit fekete báránnyá tette, s az ott lakásuk se két fillér. Most meg előállt egy drága hangszer megvásároltatásának ötletével. És a hazudozásban Lara méltó partnere az anyjának.
vagy az a helyzet,hogy átmentette egy vizes palackba,aztán majd megiszogatja,vagy tényleg csak megvezeti Nórát,és nem alkoholista,amit azért kétlek,bár kitudja,de az biztos,ha benyakalta volna a liter piát,aludna mint a lőtt nyúl,
Akkor lécci magyarázd el, hogy miért???
azért nyulta le a kis Bencét
Nekem is úgy rémlik. Azt hiszem, mintha meddő is azért lenne, mert teherbe esett a Red Dhalia falain belül valamelyik ügyféltől, és helyszínen végeztek rajta abortuszt, más lányokhoz hasonlóan.
Igen, Bözsi mama kicsit zsémbes lett
Bözsi mama,egy kedves nagyi volt amikor bekerült a sorozatba,most meg már csak a seprűnyél hiányzik alóla,
Gigi korábban tudtommal a szexchatnél keményebb dolgokat művelt, azaz a szó szoros értelmében prosti volt, amíg Veintraub Tomcika ki nem emelte a romlás mocsarából.
Bözsi kóros spórolási mániában szenved. A mulya Aliz helyében én megmondom neki a véleményemet, akár a nagyanyám, akár nem.
Szerinted a lefolyóba öntötte ki a vodkát, majd feltöltötte az üveget vízzel?
Egyszer már emlékeim szerint leírtam, hogy nagyon sok éve egyáltalán nem iszok semmilyen alkoholt. Amíg ittam is (nagyon mértéktartóan) csak száraz vörös bort, vodkát pl. soha.
De, hogy valaki bevág igen rövid idő alatt egy liter vodkát, az csak ilyen jókedvűen vigyorászik, mint ez az alkesz Rozi???? Vagy már ennyire bírja a sok "gyakorlás" után???? Minden esetre Nórika most elgondolkodhat, hogy nem volt-e Juliskának igaza a rum lopás ügyben.
Egyre inkább úgy látom, hogy Rozi csak színleli, hogy alkoholista.
Hát nem sok javulás jött az írócserével sem. Lassan tényleg nézhetetlen. Felvehetnének valami boldog embert is a forgik táborába, mert a sok rossz [hazudozás, betegség, átverés, alkohol, drog, csalás) miatt olyan lesz mint a híradó... Számomra nézhetetlen. :(
Bözsit most mán agyon kéne ütni. Nem hogy örülne, hogy van segítsége, mindent csak kritizál, Vilmost is lealázza. nem lehet megmenteni azt, aki minden áron mártír akar lenni...
Mindent visszavonok!!! Sajnos süketülök, így értettem félre. Visszanézve a keddi rész tarifáM -mal végződött, nem tarifáD-dal. Tehát Szonja tudta, mibe megy bele.
Most mar... De elotte az a nyenyenyenyenyenye, tiszta gaz. Ugy ahogy van, gaz a csaj es fapina is.
de igen,csak biztos lemaradtál,
Adelka meg egy jól alakuló kapcsolatban sem szexel, igazi fapina.
szerintem ő nem nézte délután, hanem az esti istmétlést, azért nem tudta hogy kibékült Szonja és Adél
De már megy is vissza! Engem jobban érdekelne, mit kezd ezután Szonja. Továbbra is fizetős szexet vesz igénybe? T. k. Adél hatására rádöbben, hogy így nem mehet tovább, túl kell lépnie Bazsin és hozzáillő társat keresnie? Netán összeszedi a franc nyavalyát, esetleg bekapta a horgot?
Ha már a ffi a szolgáltató, nem úgy kellett volna a tarifát felhozni, hogy: - Nálam az alaptarifa ennyi, extrák: A, B, C annyi, D, E, F amannyi.
???
ronda voolt a feje, az a lecsonkitott orra
Azért ez barokkos túlzás,
amúgy a Győző úgy nézet ki mint bárki más, aki férfi
nem, azon volt felakadva hogy pénzért csinálta
Nem kérlek, inkább azt próbálta Szonja tudomására hozni a maga stílusában, hogy nem lenne szüksége ilyen fizetett hímringyókra! Még akkor sem, ha nagyon epekedik Balázs után! Adélkáról tudjuk, hogy ő csak szerelemből hajlandó ketymefütyörészni. Egyetértek vele!!!!
Lehet rosszul fogalmaztam :nyálas ,bájgúnár .
Az én olvasatomban a férfiasság definíciója nem a kidolgozott izmok száma.
De kinek a pap...😁
Kicsit kimaradtam
Adél irigy volt Szonja kufircolására?
További ajánlott fórumok: