Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Pilleagyú Alizkánk lételeme a kavarás,meg az ész osztás,pedig azzal spórolni kéne neki,mert alapból is kevés van neki,
Lucácska meg a nyafogás helyett menjen el dolgozni,és akkor meglesz a tandij a menő egyetemre,de minden készen kéne neki,nem csipem ezt az új Lucát,inkább irták volna ki,ha már a régi kilépett,
Köszi szépen Piroska! A sok zagyvaságban nem csoda, hogy kimarad az ember agyából ez-az. Meg azért is, mert mióta ez az Ondrus Ilonka produkálja magát, sokkal alább hagyott a lelkesedésem.
Addig még jó vagyok, hogy Ádikáé jelenleg üres, (Bazsi ugye vitte Marcit kínába)
Csak azért kérdeztem, mert ezt a kettes számú bájgunarat nem lehetne-e az elhagyott lakások valamelyikébe költöztetni. No de ugye a lepke agyú Alízka csak a szart tudja keverni. Sajnálom Krisztiánt, jobbat érdemelt volna!
Hát kérlek, ha ez tényleg így van, akkor nem csoda, hogy elvesztettem a fonalat!
Köszi!
+1 kérdés
Miért is kell épitészmérnök egy konyha javító betonozásához és járólapozásához, gondolom 3D tervezéssel?
Látom már volt aki megírta,
A Szabó ikrek eltüntek.
Az Emília lakása szintén.
Az Ádámé most üres,
A Mikiében talán Gergő lakik.
Pilleagyú Alizkánk meg pont most adja ki a sajátjukat,és költöznek,Vilibácsi nyakára.
Ma este új szereplő: [link]
Megjegyzem, Csongor nevű karakter volt már az ősidőkben: Zsófi éppen aktuális szexpartnere, a magyar-afrikai zongoraművész. Clau kifejezetten kedvelte mint kultúrembert, de hősünket aztán Kanadába katapultálta a sors (+Kalamár nagyfőnök).
Piroska! Segítsél már lécci, mert út közben valahol úgy látszik lemaradtam!
A Szabó ikrek lakásában, most ki lakik?
Natasáék lakásában most ki lakik?
Miki lakásában most ki lakik? Mert Bandika átköltözött Krisztiánékhoz Luca mellé, (amíg itthon volt) Attila meg visszaköltözött Julihoz. A Bözsi mamáék régi lakásában most ki lakik? Vagy valamit keverek. Mert nem mindegy, hogy valakinek ideális az állapota, vagy állapotos az ideálja. Persze azt sem tudom, hogy Gergő most hol lakik! Totál káosz.
Zsolthoz biztos nem,mert Krisztián kivágta a lakásból,
azért az fura lenne,majd mennek Vili bácsi nyakára,
Bözsi nénit elhajtanám Makkosfüzitőre kapálni ha úgy beszélne velem mint Vili bácsival
Undok öregasszony