Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Banyek, gyönyörű egy brigád lehet... :S
Gondolom kapva kaptak a kínálkozó alkalmon... :(
Ja Kesám arra azért figyeltem,hogy tetkóból ne látszódjon egy sem..
Így csak a kép kézfejemet látta..
De ha ettől előítéletei vannak akkor bassz.meg,mert az öregasszony full részeg volt szokás szerint,a lánya segge kilógott a miniből a melltartója a felsőjéből a fia fésületlen copfja meg össze vissza állt..
Nem tudom,Kesa,szerintem minden körzethez más ügyvédet rendelnek ki..
Lehet,hogy ő mint kirendelt ügyvéd nem jöhet át ide..
Nem kötelező csak ha kérem..
Látod el vagyok átkozva,de ezt már tudtam én..
Bakker, Ancsa, ez nagyon durva... :O
Hogy veled mik meg nem történnek, Te csaj!!!??
Biztos előítéletei vannak a bírónőnek is, akár a tetoválásaid miatt, pfff...
ILyen ügyeket lehet ügyvéd nélkül intézni? MOst a családban kapott egy kirendelt ügyvédet apám húgának a (már) elvált férje, az olyan qrva rafkós, hogy lehúzza apám húgát ezerrel. Pedig csak kirendelt...
Hátha neked is segítene? Legalább tanácsot adna.. vagy nem tudom, hogy működnek az ilyen dolgok... :/
Hát nekem sincs most kedvem semmihez,pedig lenne dolgom:S
Malackám meg úgy néz ki bekapta a legyet:S
Még korai volt....
Nem hiszem, hogy azt bizonyítanád vele. De te tudod!
Mi jól vagyunk, persze, itthon uncsizunk, nincs kedvem ma semmihez.
Kérdezte hogy akarok-e ügyvédet,azt mondtam,hogy nem..
Azzal csak azt bizonyítanám,hogy bűnös vagyok..
Ezt egy jogi fórumon mondták..
Viszont ha lenne fellebbezés,oda már lesz ügyvéd is..
Amúgy mindenki jól van?
Nem olvastam még naplókat.
Az lesz,de azt is,csak nov.26.-án tudjuk az új tárgyalásnál..
De kivárjuk itt a végét és még mielőtt ítéletet hoz,átkérjük..Azért dolgozzon a bíró ha már ilyen..
Ja taknya nyála egybefolyt olyan beteg volt,tüsszögött fújta az orrát..Ez normális egy bírótól?Fertőzni másokat??
Áhh nem is idegesítem magam..
délután 1-töl 5-ig hallgattam ezeket a vádakat..
de annak örülök,hogy a férjem nem hallotta mi megy bent,mert onnan a fogdára vitték volna ez biztos..
Hát ez az,hogy nincs bizonyíték..
Honnan is lenne..De ezt azzal magyarázták,hogy eladtam már mindent mire nyomozni kezdtek,és ők csak apránként vették észre mi tűnt el..
Ez is szép volt,mert a vádló azt mondta apránként vette észre,a fia már azt,hogy azonnal mindent észrevettek..
És a bírónő itt is a szájukba rágta a vallomást,és csak ezt írta be az írnok!
Plusz,vettem a saját pénzemen egy mobilt de nekeik kellett kártya,így a telefont kifizettem,a kártya az övéké volt..
Ebből mára az lett,hogy a telefonhoz semmi közöm,elismerték,hogy az árát odaadtam,de ők azt visszaadták..(a rendőrök a telefont elvették!odaadták ennek a szenyládának)
Még erre is,követel 30ezer forintot a készülék árát..
181 ezer forint volt az őket ért kár a bírónő megkérdezte elég nekik ennyi,feltornáztatta velük 300ezerre..Plusz még külön 90ezer nem tudom addigra már annyira ki voltam,hogy nem értettem mire kérnek még 90-ezret..
Mikor bementem megkérdezte a bírónő mi a foglalkozásom..Mondtam neki,hogy ápoló az anyósom mellett,erre mondja hogy akkor kapom az ápolásit.Mondom igen..25ezret..kérdezi hogy ő nem hiszi hogy ebből meg lehet élni,akkor én hogy?Mondom a férjem dolgozik..
Belekötött hogy hogy tudunk így megélni..
Bejött a vádló:foglalkozása,nyugdíjas..
A vádló fia:munkanélküli..
A vádló lánya munkanélküli...
A vádló menye:Munkanélküli..
A bíró nő még sajnálta őket,hogy szegények hogy tudják eltartani magukat meg a gyerekeiket..
De a vádlónak olyan tanúja nem volt,aki szomszéd,ismerős lenne..Ez nem tűnt fel senkinek..
Pffff, de gáz! Micsoda szarházi emberek vannak!
ÉS hol a bizonyíték?
Nem titkos..
Én 2007-ben összevitáztam a férjemmel,mert kértem ne építkezzünk anyósék fölé,ennek ellenére,ő belefogott ebbe az építkezésbe,és én rá akartam ilyeszteni azzal,hogy elköltözök..
Meg is tettem,albérletbe mentem ehhez a vén tetüládához..
100ezret fizettem neki,és nem voltam ott egy hónapot..
Mikor kiköltöztem,a vénasszony nem volt otthon,Joci segített költözni,meg a tetkósom vitte el a tv-met meg a haspadom az a mi autónkba nem fért volna bele,mert vittem mindenem akkor,mikor költöztem még a két kiskutyát is..
Na erre úgy jelentettek fel,hogy én kiraboltam őket..
Nálam minden éjjel más pali aludt..Akik feltérképezték a lakást,mit lehet ellopni..
Én azért költöztem oda mert a férjem ütött vert..
És még hasonló ilyen dolgok..
Én ott eladtam a számítógépem,tv-m mindenem,mert nem volt pénzem,az övékét használtam mindenből és azt el is hoztam..
Ők hallották,hogy én éjjel valakivel vitázok pénz miatt műszaki dolgok ára miatt,és rá két napra csüngtek rajtam az aranyak..
Végül én onnan körfűrész,dvd lejátszót,videókamerát,200éves színházi látcsövet ezüst gyertyatartót,üres dvd lemezeket,30méteres hosszabbítót,nyomtatót,tv-t,számítógépet,és még egyéb szerszámokat loptam el úgy,hogy minden szobaajtó zárva volt ahol ezek voltak,de én biztos lemásoltattam ezeket a kulcsokat,és adtam belőle másnak is..
Nagyjából ez a történet..
Szegénykém:(
De milyen tárgyalás volt ez? Asszem le vagyok maradva basszus! Vagy ha titkos, akkor nem kiváncsiskodom, csak nem tudom miről van szó.
Ha a novemberi tárgyalás is így zajlik,bíró cserét fogunk kérni,vagy átkérjük az ügyet a Pest megyei Bíróságra..
De az ezer százalék,ha sikerül az igazam elérni,és megnyerem ezt a pert beperelem őket,mert az ahogy meghurcoltak tegnap is..
Hát senkinek nem kívánom..
Én életemben két embert jelentettem fel a bíróságon, mindkettő börtöntöltelék, nem olyan, aki megbotlott, és most szent, hanem visszaeső bűnözők, és mindkétszer úgy éreztem, belőlem csinálnak vádlottat a bíróságon, mintha a törvény csaka bűnözőket védné, a becsületes embert meg besározzák...
És a végén még én éreztem magam kellemetlenül, mert ez a magyar igazságszolgáltatás...
Alattam is egy ilyen börtöntöltelék lakik, és amikor Őt is feljelentettem, én húztam a rövidebbet a tárgyaláson, mert Ő meg odahozott egy csomó hamis tanút, akik egyöntetűen állították ugyanazt a hazugságot...
Aztán utánna a képembe röhögött, hogy így akarta elérni, hogy vonjam vissza a keresetet...
Sziasztok..
A tárgyalásról olyan fejgörccsel jöttem haza,hogy nem láttam,már..
A bírónő egy tetű..
a vádló szájába rágta a vallomását,és csak azt engedte az írnoknak legépelni..
Én vittem papírt,hogy még nehezen tudok ülni,de rám kiabált,hogy akár milyen rosszul is vagyok,ne mocorogjak,figyeljek..
Ötkor már az én két tanúmat nem hallgatta meg,mert állítólag mi késtünk..
Ott voltunk időben,én mentem el csak pisilni,de a férjem akkor is ott maradt a tárgyaló előtt..
Ezért november 26.-án újra mennünk kell..
Olyan hazugságokat kellett végighallgatnom,hogy már fogtam a fejem..
Kegyetlen fejgörccsel jöttem haza,bevettem nyugtatót,meg fájdalomcsillapítót,és el is aludtam...
Sziasztok! Mi újság?
Csak beqkkantottam! :)
Köszi:)
Hát jó korán nekiállt sírni, az biztos. Szerencsére ritkán műveli.