Baracskai Börtön (beszélgetés)
Szia -*M*-!!!
Párom 4 év börtönt kapott,amiből 1 évet előzetesben volt,és most állítólag 2 év börtön büntetésből fogházasítani tudja magát,ami von maga után pár hónap kedvezményt...
Még nem tudok konkrét dolgokat,remélem ő kellő időben eltudja ezeket intézni...Azt írja,hogy a BV-Bíró dönt minden fokozatról adott-és adható kedvezményekről...
Esetleg olyan,hogy gyermekére való tekintettel adható kedvezmény?Vagy milyen kérelmeket érdemes neki elintézni?
Köszönöm előre is válaszod!
Sok Boldogságot nektek!!!
Ginuska
Sziasztok!
Tegnap 13:15h-kor megcsörrent a telefonom..."ismeretlen" szám a kijelzőn...:):)
Egyszeri 5 percet engedélyeztek...de ez is nagyon megnyugtató volt 5 nap után...örült a szívem,hogy hallhatom a kedvesem hangját!!!
2 hét múlva(még nem biztos)lesz beszélő...
Köszönöm erazs82,ezek után mi is akkor nagyon odafigyelünk az engedélyekre!!!Remélem jó fog viselkedni,mivel a kedvezménye kerülhet így veszélybe...
Sok ERŐT(lelkit-fizikait) minden érintettnek és KITARTÁST!!!
Szép napot!!!
Jó nektek!:DD Örülök! :))
Ha minden jól megy,akkor mi is együtt leszünk jövő ilyenkorra,ha meg nagyon jól megy akkor már nyár elején!! :DD
Szóval,alakulgat. :)
Pusz nektek!
Igen,ez szokott lenni.Leadja a levelét,mi meg csak várunk-várunk,mire kegyeskednek feladni,és végre megkaphatjuk.Így maradtunk le júniusban az egyik látogatásról.Későn adták fel,így nem kaptuk meg a papírt.De mostmár a tali után 1-2 héten belül el van intézve a köv.látogatóra az engedély.Így nincs stressz.
Kivéve,hogy nem változtatgatják össze-vissze az időpontokat,mint legutóbb.1hét alatt 3szor kellett melóban megváltoztatni a szabadnapomat,mert nekik úgy tartotta kedvük,hogy tologatták ide-oda a látogatást.
Szóval az ilyenekre is fel kell készülni.
De ha normálisan viselkedik,nem lesz semmi gondja odabennt.Nem leányálom,de úgy picit könnyebb neki.
Fel a fejjel!
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeket csajok!!
Nagyon örülök,hogy ilyen segítőkészek vagytok!
Ez sokat segít!!!
Nagyon Örülök -*M*-,hogy nektek végre jóra fordult a közös sorsotok...és tiszteletem a KITARTÁSÉRT!!!
Éppen 20 perccel ezelőtt olvastam a kedvesem levelét!5.napja nem tudtam róla semmit!
A levelet kedden(16.-án)kiadta és 18.-ai pecséttel,1 nap alatt ideért.Sajnos 2 napot ülltek rajta :S:S
Most szoktató szinten van,és csak 10 nap után teszik rendes zárkába,ahol nyitott a szint!Azt írja van Kávégép,üdítő és csokiautomata is.
Jővőhét szerdán derül ki,hogy mehet-e dolgozni...
A kártyáján levő pénz,állítólag csak 1 hónapon belül lesz a mostani kártyáján...addig nincs telefonbeszélgetés...ez szörnyű:(:(
Esetleg,ha most visszaírok és kérem,hogy egy számlaszámot írjon meg és én utalok rá pénzt,akkor gondolom gyorsabban ráteszik a kártyájára??
Előre is Köszönöm mindenkinek!
Lányok, meg jött az első levél!2 hónap után!!!
Sajnos, nem lehet kapcsolattartó, az ügyészség nem engedélyezte...de közeli ismerőt jelölt meg. Szolnokon van,embertelen körülmények között. 4en vannak 10nm-en a budin nincs ajtó,ugy bánnak velük,akár az állatokkal.
Valószínűleg még egy évig előzetesben lesz, majd utána derül ki a többi.Megírta, hogy sajnálja és ne haragudjak rá,de a pénz megbolondította(mint mindenkit)deszeret, és szeretné tudni,hogy mi lesz velem, velünk, a késöbbiekben!kitartást mindenkinek!
Ginus !
Ha jól számolok 48 hónapot kapott , ha mindezt fogház fokozatban akkor harmadolást kaphat azaz akkor marad 32 hónap ebből lejön még 12 előztesben töltött akkor az 20 hónap!!! Gondolj arra hogy még 2 év sincs. Állj mindenhez pozitívan csak így fog menni. És mondom bármit kérdezhetsz, ha akarod priviben is. Kitartás !!!
Szia Ginuska! Szomorú történet ez is, főleg a csöppség miatt...:( Csajok! Itt beleszámít az előzetes a letöltendőbe, merthogy nem folyamatosan volt bent. Az itt nem lenne mindegy szegénykémnek!
Pusz, szebb jövőt:)
Szia M! Gondolok rátok sokat. Remélem szépen fejlődik a pocaklakó!:)
Pusz
Holle
Szia Ginus !
Párom 2 és fél évet kapott, melyet Baracskán töltött le. Mivel rengeteg mindenről tudnék írni de nem tudom konkrétan mi az amit már tudsz és mire vagy kiváncsi ezért inkább kérdezz s én válaszolok.
Azért megnyugtatásképpen a legjobb helyek között van Baracska ha egyáltalán lehet ilyenről ebben az esetben beszélni, párod nem véres kemény bűnözők közt van és ez már sokat jelent.
Sziasztok!
Röviden leírom a mi helyzetünket...kérem aki tud bármilyen tanáccsal,tapasztalattal szolgálni az írjon!!!
Párom 2009.február 13.-án/péntek:(/előzetes letartoztatásba került,én akkor 4 hónapos terhes voltam a gyermekünkkel.Előzetesben 21 nap híján 1 évet töltött.Ezután a bíróság lakelhagyási tilalommal hazaengedte,és 9 hónap múlva a másodfokú biróság az elsőfok ítéletét a 4 évet helyben hagyta...
A másodfok után cirka 3 héttel már itt volt a bevonulási felszólítás,ami még 12 szabadnapot jelentett nekünk.A kicsi 14 hónapos lányunknak,neki és nekem!
Örült gyorsasággal telt az ídő...2010.November 2.-án 9.30-kor fájdalmas búcsút vettünk egymástól!
Ma hajnali 05h-kor szállították éppen a Baracskai börtönbe.Segítségeteket szeretném kérni...információkat...a hellyel kapcsolatban,beszélőkkel...milyen lehetőségei lesznek(munka,iskolai képzés).És hogy tudna leggyorsabban szabadulni?
Előre is köszönöm:Ginush23
Szia Erazs, hello Lányok! Várakozó állásponton vagyunk, ezért a csend, legalábbis nálunk. Várjuk a válaszokat a kérvényekre és bízunk a pozitív elbírálásban mindenhol.
A helyzet egyébként "bent" kielégítő, ezzel együtt "kint" is és fordítva.
Így tömören és röviden ennyi:)
Puszi és kitartás mindenkinek!
Holle
Nagy a csend!!!
Remélem ez azt jelenti sehol nincs komolyabb probléma! :)
Sziasztok !
Hazajött az én Édesem:-)) most már olyan mint régen volt minden nagyon jóóóó:-)))
Környezettanulmányt azt jó előre megcsinálták nálunk. Februárban jöttek ki a rendőrök ehhez képest csak júniusban jött haza először. A nevelőtiszt kérte a környezettanulmányt hogy ha majd szükség lesz rá akkor már kész legyen. Kell az evsz-hez , de az 5+1 jutalomhoz is. Kérdezzetek bátran már itthon van az illetékes elvtárs:-))) mindenre válaszol.