Bálázs helyett Vacsora csata (beszélgetés)
egyáltalán lesz még vacsoracsata?
Tegnap megint Balázs show volt. Mikor lesz a vacsora csata újra?
azért nem volt semmi tegnap az a "leányzó" :-DDDD
Ő a Hal a tortán-ba lesz.
Nah, Kiszel témában úgy tűnik egyetértünk. :P :)
ezt a hetet kihagyom,kiszeltüncitől a hátamon feláll a szőr...
Na jó, de azért egy-egy riportból, videóból csak le lehet valamennyire szűrni, hogy milyen is ő. Nem mondd, hogy nem. Úgyhogy azért én jobban ismerem őt, mint ő engem.
mert te is annyira ismerheted őt,mint ő téged.:)nem? :)
Zita egy jófej csaj, őt csípem! :)
Nekem ez jött le róla a tv-n keresztül (riportok, videók, stb.). Szerintem élőben sem lenne ez másképp.
Na, többek között pont ezek miatt nem szimpi. Egy idióta! :S
Csak nem vagy rokona Majkának?? Ő is Majoros.
Most már nem lehet összekeverni,mert különböző időpontban megy a két csatornán.
A "Vacsora-csatá"-k legnagyobb pozitívuma, hogy sokat lehet tanulni e műsorokból-az ételek, desszertek elkészítését, tálalását illetően.
Debreczeni Zita és Dombóvári Vanda is nagyon rokonszenvesen viselkedett, Ungár Anikó pedig megérdemelten nyerte a főzöcskét. Imponáló ételeket készített, remekül tálalta, a lakása pedig lenyügöző.
Ami igaz, az igaz.
Majd Majkát is megnézem ebben-a jövő héten.
Célia, azért ne utáld őt, arra talán nincs okod, de kedvelni sem kötelező őt.
Majka friss műsorát nem ismerem, de tavaly láttam őt az egyik csatornán. Egymás után beszélgetett egy-egy lánnyal egy buszban, majd megpróbálta leimádkozni róluk a felsőjüket, meg a melltartójukat, ebben a műsorban nagyon bunkó módon viselkedett.
Azt nem vitatom, hogy nyilt, kedélyes, közvetlen srác, akinek megvan a magához való esze, de valóban nagyképű.
Én is annak tartottam, de a műsor után kicsit megváltozott a véleményem :) Szerintem szimpatikus :)
valószínűleg ő ugyanezt tartja rólad :)
Én nem nevezném magam "humortalan sótlan vén pitsáknak" már ne haragudj, de mégis utálom Majkát. Egy nagyképű, bunkó, köcsögnek tartom és pont.
majkában van valami,ami a mai nőknek tetszik.nyílván nem a humortalan sótlan vén pitsáknak,de a fiatalok buknak a jó szövegére.aki meg nem érti a humort...nos...inkább nem írok durvát....
igen,szerintem is kitett magáért! :)helyesek voltak!ez a csapat nagyon szimpatikus volt!
Látátok mai müsort?jó volt szerintem jogosan nyert az Ungár Anikó
Vanda szerintem egy aranyos nő csak ne akarna annyira középpontba lenni.
Ááááá, az ártalmatlan! :P (szerintem b*zi)
Egy homokos gyerek aki Kiszel Tündével nyomult régen.
Igazad van semmi, csak nem akartam újabb fórum témát létrehozni.
Bocs.
Fogalmam nincs,és nem is érdekel!
Amúgy meg,mi köze ennek a Vacsoracsatához?!
Miért, ki Anettka legjobb barátja? :P
Szerintetek Anettka aki a legjobb barátjával fekszik közös ágyba esténként és fogják egymás kezét, nem szexelnek?
További ajánlott fórumok: