Bakancslista játék (beszélgetés)
Kérdések a megértéshez:
Egy nap mennyi db új kártyát lehet felvenni?
Maximálva van ez az érték, vagy ameddig a pontok tartanak?
Mennyi célt lehet teljesíteni?
Maximálva van ez az érték, vagy ki meddig bírja, addig csinálja?
1 db napi ajánlatot egy nap többször is lehet teljesíteni?
Tetszik.
Olvasva bonyolultnak tűnik de el kell kezdeni és kitisztul a kép 😊
Le kell cserélni másikra, csak közben figyelni kell, hogy a másik kettő ne vesszen el.
Mindig az utolsó sorban az utolsó kártyát lehet 1 pontért lecserélni.
"Egy-egy célnál áthúzott kártyát is láthatsz, ez azt jelenti, ilyen kártya nem lehet nálad, ha teljesíteni akarod."
Mit csináljak vele, ha van nálam?
Azt hiszem,hogy ezt a játékot kihagyom......lehet hogy jó de nekem most erre időm nincs.
Aki játszik annak sok sikert és kellemes időtöltést!!!!!
Elolvastam és nagyon zavaros.Semmit nem értek az egészből.
Valaki segítene?
Össze vissza csak nyomkodtam a lapokat azt sem tudom mit csinálok:-(
Tulajdonképpen nem a sajátjaidból küldesz akciópontot, tehát neked nem fogy a küldéssel.
Ha a kapott akciópontra rányom az illető, hogy Köszönöm, akkor te is kapsz egy akciópontot.
Érdekes egy játék!
Szerencse, figyelem és rengeteg szabadidő kell hozzá. :-)
Talán, mert az életet sem lehet újra kezdeni. :-)
Egyszer elindult, és folyamatosan dolgozni kell érte. :-)
Hú.. köszi. Azt írta ki, hogy nincs meg minden kártyám hozzá...
Majd újra áttanulmányozom, ha lesz időm, és belejövök, mint kiskutya az ugatásba. :)
Nem biztos, hogy mindig minden kártyád megvan egy célhoz. Lesznek olyanok, amikhez akár 5 kártya is kell. Ha ebből három van meg mondjuk és azokat a sorod elejére tudod tenni, akkor ezzel elodázhatod, hogy leessenek, mielőtt a maradék kettő hiányzót is megszerzed.
A napi ajánlatban az extra kártya megszerzéséhez szükséges "árat" látod. Ha megveszel egy extrát, ezek tűnnek majd el a paklidból. Ezután kapod meg az extrát a paklidba és kattintással használhatod, amikor jónak látod (vagy amíg le nem esik a sor végén).