Bakancslista játék (beszélgetés)
Lehet, hogy éppen nincs online, gép előtt, akinek küldted.
Fent van az Akciópontok alatt egy zöldes/kékes sávban a felirat:
"Van 1 megköszönt akciópontod, most hozzáadhatod az akciópontjaidhoz. Kérem a pontokat!"
Én küldtem, de nem láttam viszonzó köszönöm gombot.
Persze nem "kötelező" megköszönni, ha kap valaki akciópontot.
Nem úgy, ahogyan gondoltam. A korábban teljesített célt pontozzák.
"Bakancslista játék: Naponta 1 pont, ha az előző nap teljesítettél célt."
Nem gondolnám igazságosnak a dolgozókkal szemben, akik nem tudnak egész nap játszani.
Szerintem, mint a dominónál, napi egy pontot a játékba való belépésért.
És ha épp senki más nem játszik, akkor a közös tér nem is frissül egyáltalán??
Vagy azért működik valami progi a háttérben időnként a frissítésre?
Igen.
"Egy naptári napon csak egy akciópontot küldhetsz másoknak. Az illető meg tudja köszöni a kapott akciópontot (a Köszönöm gomb megjelenik a Bakancslista játék oldalon, az akciópontok részben). Az általad küldött, megköszönt akciópontokat aztán hozzáadhatod a saját akciópontjaidhoz, így az elküldött pontok végül neked is hasznodra lehetnek."
Jaaa, így már értem! :)
És csak egyszer lehet naponta és azért nem von le pontot tőlem, ugye?
Ez komoly? Remek! Köszi! :))
Én még csak ma szembesültem ezzel a játékkal, de egyből megtetszett - sokkal gyorsabb, mint a dominó és az ember le sem bír szakadni tőle, ez már függőség?!:)))
Ti hogy vagytok ezzel? :D
Nekem is tetszik. Nagyon jók, szépek, színesek a figurák! És végül is, ha napközben nem is tudom majd játszani, de esti órákban, abban a 20 percben bármit is lehet csinálni.:)
Gratulálok a megvalósítóknak!
Szuper! Köszi, kedves Hoxa! :))
Amúgy szerintem eddig ez a Bakancslistás játék a legjobb itt és nekem nagyon tetszik! :D
Sziasztok!
Nekem az a kérdésem, hogy a 14 percenként új akcióponthoz jutás csak online esetén érvényes, vagy akkor is kap az ember, ha már kilépett? :)
Meg lehet (kell) vásárolni a "közös térből", akkor megmarad.
A napi ajánlat teljesítései között van 3 lehetőség, amivel meg lehet menteni az utolsó helyeken lévő kártyákat. Ezekhez a napi ajánlatokhoz legalább 3 adott kártyának kell összegyűlni.
Ajánlom a vásárlást.
Nézd meg a napi ajanlatokat.
Van közte olyan kartya ami pont arra valo
Bocsánat, ez kimaradt a leírásból, most pótoltam.
Az akciópontot a Toplistában, a felhasználói név mellett szereplő +1 feliratra kattintva küldöd el.