Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Sziasztok
Na mi lassan kigyógyulunk a betegsékeből.
én két napig annyira élveztem a csendet, hogy még:) se tv, se mese, se semmi.
Hiányzik persze, de kárpótol az, amikor megyek érte és boldogan sikongatva rohan oda hozzám, amikor kihozza az ovinéni:)
Köszi!
most csak hőemelkedése van, rekedt meg köhög. Adtam neki lándzsás utifű szirupot, délután meg megmutatom a dokinak. Remélem kedden már mehet újra a bölcsibe.
nekem fáj a fejem, ma sós perecet akartam sütni, nem biztos, hogy megteszem:S
Szia Mindenki!
Már kezdtem magam beleélni, hogy minden nap csend és nyugi van, kisimulnak a ráncaim, erre nem belázasodott a Lapi? Bár annyira nem lehet beteg, mert a 39,2 láz ellenére boldogan működik és nem is nyűgös.
az Államkincstárban kell lemondani, nem tudom ti hova tartoztok.
ha gondolod megadom anyu számát.ő könyvelő és nagyon benne van a dolgokban, hogy melyik lenne a jobb neked.
Sziasztok!
Örülök én is, sokkal könnyebb utánanézni dolgoknak mint mikor nem volt el kellett járnom könyvtárba és kávézóba.
Danama remélem jó lesz az új beosztásod és munkatársaid. Nem fura ennyi idő után újra dolgozni menni?
sziasztok :-)
a régi munkahelyem csak más munkakör és beosztás és persze más csapat :-)
Sziasztok!!
Kinni de jó végre valahára itt vagy :)
Sziasztok!
Végre van netünk:-)))
Hogy vagytok?
Most olvasom, hogy Emma kórházban volt, gondolom már jól van.
Danama, majd megpróbálok visszaolvani, de most nem vagyok képben. Te a régi munkahelyeden kerülsz új csapatba vagy új munkahelyet találtál?
akkor ez már haladás..
melegítő sapitok nincs?
elég drága de megéri
neked is :-)
most hogy vagytok?
milyen volt az éjszakátok?
Hát jó lenne, de ez még sokára lesz-
Jóreggelt :)
Nehezen és már gondolkodtam rajta hogy beadom a felmondásom de a főnököm 4 érvet is felsorolt amiért nem tehet ki:
mert ő szeret
mert Máté szeret
mert Eszter szeret
mert Emma szeret!