Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
szia :-)
mindig elkerüljük egymást
bizarrr?? miért akkor a fogantatás is az kellene hogy legyen :)
Sziasztok
huhhh... :)
oké köszike :) szép napot!!!
semmi különös, felhúz a doki egy gumit az uh nyelére és bedugja, jó tudom elég bizarr de nem fáj, és rak rá uh gélt,
vigyél betétet mert nekem egyszer túl sok gélt rakott rá és utána jött ki belőlem
Köszi :)
És az hogy zajlik? :) Tök izgulok :)
szia!
szerintem hüvelyit csinálnak majd -)
gratulálok, írd meg majd mi volt
Sziasztok!
Holnap megyek az első ultrahangomra. Kb 6 hetes vagyok,szerintetek hason keresztüli uh lesz? Vagy ilyenkor még csak hüvelyi van?
tudtam, elég indok lehet, hogy már 2 gyerekem van?
és 40 km-re van a munkahely vagy az, hogy nem lenne ki vigyázzon rájuk hétvégén, mert még eszek jutottak az eszembe
Most találtam:
A gyermek 2 éves korában ha vissza akarsz menni dolgozni de nem oda ahol voltál akkor ne te mondj fel,ne menj bele a közös megegyezésben hanem erre hivatkozva :a megváltozott körülmények miatt számodra a munkavégzés nem megoldható, a felajánlott munkaszerződés módosítást nem írod alá (aránytalanul sok időd elmegy az utazással, nem ugyanabba a munkakörben tudnának foglalkoztatni, stb), akkor a munkáltató rendes felmondással megszüntetheti a munkaviszonyodat (felmondási idő és végkielégítés kifizetésével).+ a gyed-gyes alatt felgyűlt szabadságok kiadásával vagy kifizetésével.Amennyiben ennek ellenáll irány a munkaügyi bíróság pár hónap alatt lerendezik s a munkáltató fizet.3 év munkaviszony után 1 havi bejelentett munkabért számolnak végkielégítésnek,5 év után 2 havit.De a gyermek 3 éves kora után bármikor kirughatnak!