Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
jujj, pont a gyömbért akartam írni pedig..
lehet, hogy hamarabb is abba marad a dolog.
jó is az:)
Jövő hétem már én is hallgathatom a csendet:9 remélem...
nálunk csend van :-)
most csomagolom az avonokat, nem is tudom mikor tudtam ilyen ráérősen csomagolni utoljára , talán akkor amikor még Zs kicsi volt
jujj de jó neked:)
múlt héten 2 napig olyan jó volt, hogy mindkettő egész napos volt, csend volt és tudtam normálisan takarítani. Most meg mindkettő nyűgösködik itt nekem és Pity is mindjárt indul dolgozni és csak 8-ra ér haza:(
Jobbulást a csajoknak!
Én gyerek nélkül vagyok, Boti anyósomnál tunézik.
Szia Mindenki!
Mindkét gyerek itthon turnézik, Hajni tegnap belázasodott, Hangával meg elmentem a kutya f....ra az ügyeletre a láza miatt, de ott is vírusosnak látták, nem kapott antibigyót. Ha ma nem lázas, nem viszem este a dokinkhoz,ha igen, akkor igen:S
Jaja, mondjuk szegény elég szarul aludt az éjjel, állandóan megébredt, hogy szomjas. Pityesz azt mondta, 4-kor, hogy 15 percenként megy be hozzá. Kérdeztem, hogy lázas? azt mondta, hogy igen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem ám felkeltett, hogy adjak neki lázcsillapítót! 4-kor kapott, azóta alszik szegényke.
Mondjuk estére már nem kéne lázasnak lennie, mert ma jár le a 72 óra, amit a doki mond, utána már ír antibigyót, de valahogy nincs kedvem az ügyeletre menni, főleg, hogy holnap telekjárat lenne.
nálunk csak kicsi hőemelkedés volt, még pöttyök sem, a nagynál meg hőemelkedés sem volt.
Biztos minden rendben lesz.
jaja azt olvastam.
Amúgy 4 körül jó, ha odaérek, mert 3 körül kelnek fel, de inkább negyed 4 felé és csak utána uzsonnáznak.