Babát szeretnénk (beszélgetés)
Te értesz félre bennünket.
Nem tudunk semmit a dologról, kérdésekre nem felelsz, de elvárod, hogy mindent elhiggyünk.
Én nagyon drukkolok Neked , küldtem is gólyát :)
Még csak annyit: kérlek, higgy inkább egy nagylabor leletnek, mint a tenyeredet megnézőnek, abból egyértelműbbé válik, hogy milyen ásványi anyagok, nyomelemek hiányoznak esetleg a szervezetedből!
Van, amiből a túladagolás is ártalmas!
Semmit sem mondasz erről az egészről. Ki ő? Tenyérelemző? Természetgyógyász? Csodálkozol, ha az emberek bizalmatlanok, amikor olyan sokmindenkit vertek már át. Ha semmit sem mondasz erről, akkor hogy várod el, hogy rögtön mindenki rohanjon hozzá.
Nekem olyan furcsának tűnnek a hozzászólásaid ebben a fórumban, de lehet én vagyok a hülye.
Sajnálom ,ha neked ennyi jött le belőle.
Pécsi volt mindig ,ezért Pécsen sosem kér pénzt.
A különleges azért lett volna ,hogy csak babás témáról beszélt volna,ami nyilván csak azt érdekli aki babát akar.
Értem.
Eszembe jut erről egy pap, aki azt mondta: 10 fő alatt nem tart misét.
Azt már nem értettem, és a kedves hölgyet se, ha ennyire szívügye.
Mindenesetre van egy tippem, hogy a második - harmadik összejövetel már busásan meg fogja érni neki, ti tízen meg fizettek, mint a katonatiszt.
Bocs, hogy belekotyogtam ...
Mert ,ha legalább 10- en vagyunk legalább akkor lejön Pestről és kizárólag a fogantatásról beszél nekünk és személyenként foglakozik velünk ingyenesen.
Mind ezért Pesten ,csak ,hogy ott legyenek 35 ezret fizetnek.Nekem nincs ennyi pénzem.
Ha van lehetőség miért ne hallgatnám meg...
Találkoztunk ,beszélgettünk,kérte a születési Időmet és a jobb kezem.Hihetetlen lehet,de elég jól analizált ennyiből,úgy,hogy nem is ismert.Nem jós!
Felírta egy lapra milyen ásványi anyagokra,vitaminokra,milyen arányban,adagban van szükségem.Annyit mondott , hogy nagyon rossz állapotban vagyok,ezért kicsit adjak időt,hogy rendbe jöjjek,hogy egészséges gyermekem születhessen.Mindezért semmit nem kért és fogadott el.Szívügye a baba dolog.
milyen gyerekkori betegseg volt az, ami meddoseget okoz? vagy jol ertem, hogy a no azt mondta, most nem lehet, csak kesobb?
en a helyedben keresnek masik orvost, ha az elozo nem talalt megoldast. nem a kozepkorban elunk - vagy megis? :)
Nem ez nem igaz ,de mint írtam nem bizonygatom,ez egy lehetőség lett volna,ne nekem tedd fel a kérdést,hanem neki.
Igaza volt ,hogy nem fog érdekelni titeket vagyis nem is akarjátok igazán,féltek az igazságtól.
Az orvossal már próbálkoztunk....sok gyógyszer semmi siker,de mindenkinek saját dolga.
Azt hittem ti is tudni szeretnétek az okokat és nem depreszióba esni .stb...de nekem mindegy mit csináltok,sok sikert.