Babát szeretnénk (beszélgetés)
Sziasztok! A témához hozzászólva mi is egy éve szeretnénk babát a férjemmel, de márciusban kimutatták, hogy inaktívak a petefészkeim, na meg a hormonszintem sincs rendben. Mivel kicsi a méhem, ezért semmilyen hormonális gyógyszerrel nem segíthetnek, mert csak összébb nyomja. Szerencsére megtaláltam azt a nagyszerű orvost, aki ért a homeopátiás szerekhez és természetes gyógymódokhoz. Elküldött egy tornára, amit Aviva tornának hívnak és nagyszerű eredményeket értünk el. A hormonszintem rendben van, a menzeszem rendesen megjött gyógyszerek nélkül!!! Most már babáért tornázom. :) Szóval, ha valakit érdekel ez a torna, és nem ismeri (bár elég ismert), akkor szívesen írok róla. :)
Arra lennék kíváncsi mennyibe kerülhet ez a speciális ásvány, vagy vitamin kúra.
Te aztán remek alanya vagy a szélhámiának:/
A gugli ezt dobta ki: Prakter József és Prakter Józsefné Marianna táplálkozási tanácsadók
Szia! Valami speciális vitamint kell szedned, vagy bárhol beszerezhető?
További szép estét mindenkinek.:)
Most mennem kell.:)
További szép estét mindenkinek.:)
rendben,megfogadom a tanácsodat..majd óvatos leszek...
ha bizol ebben a noben, hallgasd meg a tanacsait, javaslatait, de azert nezz utana :) vannak olyan mindennapos artalmatlan vitaminok, asvanyi anyagok, amiknek a tuladagolasa is okozhat problemat, vagy eppen a te szervezeted nem toleralja. es foleg ne idegeskedj, lesz babad :) van, akinek tobb ido es odafigyeles rakeszulni, de annal nagyobb lesz az orom :)
amikor valaki elkeseredett, hajlamos mindenbe belekapaszkodni, de az elso legyen a te egeszseged :) kerdezd meg az ismeroseidet, milyen dokit ajanlanak, biztosan tudnak a kozeledben tobb jo orvost is
nem tudom, hany eves vagy, de ne legyel elkeseredve, 1 ev meg nem olyan nagy ido :) egyik baratnomek 3 evig probalkoztak, mert heg volt a peteveteken, nem akartak lombikozni, inkabb kivartak. egy masik baratnomnel a fogamzasgatlo elhagyasa utan 2 ev telt el, mire teherbe esett, a menstruacioja sem volt ez ido alatt rendszeres, de azota mar 3 gyereke van :) ha az orvosod megallapitotta a problemat, de a kezeles nem volt hatasos es nem bizol benne, kerjel masik szakvelemenyt. nem minden orvos egyforma sajnos sem szakmailag, sem emberileg
Szerintem sem vagy túl jó állapotban. :(
Meséljetek már mióta vágytok babára?
de ugye nem a tenyeredbol es a szuletesi evszamodbol jott ra a termeszetgyogyasz? :)
Nem kineziológus volt a hölgy?
Nem is mondott ilyent ! Hogy gyógyszert haggyak el az orvos mondta!!!!
Egyébként szerintem sima kineziológusnál volt.
Na, ha itt több infó nem derl ki, én elköszönök.
Szép estét!
Szerintem fogalmazz egyszerűbben Zebi.
:)
Csak egy megjegyzés.
Jártam természetgyógyászhoz én is 2-3 hónapig rendszeresen, mert két évig nem jött össze a baba. Kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, nem volt peteérésem, de ő SOHA NEM MONDTA AZT, HOGY HAGYJAM EL VALAMELYIK GYÓGYSZERT IS!!!!
mert ő nem orvos, és nem birálhatja felül az orvos döntéseit.
Te nem ellenséges vagy, hanem sértődött.
Annyira hiszel valakiben/valakinek, hogy el sem tudod képzelni, hogy más előbb információkat gyűjtene, mielőtt maga is hisz. Erre adj lehetőséget itt.
de megis milyen igazsagot varsz, amirol ez a no beszelni fog? kicsit erthetetlen, hiszen valoszinuleg ha babat akarsz, nagyon sok mindennek utana jartal mar :) azert ne bizz vakon egy ismeretlenben, inkabb szerezz tobb helyrol informaciot. ha az orvosodban nem bizol, keressel masikat, ez az egyik legfontosabb, hogy megbizz benne es vallalja a felelosseget a kezelesert
Én sajnálom, hogy nem kaptunk választ több kérdsre.
Mert folyamat támadnak!
Csak egy ötlet volt,szerintem többet ér ,ha szemedbe mondják a valóságot,mint ha könyvet olvasol 8-10 ezerért
Igazad van Zebracsikó nem tudom..
Továbbiakban sok sikert mindenkinek ,mert én nem vagyok ellenséges.
Mert folyamat támadnak!
Csak egy ötlet volt,szerintem többet ér ,ha szemedbe mondják a valóságot,mint ha könyvet olvasol 8-10 ezerért.
Minden szakmának megvannak a kiválóságai, és vannak gyengébbek is, talán orvost kellene váltanod.
Nem ellened vagyok, hanem érted.
Próbálj meg józanul belegondolni!
(Amúgy egészségügyi dolgozó vagyok, és pécsi ... )
Azt, hogy közülünk ki eszik gyógyszereket, nem tudom, honnan tudod, mert egyikünk sem említette.
További ajánlott fórumok: