Babára várók kutató csoportja --> B.V.K.CS. (beszélgetés)
Marmint ne ertsd felre a hsz-emet, csak nagyon csodalkozott a kormyezetem, mikor kiderult az IR-em, ugyanis tenyleg nagyin tudatosan es egeszsegesen taplalkozom. Vicces is volt, mikor a doki sorolta mit lehet es mit nem, en meg egyfolytaban bologattam, hogy mar most is igy elek :)
Kar, hogy nalam nem ezen mult. De majd a gyogyszer segit.
Köszi, én nem vagyok annyira problémás eset sztem.
Köszi a gratulációt, de én még mindig nem hiszem el :)
Sipos drék előbb utóbb mindenkibek intéznek bébit :)
Szia Cuddly!
Angyalka említette, hogy párodnak régebben OAT-ot diagnosztizáltak. Páromnak is többször volt spermiogrammja, ami tavaly sem volt túl jó, de sajnos idénre romlott. Neki is OAT- ot mondtak.
Sajnos párom nem igazán hajlandó szedni semmilyen vitamint. Tavaly szedett profertilt, de attól semmit se javult, sőt romlott az eredménye.
Te tudsz vmi tuti módszert, ami segíthet? Párodnak mi vált be?
Ti inszemetek mentek vagy lombikra?
Mi lombikra készülünk.
Nekem magas a prolaktinom, ir-em és pm alulmükszim van.
Sok sikert kívánok Nektek! :-)
Ügyes vagy, hogy így étkezel.
Ha jól olvastam Neked tudtak segíteni a Forgácsban. ;-) Gratulálok!
Remélem mi is sikerrel járunk majd Forgóéknál.
Igen, ez a legnehezebb. Minden esetre én egészségesen eszem, ch-t nem számolok, de édesség minimál, csak tk liszt, hús, zöldség, és amúgy mozgok minden nap. Ennyivel letudtam a problémát. Többi értékem megkérdőjelezhetetlen. :)
Én is forgács :)
Nem könnyű kiszűrni, hogy mikor, kinek és mit higgyünk el. Amíg a doki, akihez fordulok hozzáértőnek tűnik és nem játssza el a bizalmamat, ténylegesen segít, addig megpróbálok bízni abban, amit javasol. De sajnos mind belebotlunk egy-két kóklerbe néha.
Jól teszed, hogy odafigyelsz magadra. Lehet ezért is nem durván térnek el az értékeid. Lehet ezért is nincsenek panaszaid.
Köszi. Aranyos vagy. :-)
A Forgács Intézetben lesz a lombikunk.
Én állandóan szkeptikus vagyok. Mindenki mást mond, olyan, mintha sötétben tapogatóznának. Minden esetre én próbálom az egészségtudatot erősíteni magamban :)
Drukkolok a lombikhoz! Hol lesz?
Nekem IR-em van, bár a cukrommal nincs gond, csak az inzulinnal.
Én nem vagyok szakértő, nem vagyok benne biztos, hogy a te eredményedre kell-e gyógyszer, csak kíváncsi voltam, hogy szedsz-e vmit.
Én szedek pajzsmirigyre és inzura is, lombikra készülünk.
Valóban a tiéd is beesik az éhgyomri alá, amire azt mondják az okosok, hogy nem jó.
Szedsz rá bogyót?
Na jó. Akkor légyszi szakértsétek meg az enyémet is! (Nekem is beesik a 2 órás)
Cukor: 5.1 9.1 4.1
Inzulin: 3 46 8.8
Nalam valoszinuleg vhol 40 percnel van az inzulincsucs, ami 60 percnel mar csokken.
De igen, jol irjak a lanyok, a legnagyobb baj nalam a beeso cukor, valamennyit azert emelkednie kellene terheles utan.
Sajnos en forditva mukodom, IR teruleten is.
Na de majd Naszyval legyozzuk!
Bába= béna
Vááá.... kihajítom a telefont :-D
Jamesnek= jakee-nek bocsi jakeenek ;-)
csőben= csökken
Bába telefon javítgat. ;-)
Jamesnek nem a 60 perces eredménye az aggasztó, hanem a cukra, ami terhelés után még csőben is.
Szerintem a te értéked sokkal jobb, mert az nem baj, ha terhelésre megugrik az inzulin, csak csökkenjen is vissza.
További ajánlott fórumok:
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- 10-20 kg-t KITARTÓAN leadni próbáló, elszánt diétázók csoportja
- Babára várók, beszélgessünk!
- Lombikra, és Inszemre váró Kismamák! Ma az egyik újságban megjelent, hogy anyagilag becsapják a babára várókat
- Szolnoki babázók és babára várók! Mennyien vagyunk? :)
- 2024-es babára várók