Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babára várók kutató csoportja --> B.V.K.CS. fórum

Babára várók kutató csoportja --> B.V.K.CS. (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
388. nyuszmó84 (válaszként erre: 380. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 20:31

Az jó, hogy kedves, de az még kevés lehet. A nődokik sajnos nem igazán értenek a cukor, inzulin, pajzsmirigy témához. Ők inkább a hormonokat nézik.

Lehet fel kellene keresned egy endokrinológust.

387. nyuszmó84 (válaszként erre: 373. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 20:26

Tapasztalat, hogy a TSH önmagában kevés. Lehet, hogy az még jó és csak a T3 és T4-ből látszana, hogy vmi eltérés mégis van, csak még korai stádiumban, ami viszont már elég a sikertelenséghez.

Az szuper, hogy párod eredménye jó.

386. nyuszmó84 (válaszként erre: 372. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 20:22

Igen, sajnos mi nem abba a csoportba tartozunk, hogy életünk párja csak ránk néz és hopp máris baba van a pocakban.

De nem adjuk fel. Kutakodunk ezerrel, hogy ránktaláljon az a "nyamvadt" gólya. 😉

Szerintem a cukrod jó.

Az inzud picit magas. Az éhgyomri is és a terhelt is.

Nagyon jól tetted, hogy magadtól lecserélted az alapanyagokat, az étkezésen sok múlik.

385. Angyajka (válaszként erre: 384. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 19:24
Köszönöm. Majd mesélek uh után. 😊
384. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 383. - Angyajka)
2016. nov. 4. 19:19
Köszike 😊 Nagyon szorítok nektek h.minden rendben legyen.,csak ne idegeskedj és próbàlj pozitív maradni.Kitartàs a rosszullétekhez lassan elmúlik majd és akkor majd örülhetsz már.Kívàncsian vàrjuk az eredményeidet a dokinàl 😙
383. Angyajka (válaszként erre: 382. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 18:00

Én itt lesz, ha kellek. 😉

Igen, nekem van pocaklakóm (elméletileg). Még nem láttam. A 7 héten megyek a dokihoz, hogy szívhang is legyen, még 1,5 hét, addig remélem, hogy velem marad és nagyra nő.

A korai terhességi tünetek hol kínoznak, hol nem, de nem is bánom. Erre vártam 3 évet, bármit kibírok.

382. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 381. - Angyajka)
2016. nov. 4. 17:44

Köszönöm a féltő szavaidat és a jótanàcsokat is.De azt hiszem most màr kivàrom az a hàrom hónapot és ha azutàn sem jön össze akkor jöhet a műtét és akkor asszem az endos doki.Addig élvezzük egymàs tàrsasàgát férjecskémmel.Addig màr nem aggódom,mert az sehogy sem segít a babának.Diétázni diétázok a mozgás nem az erősségem.

Látom h.neked màr pocakban van a manócska?Hogy vagytok mit tudsz róla?Még nem tudtam végigolvasni amit eddig írtatok úgyhogy nehari ha hülyeséget kérdezek.

381. Angyajka (válaszként erre: 380. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 14:30

Kívánom Neked a legjobbakat Zsuzsi, tiszta szívemből, tényleg.

Nem fogok hazudni, szerintem ez az inzulin már a gyógyszeres kategória. :( A 60 percest meg még nem is tudjuk Az inofolic+ir diéta+mozgás sokat segít gyógyszer nélkül is, csak egy jóval hosszabb folyamat. Megmondom őszintén akármilyen jó orvos/főorvos is a doki, aki hsg nélkül clostit ad, az egy kókler. Kívánom, hogy ne legyen belőle semmi baj.

Nekem még sosem volt anovulációs időszakom, bár 1 évben 1 ilyen ciklus még egészséges szervezetnél is benne van a pakliban. Több nem, erre gondoltam a hormon bibinél.

380. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 377. - Angyajka)
2016. nov. 4. 14:15
Hát igen tudom h.vannak még gàzos dolgaim ,ez egy főorvos akihez járok és nagyon kedves.Àtjàrhatósági még nem volt eddig,elősször a peteérést hozzuk rendbe.Ha addig teherbeesek akkor àtjàrható vagyok ha meg nem akkor jön a műtét.Nem igazàn vagyok elengedve pénzügyileg ezért nem keresek fel dràga dokikat.Remélem ez a kúra hatàsos lesz.Meg az inofolic is segít az inzulinomnak úgy tudom.Köszi azért a segítséget 😊 Mire gondolsz a hormonhàztartàsom rendbetétele alatt?Valami gyógyszerre vagy van valami ötleted nekem?
379. Magni1 (válaszként erre: 377. - Angyajka)
2016. nov. 4. 10:26
Nekem pl. pont akkor van, 34-35 napos a ciklusom :)
378. Angyajka (válaszként erre: 377. - Angyajka)
2016. nov. 4. 07:54
Tehát "ne higgy" (nagyon okos telefon). :/
377. Angyajka (válaszként erre: 373. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 07:28

Jesszum pepi, melyik orvos az, aki ft3 és ft4 nélkül értékeli a tsh-t. :(

Na, ez a ciklusnapos dolog meg egy baromság. :/

Tök mindegy mikor reped a tüsző, ha abban van petesejt az 24 óráig életképes, de valóban a 24 óra alatt folyamatosan öregszik. Miért ne lehetne vkinek akár a 20. napon ovuja? Az igaz, hogyha a tüsző nem reped meg, akkor túlnövi magát (26 mm felett) és abból már ne várjunk életképes petesejtet, ezért szokták repeszteni, ha nem reped magától, de ez ciklusnaptól független.

Ne higyj el Zsuzsi mindent, szerintem nálad nincs nagy probléma, rendbe kell tenni a hormonháztartásod és jön a bébi, főleg, hogy a katonák is jók. Petevezetők átjárhatóak? Gondolom igen, ha clostit szedsz.

376. Angyajka (válaszként erre: 372. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 4. 07:16

Zsuzsi, ne ijedj meg, de ha a 0 perces inzulinod 13 és a 120 perces 59, az nagyon rossz eredmény. Abból szerencsés vagy, hogy a cukrodhoz még nem nagyon nyúlt hozzá a magas inzulin. Nekem a 4,5-ös kezdő cukorra azt monták a Mensmentisben, hogy nagyon alacsony az éjszakai magas inzulin miatt, azóta pótvacsoráznom kell és 4,7. Én érzem is a változást, mert régen volt, hogy fejfájással kelltem, ez a magasabb inzulin miatt volt mint kiderült.

Ezzel mielőbb fel kell keresni egy jó endo dokit, mert ez egyre rosszabb lesz segítség nélkül.

375. Angyajka (válaszként erre: 371. - Cuddly)
2016. nov. 4. 07:12
Én jól vagyok köszönöm. A reggel meg a késő délután nehezebb, de nem panaszkodom, erre vártam. ;)
374. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 368. - Cuddly)
2016. nov. 4. 04:42
Köszönöm szépen a szorítàst mindenkinek😙 Én is szorítok nagyon nektek szörnyűség h.ennyi mindenen keresztül kell menni a babához.Most még én is nagyon bízok ebben a pár hónapban,remélem meghozza a gyümölcsét a closty.De szerintem tuti el se hinném ha két csíkot látnék a teszten.Az ovu teszt amióta ilyen szar a mensim nekem sem mutat lószart sem csak halvány csíkokat.
373. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 367. - Nyuszmó84)
2016. nov. 4. 04:33

A férjem fiúi jók lettek 98%mozgó és 58mill.vannak amire annyira büszke volt mert a doktorbàcsi megdicsérgette.😀😙 A mennyiséggel van egy kis gond nálunk de arra most maca gy.bogyót szed.

Tsh volt de a FT-3 meg a 4még nem.A dokim szerint a TSHm jó a hormonsorból.

Nekem meg most azt mondtàk h.ami 14.e körül megreped abból lesz csak baba olyan max.16.napig ami azután reped meg az elöregszik hiába jön ki nem lesz belőle baba erről mit tudtok?

372. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 367. - Nyuszmó84)
2016. nov. 4. 04:25

Szép jó reggelt mindenkinek!Annyira jó h.ti értetek itt mindenhez,mármint a közösségnek,nekem.Nektek sajnos a franc essen bele h.nem vagyunk azok a rànk néz a pasi és màris teherbeesik típusok.Pedig én is mindig rettegtem h.nehogy teherbeessek aztán most meg...

A cukrom jó lett 4,5 és 4,8ami lehetne jobb is

Az inzulin meg 13asszem és ehhez a 120'p pedig 59 amire a dokim annyit mondott h.nem kórosan magas pfff.azért én azóta lecseréltem a cukrot nyírfára a lisztet meg tönkölyre.

371. Cuddly (válaszként erre: 358. - Angyajka)
2016. nov. 3. 23:14
Ó igen! Már kiváncsi vagyok nagyon🙄 Hogy vagytok?
370. Cuddly (válaszként erre: 361. - Nyuszmó84)
2016. nov. 3. 23:08
Szupi😊
369. Cuddly (válaszként erre: 353. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 3. 23:08
Szia Zsuzsi! Megtudom erősíteni Angyajkát. Én is ittam, igaz csak 4-5 hónapig mio inozitolt, nődokim javasolta, hogy jó lesz az. Aztán mivel az inszemek nem sikerültek, elhagytam. A Closty is ismerős, szintén inszemhez kaptam, hogy több tüsző érjen be. Ezt nagyrészt hozta is, igaz még Bemfola is volt mellette. Mindenesetre sok sikert Nektek!
368. Cuddly (válaszként erre: 367. - Nyuszmó84)
2016. nov. 3. 22:58
Ez most megmosolytatott. Én pont fordítva szoktam járni. Van pém, de az ovu teszten sose láttam semmit😃
367. nyuszmó84 (válaszként erre: 364. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 3. 22:19

Mennyi lett a cukor, inzulin eredményed?

Pajzsmirigyet (TSH), FT-3, FT-4 -et nézettél? (Endokrinológus írja ki.)

Pároddal minden oké?

Clostys hónapban nekem is volt pém, amúgy a nődokim szerint nincs.

Csak azt nem értem, hogy akkor mit láttam az ovu teszten? A franc se érti ezt.

366. Angyajka (válaszként erre: 365. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 3. 21:54

Akkor Neked tuti jó lesz, mehet 2x1 tasak.

A hormonsorral, terhelés, pm dolgokkal kapcsolatban a nőgyógyász véleményére ne adj, legyen bármilyen jó is. Csak endokrinológus és abból sem mindegyik jó. Pl. Mensmentis, Naszódy. Ezeken a dolgokon a legkönnyebb segíteni, csak meg kell találni a hozzáértőt. Szorítok!

365. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 359. - Angyajka)
2016. nov. 3. 21:17
Szia Nekem rendszertelen a menzeszem vagyis nem mindig van peteérés.Nekem nagyon kevés volt a mensim piros meg alig.Egyedül azokban a hónapokban volt szebb amikor ittam a palàstfűt.
364. h.zsuzsi83 (válaszként erre: 362. - Nyuszmó84)
2016. nov. 3. 21:13
Szia nyuszmó84 😊Hormonsoron,ultrahangon, vércukrot,inzulint néztek.Hát még én kérdőjel vagyok,mert lehet h.IR em van de a doki szerint nincs.Peteérésem van de voltak olyan hónapok amikor nem volt.Az első clostys hónapban annyira fájt a hasam a peteéréskor,a sex is kínszenvedés volt mint élvezet,h.a doki most kiírt egy tüszőrepesztőszurit is,ha lesz mit megrepeszteni. szerdàn megyek ultrahangra h.meglessük mit csinált a closty meg az inofolic.
363. nyuszmó84 (válaszként erre: 356. - Angyajka)
2016. nov. 3. 20:05

Köszi a biztatást. 😘

Őszintén szólva egy kicsit félek is, hogy előrébb kerülünk,mert Naszyval decemberben még találkozunk, meg még az élettársi papírt is intézni kell, meg ugye kell a pénz is a szurikra, bogyókra.

362. nyuszmó84 (válaszként erre: 353. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 3. 19:59

Szia h.zsuzsi83! Remélem segít Nektek a Closty.

Milyen vizsgálatokon voltál?

361. nyuszmó84 (válaszként erre: 352. - Cuddly)
2016. nov. 3. 19:53
Ha lesz vmi fejlemény akkor jövök. 😃
360. Magni1 (válaszként erre: 357. - Angyajka)
2016. nov. 3. 07:42
Ja, értem. Akkor ez jó hír, köszi :)
359. Angyajka (válaszként erre: 353. - H.zsuzsi83)
2016. nov. 3. 07:35

Szia Zsuzsi!

Nem tudom Te mire iszod az inofolicot, én is iszom 1,5 éve. Sajnos nekem semmit nem használt, mert nincs ir-em, a ciklusom is pontos volt, hormonjaim is jók voltak. Ennek ellenére az endo doki azt mondta, hogy szépen javít a petesejtek minőségén, igyam csak, így ittam.

A clostit inszemhez kellett nekem szedni stimulálásnak. Annyi volt, hogy nem a szokásos 1 petesejtem lett tőle, hanem általában 3 domináns és több aprócska. De ez sem segít sajnos, ha az egyéb hormonok nincsenek rendben, mert üres tüszőt és rossz minőségű petesejtet eredményez. Nálatok mi a gond?

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook