Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azok után, hogy megsértett és megbántott, megint én engedjek? fórum

Azok után, hogy megsértett és megbántott, megint én engedjek? (beszélgetés)

1 2
2. nana06 (válaszként erre: 1. - 212d1245b7)
2012. jún. 11. 08:12
És esetleg a Te szüleidhez nem tudnátok átköltözni? Mert ez nagyon rossz lehet mindkettőtöknek :S
2012. jún. 11. 08:10

Nos drága anyósról van szó.Ott lakik még vele a fia mert ugye mai világban elköltözni elég nehéz úgy,hogy 5 hónapja fizetést sem kap bejelentett állás mellett.Mindig majd jövő hét péntek kedd és társai.Ugye mivel ketten laknak és az anyja eddig nem dolgozott mert nincs szakmája s 50 éves így a fia tartotta el.De mivel nem fizették ezért össze gyűlt a számla s minden.Közös kasszán vagyok a barátommal tehát ami az enyém az az övé is.Anyukának minden nap minden percében a pénz van a száján(és még én vagyok a pénzéhes) hogy, a fia nem vesz neki cigit,vagy nem veszünk! neki cigit 3 ezer forintot nem adok a kezébe,hogy ő menjen el vásárolni.Míg a barátom nem kapott fizetést az én pénzem éltünk és mellette meg volt s van mindene,amire szüksége van mindent meg veszek neki az én pénzemből azért is én mivel se ideje se ereje arra,hogy fizikai munka után elmenjen vásárolni és 7 napból 7-et dolgozik,de alapból meg venném neki mert engem boldoggá tesz ha ő boldog.Nos inkább arról van itt szó,hogy tegnap reggel ismételten össze vesztem az anyjával mert megint a pénz.Neki rosszul esik az,hogy nekem adja oda a fia a pénzét és én osztom be neki.1 éve együtt vagyunk és soha olyan nem volt,hogy ne legyen reggel pénze kajára és amire kell neki.Az kellene neki mivel én még nem lakok vele neki adja oda a fizetését és ő ossza be neki,de azt tudni kell ha oda adna neki 20 ezret kb 1 hét múlva nem lenne belőle semmi.Azt vágta hozzám,hogy én csak a pénzért vagyok a fiával,de kérdem én milyen pénzért??? a 10-20 ezer forintokért amit hoz és amiből elvisz heti 10 ezret? A másik meg az,hogy én csak azért vagyok,hogy szétrakjam a lában és szia míg ő főz mos takarít rá.Tujátok,hogy? Jajj mennyit mosok rád minden nap ezt fúja és mondja veszekedik kiabál,holott a munkás cucc a sok, mert elvárja,hogy 2-3 napig hordjon egy koszos munkás pólót amibe 40 fokba bele izzadt.Főzni nem főz mivel most dolgozik és onnan hordja a kaját.Haza jön a fia jajj büdös a lábad húzzál fürdeni és a szőnyegre be ne gyere mert érzem rajta a büdösséget...pffff....mikor az ő lába olyan büdös volt,hogy szédültünk nem volt képes levenni a harisnyát inkább betakarta a lábát.Egyik meny jelöltje sem foglalkozott vele annyit mint én ha magamnak vettem egy csokit ugyan úgy neki is vagy ha nem, a fele az övé volt.3 unokája van azokkal sem foglalkozik a menyéről meg a másik fiáról ne is beszéljünk.Még ő húzza az orrát rám,holott a becsületből soha nem vettem ki azért amiért megmondtam ami a szívemen volt.Még annyit tudnotok kell,hogy van egy palija aki most már nem lakik ott,de ott lakott 3 évet és addig a barátom tartotta el míg ő a nagy melegben vagy a hidegben dolgozott a drága ember délután 2-ig meresztette a fenekét az ágyban....és ennek eltűrt mindent becsapta, megalázta és 3 év alatt többet kapott az én apámtól mint attól az embertől aki eltartatta magát.Még annyit,hogy a barátom családja mind ilyen el sem bírjátok képzelni milyen buta romák,de szegény a családját nem tudja meg változtatni.Az apámra rá van szállva kéri tőle a cigit,hogy hozzon neki hitelbe a boltból és kéri tőle kölcsön a pénzt de megadni meg semmi.Múlt héten a testvérének kért pénzt,akit az én apám nem is ismert komolyan az agyam eldobom.Nálunk nem nagyon tudnák normális kapcsolatot létesíteni mert a szobába van galériám és apukám itt alszik bent,míg náluk neki a konyhában van és az anyukája meg a szobában.Elvileg ha apukám meg csinálta a nagy munkát akkor anyagilag segíteni fog abban,hogy házhoz jussunk és feltudjuk újítani és beköltözni de az még kb 4-5 hónap.Legyek úgy náluk,hogy nem beszélek vele s nem szólok hozzá?? teljesen rá(nk) van szállva.Mi a véleményetek erről?

És most a teljes igazságot írtam le,én sem vagyok tökéletes de míg szegény anyámnak aki szegény nem segítek hanem inkább rakom le a pénzt rossz időkre,rajta sem fogok.Ha van 5 ezer forintom abból kellene neki 3 vagy ha a fiának van 100 ezer abból kellene neki 95 de arra nem gondolom,hogy fiatalok vagyunk itt a nyár előttünk.Míg nem volt velem a fia addig is dugta az anyja elől a pénzt épp azért mert ezt csinálja,és most is dugnom kell hazudni neki mert addig ránk van szállva míg van pénzünk:( komolyan kész őrület lelkileg teljesen össze fog vágni engem:(

Bocsi ha kicsit hosszú lett.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook